Geen wedstrijden gepland.

 
×

Sponsoren

acv
adm-it
arehbo
BG
image001
Blits
bolthofvandentop
ConnectCom
de_edese_drankenhandel
db_schenker
dicks-inn
Duracell_Landport
Logo Dynac def1.
Gebr-Gent
de_heuvelrug
Heij en van Manen_logo
huijsman
imc_europe
intersport_vanwonderen
Komeet
LP+logo
melis_versteeg
femke1
Rijnders
RA_Berendsen
Roseboom
Staats
Stargroup
Ton_Donkelaar
gert_rijksen

Nieuws

30e editie EdeStad Schoolvoetbaltoernooi

logo2015 (1) - Edited

Vanaf woensdag 25 maart 2015 organiseert Ede/Victoria voor de 30e keer het EdeStadSchoolvoetbaltoernooi . Dit jaar met een record aantal deelnemers. 66 jongens- en 52 meidenteams gaan op 3 woensdagen bepalen welke 16 teams op 17 april in de finale mogen spelen. De heidekoningin en/of heideprinses zal het toernooi openen.  Tijdens dit toernooi zijn er 35-40 vrijwilligers actief om alles in goede banen te leiden. Het organisatiecomité, bestaande uit Marjon Stoevelaar, Gerrit van Engelenburg en Wim Roelofsen, hoopt op mooi weer en grote publieke belangstelling.

Volg de uitslagen en standen op : www.edestadschoolvoetbaltoernooi.nl of volg ons op Facebook.

***Redactieleden gezocht***

logo

Enthousiaste ​redactieleden gezocht !

 

Vind jij het leuk om af en toe een artikel te schrijven over v.v. Ede/Victoria?

 Denk hierbij aan een artikel over een activiteit bij de club, een aankondiging of verslag van een toernooi​ of een ​ander ​leuk verhaal.

 

Heb je interesse? Stuur dan een mail naar:  secretariaat@ede-victoria.nl

 

F1 bekert door!!

DSC_4154
Zaterdagmorgen 14 maart 2015 rond 9 uur traden onze spelers van de F1 aan tegen de F2 van de Terschuurse Boys. Hoewel het behoorlijk koud was, hadden de spelers daar weinig last van en gingen er vanaf de eerste minuut flink tegenaan! Wat waren ze gemotiveerd en goed bezig. In de eerste helft kregen ze nog behoorlijk wat tegenstand, in de tweede helft was Ede/Victoria duidelijk de bovenliggende partij. Met als resultaat: een prachtige 3-1 overwinning.
DSC_4106
Nu op naar de halve finale!!!

21 maart aanstaande feestavond Ede/Vic

feest

Hoe laat:  19.30 uur

Waar: In de kantine

Voor wie: Alle leden van Ede/Victoria

Ede/Victoria blijft verliezen

Roberto

Foto: Theo Beumer

EDE Nog maar twee en drie seizoenen geleden bereikte Ede/Victoria onder trainer Mike Denissen de nacompetitie. Nu twee jaar verder staat het troosteloos onderaan in de vierde klasse G district West 1. Want ook tegen Musketiers werd met 5-1 verloren.

,,Eerlijk gezegd zat er niet meer in”, reageert interim trainer Glenn Crawfurd. ,,Met Andy van Engelenburg, Ilker Öztürk en Ky Jong Chen, misten wij drie basisspelers. En omdat Martin Rozeboom niet fit op de bank zat, is dat teveel van het goede. De jongens hebben het naar vermogen gedaan. In tegenstelling tot vorige week was de inzet wel goed.”

Waar de Edenaren de eerste kansjes misten, scoorde de ploeg uit Elst via Bart de Bruin en Jos Tollenaar de 1 en 2-0. Na de pauze miste Ede/Victoria eerst twee grote kansen op de aansluiting, om vervolgens via Roberto Queija Neira toch de 2-1 te maken.

,,Maar dan valt de 3-1, en is het klaar”, had Crawfurd gezien. ,,Ook al omdat Fabian Labrijn en Ismaël Koubaa geblesseerd er af moesten, en niet fitte spelers hadden als invallers.” Mark Roks (2x) en Carlo van de Weerthof bepaalden de eindstand op 5-1.

Buiten de laatste plaats, is het ook zeker dat alle routiniers (Fabian Labrijn, Ky Jong Chen, Arne de Muijnck en Hendrie van Bruchem ) aan het einde van het seizoen stoppen met het eerste team. Duidelijk is dat de nieuwe trainer Mark van Wijk een zware opdracht wacht voor het komende voetbaljaar.

Robert Queija Neira, hier op archief foto, maakte nog wel de 2-1. Maar het hielp uiteindelijk niets. 

 

Bron: http://www.edestad.nl/_incs/edevictoria_blijft_verliezen_3521146.html#.VP6m3I5j-iw

Barcompetitie dames Ede/Vic

redcup

Net als vorig jaar doen de dames van Ede/Vic weer mee aan de barcompetitie. Misschien kunnen jullie het je nog wel herinneren, maar de deelname van vorig jaar was een groot succes, mede dankzij jullie! Ook dit jaar zijn jullie uiteraard van harte welkom om er met z’n allen weer een avond met een gouden randje van te maken.

 

Wanneer?   6 maart 2015

Waar? De Pineut

Hoe laat? Vanaf 21.00 uur

Wanprestatie Ede/Victoria

geoffrey

Foto: Theo Beumer

EDE ,,Ik heb er geen woorden voor. Ik dacht na de goede wedstrijd tegen Rood Wit dat het met de teamgeest wel goed zat. Afgelopen week was er ook goed getraind. Maar wat wij vandaag tegen Barneveld hebben laten zien, was slecht. We waren geen team. Het was gewoon een wanprestatie”, stelde de zeer teleurgestelde interim trainer Glenn Crawfurd klip en klaar na de 1-4 nederlaag.

,,Tot en met de voorbespreking had ik het gevoel dat we klaar voor Barneveld waren. In de warming up zag ik het al gebeuren. Er werd te gemakkelijk over gedacht. Vanaf de eerste minuut stonden we onder druk. Dan heb je toch de meevaller dat een corner van Ky Jong Chen door Geoffrey van de Kamp wordt binnen gekopt. Het kwam wel slecht uit dat Roberto Queija Neira geblesseerd moest uitvallen. Zijn vervanger was de ook nog niet echt fitte Martin Rozeboom.”

,,In de rust probeer je ondanks de stand de jongens bij de les te krijgen. Ze waren niet te bereiken. Toen ook nog Fabian Labrijn geblesseerd uitviel, was het over. Van 1-0 voor, werd het 1-4. (doelpunten Evert Haverkamp, Rico Doppenberg, Rinse Verwey en Johan Schuit) Nogmaals, daar heb ik woorden voor”, baalde Crawfurd.

Door het verlies tegen de nummer voorlaatst, staat Ede/Victoria nog steviger op de laatste plaats. ,,Dinsdag maar eens om de tafel gaan zitten. We moeten zorgen dat de neuzen weer dezelfde kant op gaan staan. Proberen nog wat van dit seizoen te maken”, sluit de ontgoochelde Glenn Crawfurd af.

Op de archief foto aanvoerder Geoffrey van de Kamp, die Ede/Victoria nog op voorsprong bracht.

 

bron: http://www.edestad.nl/lokaal/wanprestatie_edevictoria_3504281.html#.VPWTlPmG_rE

Ede/Victoria bezorgt koploper lastige middag

Roberto

Foto: Theo Beumer

EDE ,,Ik neem mijn petje af voor de spelers. Zij hebben vandaag een hele goede wedstrijd gespeeld met veel strijd en beleving. De complimenten hebben zij dan ook dik verdiend”, liet Glenn Crawfurd weten. De interim-trainer van Ede/Victoria moest met zijn ploeg pas in de slotfase buigen voor koploper Rood Wit: 5-3.
Waar Ilker Öztürk in Putten de kans op 0-1 liet liggen, kwam de thuisploeg via topscorer Barry Grevengoed uit de counter op 1-0. De naar VVA’71 vertrekkende spits maakte ook de 2-0. Ede/Victoria vocht zich terug. Na goed druk zetten van Kevin Voois, kon Roberto Queija Neira de aansluitingstreffer scoren: 2-1.

Dezelfde Queija Neira stelde kort na de rust Hicham Hamdaoui in staat de 2-2 aan te tekenen. En via een benutte vrije trap van Ky Jong Chen, leken de Edenaren op weg naar een stunt. ,,Hun trainer liep enorm te ijsberen”, had Crawfurd gezien. Middels Winand van de Kamp kwam met een kleine tien minuten voor tijd de thuisploeg langszij: 3-3. In de slotminuut had Rood Wit het geluk van de koploper door een van richting veranderd schot van Tristan Stoffer. En in extra tijd bepaalde Grevengoed de eindstand op 5-3.

,,Hier kunnen we zeker verder mee”, concludeerde Glenn Crawfurd.

Op archief foto Roberto Queija Neira, die aandeel had in de 2-2 en 2-3.

 

Bron: http://www.edestad.nl/lokaal/edevictoria_bezorgt_koploper_lastige_middag_3476915.html#.VOGsLfmG_rE

Ede/Victoria kan het een helft volhouden

SVMM

Foto: Theo Beumer

EDE Ede/Victoria kon het een helft volhouden tegen SVMM. Maar uiteindelijk gingen de oranjehemden met 5-2 de bietenbrug op.

Het duel in Maarn tussen de nummers 10 en 13 was de eerste helft gelijkwaardig. Robin Petersen zorgde al snel voor de 1-0. Na een half uur spelen maakte Arne de Muijnck vanuit een corner de gelijkmaker. ,,Wij voetbalden redelijk. Kregen de betere mogelijkheden”, vond Glenn Crawfurd.

Na de rust betekende een verkeerde terugspeelbal van Andy van Engelenburg de 2-1 van Christiaan Jansen. ,,De koppies gingen al iets naar beneden. En die gingen helemaal hangen na de 3-1”, had de interim-trainer gezien. Amar Sieuwram probeerde een situatie voetballend op te lossen, en kreeg daarbij een klap in het gezicht. Sven van Schaik mocht gewoon profiteren: 3-1.

De wedstrijd was gelopen. Andy van Engelenburg kreeg twee keer geel wegens praten, en kon vertrekken. Kevin Voois maakte uit een assist van Ilker Öztürk nog de 4-2. Ronald Schoonhoven en Christiaan Jansen bepaalden de eindstand op 5-2.

Andy van Engelenburg, hier op archief foto, speelde een ongelukkige wedstrijd. Een verkeerde terugspeelbal die de inleiding van de 2-1 was, en een rode kaart, na twee gele kaarten voor praten.

Mark van Wijk nieuwe trainer Ede/Victoria

2871255_

EDE – Het bestuur van voetbalvereniging Ede/Victoria is er in geslaagd om een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2015/2016 vast te leggen in de persoon van Mark van Wijk (31). Van Wijk start officieel dus na deze voetbaljaargang. ,,Hij zal echter vanaf de winterstop nauw betrokken zijn bij de selectie van ons eerste elftal”, zegt Roel van Laar namens de club. ,,Mark van Wijk stond al langer in de belangstelling van onze club. Maar was niet eerder beschikbaar in verband met zijn werkzaamheden als jeugdtrainer bij N.E.C. en als assistent trainer bij het Nederlands elftal jeugd onder de 15 jaar. Wij zijn zeer content met zijn aanstelling. Er is vanuit onze club veel vertrouwen in hem als nieuwe hoofdtrainer.”

Naast Van Wijk is de zaterdagvierdeklasser er ook in geslaagd een interim hoofdtrainer vast te leggen voor de rest van de huidige competitie. ,,Vanaf de winterstop zal Glenn Crawfurd onze eerste selectie onder zijn hoede nemen tot aan de zomerstop. Glenn is bekend binnen onze club. Hij heeft voorheen een aantal jaren het tweede elftal getraind. Hij is gediplomeerd trainer en zeker bereid om deze uitdaging aan te gaan. Wij hebben veel vertrouwen in zijn capaciteiten en hopen dat onder zijn leiding de rest van het seizoen een positief verloop kent”, aldus Van Laar.

Ede/Victoria moest op zoek naar een nieuwe trainer, omdat Mohamed Hamdaoui een paar weken geleden, net als zijn assistent Peter van der Horst, er mee stopte. De geblesseerde doelman Hendrie van Bruchem nam de laatste weken de honneurs als trainer waar.
.
,,Wij zijn als bestuur zeer positief naar de toekomst toe. Zeker met de aanstelling van deze twee trainers waarmee wij willen gaan bouwen voor de lange termijn aan onze eerste selectie. Ede/Victoria bruist als nooit tevoren. Het heeft de laatste jaren een hele transformatie ondergaan, qua ledenaantal, een grotendeels vernieuwde accommodatie maar ook qua bestuur en organisatie. Mede dankzij een groot aantal vrijwilligers die onze club een warm hart toedragen zijn wij echt gegroeid als club. Dat vertaalt zich in een aanzienlijke groei van onze jeugdelftallen”, besluit een trotse Roel van Laar.

Jeugdtrainer 

,,Ik heb in de jeugd van Bennekom gespeeld, en ook kort in het tweede en derde elftal”, opent Van Wijk. ,,Toen ik 21 jaar was, al voor het trainingsvak gekozen door Bennekom C1 samen met Patrick Smith te gaan trainen. Vervolgens bij NEC/FC Oss terecht gekomen. Daar ben ik co-trainer bij diverse jeugdteams en maak de video analyses. Verder ben ik ook assistent bij het Nederlands team onder 15 jaar en maak daar tevens video analyses.”

,,Ik zat al bij Ede/Victoria als trainer van het G-team”, gaat de in het dagelijks leven als gehandicaptenbegeleider werkzame Van Wijk verder. ,,De club belde mij of ik belangstelling had. Ik hoefde er niet lang over na te denken. Dit is een mooie stap om hoofdtrainer te worden.”

,,Met Glenn Crawfurd heb ik duidelijke afspraken gemaakt om het komende halfjaar. Hij is de hoofdtrainer. Daar waar mogelijk zal ik al bij trainingen en wedstrijden aanwezig zijn. Daarnaast is al  bekend dat een aantal oudere spelers gaan stoppen en in een vriendenteam gaan spelen. Ik ga dus al kijken of we een verjongd team op de been kunnen krijgen, waar we met Ede/Victoria jaren plezier van gaan krijgen”, kijkt de enthousiaste Mark van Wijk al voor uit.

Op de foto links Glenn Crawfurd en rechts Mark van Wijk. 

 

Bron: http://www.edestad.nl/lokaal/mark_van_wijk_nieuwe_trainer_edevictoria_3387374.html#.VJgfd8MFAA

Sinterklaas bij Ede/Victoria

857757_143724575791578_1384784346_o

Afgelopen woensdag was het weer zover. Sinterklaas en zijn pieten bezochten de kinderen van Ede/Victoria. Rond 2 uur zat iedereen klaar, sommigen verkleed en geschminkt. Enthousiast maar toch ook zenuwachtig over wat zou komen gaan…. Ondertussen werd al hard geoefend met het zingen van verschillende sinterklaasliedjes.

Het wachten en het mooie zingen werd beloond! Daar kwam Sinterklaas aan met 3 zwarte pieten. Een aantal kinderen mocht naar voren komen. Sinterklaas bleek een echte voetballiefhebber te zijn en een grote fan van Real Madrid. Er werden hele gesprekken gevoerd over posities in het veld, favoriete clubs, en helaas voor Sinterklaas was dat vaak Barcelona…..

Er werden nog wat teamfoto’s gemaakt en daarna was het tijd voor de cadeaus: een spelletjesdoos! Helaas was het na een uurtje weer tijd om naar huis te gaan. Gelukkig heeft Sinterklaas laat weten volgend jaar weer bij Ede/Victoria aanwezig te zijn.

Mirjam en Debbie, bedankt voor het organiseren!

Ede/Victoria ongelukkig bij VEVO

geoffrey

Foto: Theo Beumer

EDE – ,,Ik heb een aantal positieve dingen gezien. Maar het zat ons niet mee bij VEVO. Waar we een punt verdiend hadden, verliezen we toch met 5-3”, liet de tijdelijke trainer van Ede/Victoria Henrie van Bruchem weten.

De geblesseerde doelman zag zijn ploeg al snel op voorsprong komen. Geoffrey van de Kamp kopte uit een corner raak. Via een eigen doelpunt van Fabian Labrijn werd het gelijk. Opnieuw Van de Kamp, ditmaal uit een vrije trap, zorgde voor een Ede/Victoria op voorsprong.

Jeroen Bronsink bracht de ploeg uit Veessen weer op gelijke hoogte. Met een prima aanval tekende Martin Rozeboom voor de 2-3 ruststand. ,,We speelden goed. Iets meer naar voren dan voorheen. Het enige euvel was dat de linies sneller moesten aansluiten”, was de constatering van Van Bruchem.

In het tweede bedrijf verzuimde Ilker Öztürk de 2-4 aan te tekenen. In de tegenaanval kreeg VEVO een strafschop, die door Bronsink werd benut: 3-3. Een schot van afstand werd door Arne de Muijnck met zijn teen dusdanig veranderd, dat het 4-3 werd. ,,Heel ongelukkig”, oordeelde Van Bruchem.

De Edenaren probeerden het nog wel, maar de laatste pass rond de zestien meter van de tegenstander was onzorgvuldig. Uiteindelijk bepaalde Jeffrey van Werven de eindstand op 5-3.

Ondanks de twee doelpunten van Geoffrey van de Kamp, hier op archief foto, moest Ede/Victoria toch weer een nederlaag accepteren. 

 

Bron: http://www.edestad.nl/lokaal/edevictoria_ongelukkig_bij_vevo_3361229.html#.VIWX5TGG_rE