ZATERDAG 5 SEPTEMBER 2015 – 14.30 uur
EDE/VICTORIA 1 VS. VELUWSE BOYS 1

Hoofdsponsoren

×

Sponsoren

acv
adm-it
arehbo
BG
LogoBM_nieuw
Blits
bolthofvandentop
ConnectCom
de_edese_drankenhandel
db_schenker
dicks-inn
Duracell_Landport
Logo Dynac def1.
Gebr-Gent
Heij en van Manen_logo
huijsman
imc_europe
intersport_vanwonderen
Komeet
LP+logo
melis_versteeg
femke1
Rijnders
RA_Berendsen
Roseboom
Staats
Stargroup
Ton_Donkelaar
gert_rijksen
vhc-kreko

Nieuws

Het gras is altijd groener bij Ede/Vic

IMG_7017

Dag voetbalvrienden,

 

Hebben jullie allemaal al gezien hoe mooi onze velden er weer bij liggen aan de start van dit nieuwe seizoen? Dit gaat allemaal zeker niet vanzelf en doordat de gemeente Ede steeds minder middelen beschikbaar heeft voor de clubs, worden wij gedwongen steeds meer onderhoud zelf te plegen.

De hele zomerstop zijn Gert van de Kamp en Jan Arends enorm druk bezig geweest met het onderhoud aan de velden. Avond na avond hebben zij hun privé tijd in onze club gestoken om de velden te besproeien wat een tijdrovende en zware klus is . Zonder andere vrijwilligers voorbij te lopen die ook veel voor onze club betekenen wil ik via dit korte stukje toch even Jan en Gert extra bedanken voor hun enorme inzet voor ons cluppie.

Klasse mannen, en 1e beste keer als ik jullie zie krijgen jullie een lekker glaasje prik van me.

Groetjes,

A.Noniem

Ede/Vic 2 stelt aan u voor

Remco

door Ede/Vic 2

Wie is toch die jongeman op roze schoenen die sinds de zomer van 2015 op de voetbalvelden van Ede/Victoria te bewonderen is??… In het verleden ongekend populair door zijn CR7-looks en de snelheid waarmee hij over de velden raast. Hopend dat hij dit ook bij Ede/Victoria gaat laten zien. Wij, Ede/Vic 2, zijn dan ook zeer vereerd met het feit dat wij dit talent in ons midden hebben. Deze leider en strijder heten wij van harte welkom in ons elftal, Remco Kruijt WELKOM !!!

 

 

 

Ook iemand aan de rest van de vereniging willen voorstellen? Neem dan contact op met de redactie via alie.dijkstra80@gmail.com

Trainer gezocht voor de smurfjes

gezocht-vacature

Wij zijn ​nog ​dringend op zoek naar een trainer ​​die ​onze ​smurfjes onder zijn hoede wil nemen. Een goede ​vooropleiding van onze​ smurfjes vinden wij zeer belangrijk en​ willen hier middels ​een ​training ​op donderdag van 18.00 – 19.00 uur aandacht aan schenken.

Meer informatie hierover of geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via jeugd@ede-victoria.nl

 

 

S.O.S bestuursleden en andere vrijwilligers gezocht!!

gezocht-vacature

V.v. Ede/Victoria groeit en daar zijn wij heel trots op! We voetbalen zelf of hebben  een zoon of dochter die bij de club voetbalt. We zien allemaal wat voor een plezier we hier aan hebben. Gelukkig is het voor iedereen vanzelfsprekend dat na de ene wedstrijd er gewoon weer een wedstrijd volgt.

Maar klinkt het erg dramatisch als wij, het huidige bestuur, zeggen dat dit nog wel eens snel afgelopen zou kunnen zijn? Wij kunnen zo echt niet verder, er ligt te veel werk op te weinig schouders. We hopen dat we nu jullie aandacht hebben!
Wij doen een dringende oproep voor nieuwe bestuursleden, 2 à 3 personen voor allerhande taken binnen het bestuur. Maar ook voor vrijwilligers voor de bar- en keukendiensten, sponsorcommissieleden, hulp bij het onderhoud van onze accommodatie, schoonmaakhulpen en nog veel meer. Langzaam maar zeker vermindert ons aantal vrijwilligers. Zonder een bestuur en vrijwilligers kan een vereniging echt niet bestaan. Dat weten we allemaal. Wat jullie wellicht niet weten of waar misschien tegenop wordt gekeken, is dat de hoeveelheid werk die met het bestuur gepaard gaat reuze meevalt, indien er maar genoeg bestuursleden zijn.

Heb je vragen of wil je ons helpen kom dan naar ons toe of meld je aan via secretariaat@ede-victoria.nl.

Wij hopen dat jullie belangstelling hiermee gewekt is en dat een aantal enthousiaste vrijwilligers ons komen versterken.

Een vriendelijke groet van,

Marjon Stoevelaar, Rik Berendsen en Corrie van Laar
Het Bestuur

Ede/Vic 1 weer terug in oost!

logo

De KNVB heeft woensdagmiddag de nieuwe indelingen voor standaardteams bekend gemaakt.

In de vierde klasse is Ede/Victoria weer terug in het oosten. Daarmee krijgt Harskamp, dat SDS ’55 zag promoveren, toch weer een streekderby terug.

Vierde klasse B: Barneveld; DVOV; Ede/Victoria; Elspeet; EZC’84; GVC; Harskamp, Oene; Prins Bernard; Veluwezoom; Veluwse Boys; VEVO; Wageningen en Wodanseck.

Bron: EdeStad

Waanzinnig leuke voetbaldagen bij v.v. Ede/Victoria

logo

Ede – Van 15 t/m 17 Juli (in de zomervakantie) organiseert v.v. Ede/Victoria voor jongens én meisjes uit de omgeving van Ede de Clubvoetbaldagen. Elke speler van 6 t/m 13 jaar wordt drie dagen op en top vermaakt met uitdagende en afwisselende trainingen en animatie.

3 dagen plezier maar wel thuis slapen
Het speciaal voor de Clubvoetbaldagen ontwikkelde trainingsprogramma zorgt ervoor dat elke voetballer op zijn of haar niveau volop geniet van deze voetbaldagen. Na de ochtendtraining staat er een heerlijke lunch klaar en natuurlijk is er ook veel ruimte voor gekkigheid en animatie.

Veilige, sportieve opvang in de vakantie
Voor ouders is het fijn gevoel dat de voetballers zich vermaken en worden opgevangen op het veilige complex van v.v. Ede/Victoria. De trainers zijn extra klaargestoomd om de kinderen van 9.00 tot 17.00 sportief te ontwikkelen. Wat wil je nog meer in je vakantie?

Open inschrijving
Met professionele voetbaldagen bij meer dan 60 KNVB clubs is Clubvoetbaldagen de grootste aanbieder van voetbaldagen in Nederland. Om in te schrijven bij v.v. Ede/Victoria hoef je geen lid te zijn van v.v. Ede/Victoria. Iedereen kan meedoen! Schrijf je nu alleen of met je teamgenoten in via http://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-EdeVictoria/ want VOL is echt VOL!

F1 wint de KNVB-beker!

F1 bekerfinale

door: Een vader van een van de spelers

Op 16 mei jl was het dan zover: na een lange serie wedstrijden eindelijk de finale in de strijd om de KNVB-beker. Om 9:30 uur werd er in Zeewolde afgetrapt tegen Harskamp F1.

Onze jongens en dame waren vanaf het begin de bovenliggende partij en gingen meteen de aanval in en hadden 3 zeer goede kansen om de score te openen. Maar Harskamp had een goede verdediging en het was moeilijk voor onze F1 om een gaatje te vinden. De eerste aanval van Harskamp leverde, geheel tegen de verhouding in, de 0-1 op. Even waren onze jongens niet bij de les en met een hele mooie aanval werd het zelfs 0-2. Ede/Victoria F1 gaf echter niet op en in de zeer boeiende eerste helft probeerden ze de achterstand te verkleinen. Dit lukte vlak voor rust: met een mooie aanval werd de 1-2 gescoord.

In de 2e helft gingen onze toppers op zoek naar de verdiende gelijkmaker en die kwam al snel: 2-2.  Dit gaf  onze F1 nog meer energie om de cup naar Ede te halen. De druk op Harskamp werd opgevoerd en met een mooi afstandschot kwamen we voor het eerst op voorsprong: 3-2. Harskamp gaf niet op en probeerde de gelijkmaker te maken maar door goed verdedigen hield Ede/Victoria stand. Na een hele mooie aanval werd het zelfs 4-2;  bij Harskamp gingen de krachten langzaam weg en Ede/Victoria gaf 4 minuten voor tijd de genadeklap: 5-2! Harskamp kon nog een keer wat terug doen maar de overwinning kwam niet meer in gevaar: 5-3 was de eindstand.

Een prachtig feestje barstte los; de Cup was voor de F1!  Een mooi einde van een prachtig bekeravontuur en voor de jeugdafdeling en trainers en supporters een bijzonder moment.

Zaterdag 2 kampioen!

edevic zat2

Door: Ede/Vic 2

Er was eens een dag in 2014.  Bij DTS’35 hadden ze het wel gezien en leek het een goed idee om over te stappen naar Ede/Victoria. Na een goed gesprek aldaar was de keuze gemaakt en werden de overschrijvingen in gang gezet. Ede/Victoria 2 was geboren! 8 mannen van DTS’35-7 werden aangevuld met (ex) leden van Ede/Victoria en zo begon het seizoen voortvarend.

Na een kleine dip rond de winterstop herpakte Ede/Vic 2 zich goed. Zelfs zo goed,dat ze al op 02/05/2015 kampioen konden worden in Wageningen uit tegen SKV 5. Er werden supporters opgetrommeld, het weer zat mee en al was de wedstrijd niet de beste van het seizoen, na 90 minuten stond er 0-3 op het scorebord! Ede/Vic 2 kampioen!!! Wie had dat kunnen voorspellen? Het is waarschijnlijk een combinatie van: strijd,redelijk niveau qua voetbal, de club die goed voor ons is, een beetje geluk en natuurlijk de perfecte derde helft in de kantine samen met andere teams en mensen die vrijwillig bardienst draaien en vooral samen met de dames van Ede/Victoria!!!

Natuurlijk was er die avond en nacht een groot feest, maar de details daarvan houden wij voor ons zelf. Sommige dingen moet je niet vertellen,maar herinneren!

Namens alle mannen van Ede/Vic 2, bedankt voor dit geweldige seizoen! And next year we will be back!!!

Jeugdtrainers gezocht!!

gezocht-vacature
Voor komend seizoen is het jeugdbestuur op zoek naar mensen die onze jonge leden willen trainen. Het gaat om een F of E elftal. Wij willen met onze jeugd, de trainers en ouders er weer een mooi seizoen van maken en hierbij is uw hulp nodig!
Wil je ons helpen stuur dan een mail vóór 7 mei a.s. naar jeugd@ede-victoria.nl.
Mocht je een voorkeur hebben voor een leeftijdscategorie dan kun je dit aangeven.

Vacature voorzitter

gezocht-vacature

Het bestuur van v.v. Ede-Victoria is op zoek naar een voorzitter. We zoeken een bij de vereniging betrokken persoon, die samen met de andere bestuursleden, vrijwilligers en actieve leden, verder vorm geeft aan de ambities en de toekomst van onze vereniging.

Samenstelling en vergaderfrequentiebestuur
Het bestuur bestaat uit minimaal 5 personen. De bestuursleden worden benoemd door de Algemene Ledenvergadering (ALV). Het bestuur komt ongeveer 6 keer per jaar samen voor een vergadering. Daarnaast wordt er met enige regelmaat per e-mail met elkaar gecommuniceerd. Het bestuur kent een aantal taken. Deze taken worden onder de bestuursleden verdeeld. Het bestuur heeft in ieder geval de volgende kerntaken:
1. Het algemeen beleid en het geven van leiding aan de vereniging,
2. Het formeel vertegenwoordigen van de vereniging naar buiten toe,
3. De verantwoordelijkheid voor de administratie en financiën van de vereniging,

Voor de vervulling van de vacature voorzitter zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat die aan het volgende profiel voldoet:

Profiel:

 • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Heeft het vermogen om mensen en partijen te verbinden
 • Is besluitvaardig
 • Heeft het vermogen te delegeren
 • Een voetbalhart is een pré
 • Heeft zicht op het reilen en zeilen van de hele vereniging

De taken:

 • Voorzitten van de bestuursvergaderingen
 • Voorbereiden en leiden van de algemene ledenvergadering (1x per jaar)
 • Het vertegenwoordigen van de vereniging naar buiten
 • Samen met de overige bestuursleden opstellen en uitvoeren van beleid
 • Het indien nodig ontvangen en contacteren van overige besturen
 • Toezicht houden en verantwoordelijkheid nemen voor de juiste uitvoering van vastgelegde afspraken en naleving van contracten

Herken jij je in dit profiel en heb je interesse, dan hebben wij heel graag een gesprek met jou.

Voor meer info graag mailen naar Corrie van Laar, secretariaat@ede-victoria.nl.

Mooi weer voetballers Ede/Victoria een drama in de regen

geoffrey

Foto: Theo Beumer

EDE ,,Het was een drama. Wij hebben helemaal niets te vertellen gehad tegen Veenendaal. Met die 0-6 mogen wij nog blij zijn. Het hadden zo maar dubbele cijfers kunnen zijn.  De laatste weken speelden wij goed met mooi weer. Maar nu in de regen, was het helemaal niets.”

Trainer Glenn Crawfurd was duidelijk over de prestatie van Ede/Victoria. ,,Wij hadden geen enkele grip op de tegenstander, die ik ook erg goed vond. Wij hebben het nog veertig minuten stand weten te houden. Maar na de 0-1 was het eigenlijk al klaar. Wij kwamen over de gehele wedstrijd niet verder dan wat speldenprikjes.”

In de tweede helft liepen de bezoekers nog uit naar 0-6. Dennie Hulstein (4x), Patrick van de Loo en Dennis Quint waren de doelpuntenmakers.

De geblesseerde aanvoerder Geoffrey van de Kamp, hier op archief foto, werd node gemist bij Ede/Victoria.

 

Bron: Edestad

Zondag 2 kampioen!!

Zondag 2

Door: John de Rouw

Afgelopen zondag 19 april 2015 was het dan zover. De zondag 2 van Ede-Victoria kon kampioen van de 7e klasse worden. Hiervoor moest wel gewonnen worden bij de Edesche Boys die op de derde plaats stonden. Bij verlies kon grote concurrent Fortissimo gelijk komen op hetzelfde aantal punten met nog maar 1 wedstrijd te gaan. Tegen Fortissimo zijn mooie Romeinse veldslagen geleverd en zij gingen nog vol voor het kampioenschap. Toch was het vertrouwen op de overwinning groot, bloemen waren besteld/catering op orde en de cup met de grote oren alvast in de tas. Om 11.00 uur was dan eindelijk de aftrap en zagen we in het talrijke publiek het bestuur staan, familie/vrienden van de vereniging en zelfs pupillen van de zaterdagafdeling. In de eerste helft waren de betere kansen voor Ede- Victoria maar deze werden niet omgezet in een doelpunt. Kort in de tweede helft viel vanuit een corner met geluk de 1-0 binnen. Een enorme opluchting en er schalde al “we are the champions” uit de meegebrachte muziekinstallatie. Het testosterongehalte ging omhoog bij beide ploegen en het werd steeds spannender tot aan de 75e minuut. In deze minuut kreeg onze spits Mo, bijnaam de draaimolen de bal en wist zich na een knappe actie vrij te spelen. Vervolgens haalde hij met een verwoestend schot uit en de bal verdween in de linkerbovenhoek. De ontlading was groot en onze draaimolen rende naar zijn pupillen die al op de hekken stonden.

De wedstrijd was nu gespeeld en de goed fluitende arbiter floot na korte tijd af.

Het publiek stroomde het veld op voor de uitreiking van de bloemen en de cup met de grote oren. Na een uurtje van gastvrijheid van Edesche Boys snel richting club. Hier werden ook nog felicitaties uitgewisseld met spelers van Fortissimo die zich van hun sportiefste kant lieten zien. Drie verenigingen uit Ede op de plaatsen 1/2/3 is een uitzonderlijke prestatie.

Het feest barstte los met dank aan de sponsors en het weer hielp ook een handje mee. Wel jammer dat onze beker op mysterieuze wijze is verdwenen. Misschien Theo Maassen maar een keer bellen.