Geen wedstrijden gepland.

Hoofdsponsoren

×

Sponsoren

acv
adm-it
ambiancevanewijk
arehbo
BG
LogoBM_nieuw
Blits
bolthofvandentop
ConnectCom
de_edese_drankenhandel
db_schenker
dicks-inn
dogs-security-services
Duracell_Landport
Logo Dynac def1.
Logo ECHBOUW
Gebr-Gent
logo-heij-en-van-manen-belasting
huijsman
imc_europe
intersport_vanwonderen
Komeet
LP+logo
melis_versteeg
femke1
Rijnders
RA_Berendsen
Roseboom
Staats
Stargroup

Nieuws

1e elftal van Vv Ede/Victoria biedt Oma Gerritsen een kerststukje aan

20161210_114558_resized

Het eerste elftal van vv Ede/Victoria biedt haar oudste lid 65 jaar Mevrouw H Gerritsen(oma) 82 jaar een kerststukje aan.

Trouw was oma altijd aan het eerste team, zowel thuis als uitwedstrijden. In weer en wind stond ze het eerste team aan te moedigen. Door haar ziekte kan ze niet meer naar de uitwedstrijden, als haar gezondheid het toelaat probeert ze de thuis wedstrijden nog wel te komen. Het eerste team wenst haar heel veel sterkte toe.

G Kampioen

dscf6369

Zaterdag 3 december j.l. is het ook ons G team gelukt om najaarskampioen te worden. In de uitwedstrijd tegen Hatert was het eigenlijk al snel beslist. Na 2 minuten stond de 0-2 al op de borden. Na een uur spelen was de eindstand maar liefst 1-11. Een duidelijke overwinning van onze mannen en dame en daarmee dus overtuigend kampioen.

Pupil van de Week

pupil-vd-week

Naam: Max-Merijn Terpstra
Leeftijd: 8 jaar
Elftal: JO9-1
Positie: Verdediger, rechtsachter
Favoriete club: Vitesse
Favoriete speler: Kosuke Ota
Favoriete speler vv Ede/Victoria: Bryan Roy Voois
Hobby’s: Voetbal, tekenen, sushi maken
Wat wil je later worden: Speler van het 1e van Ede/Victoria
Favoriete eten: Sushi en zeewiersalade

Martin Rozeboom neemt Ede/Victoria op sleeptouw

1e

EDE  Martin Rozeboom liet weer eens zien van grote waarde voor Ede/Victoria te zijn. Met drie doelpunten had de aanvaller een groot aandeel in de 6-0 overwinning op GVC.

,,Het spel was zeker de eerste helft niet goed van onze kant”, vond Erdinç Kadioglu. ,,Wij moesten het spel maken. Omdat wij veel balverlies leden, en de tegenstander dat ook deed, was het heel chaotisch.”

Toch stond het halverwege 3-0. Twee keer Rozeboom (zie archief foto) en een doelpunt van Roberto Queija Neira. ,,Martin speelde een sterke wedstrijd”, oordeelde Kadioglu. ,,Hij was voor mij ‘man of the match’.”

,,De tweede drie kwartier was beter van onze kant. Er was meer rust en controle. Uiteindelijk loop je dan makkelijk uit naar 6-0 (Ismael Koubaa, Hicham Hamdaoui en opnieuw Rozeboom).”

,,Voor de tweede keer zes doelpunten. Wij zitten in een flow. Zaterdag naar VVA Achterberg. Zij zijn ook in vorm. Wel jammer dat Roderick Coleridge dan geschorst is”, kijkt Erdinç Kadioglu al vast voor uit.

Pupil van de Week

20161126_170949_hdr-2

Naam: Duncan Vogelaar
Leeftijd: 11 jaar
Elftal: JO13
Positie: Spits
Favoriete club: Feyenoord
Favoriete speler: Dirk Kuyt
Favoriete speler vv Ede/Victoria: Jamila Crawfurd
Hobby’s: op de tablet spelletjes spelen
Wat wil je later worden: politieman of iets in de Techniek
Favoriete eten: Hutspot

Ede/Vic JO9-1 kampioen

img-20161126-wa0013

Zaterdag 26 november stond de Sportpark derby van Ede/Vic JO9-1 tegen Fortissimo JO9-2 op het programma. Deze wedstrijd tussen de nr. 1 en 2 van de competitie zou bepalen wie zich winterkampioen mag noemen. Onder toeziend oog van vele supporters, met spandoeken en fakkels, liepen onze jongens het veld op. Voor het eerst van je leven kampioen kunnen worden brengt toch de nodige spanningen met zich mee. En dat was in de 1e helft zeker te zien. Met een ruststand van 1-0 en een peptalk van de trainers kwamen ze in de 2e helft veel beter voor de dag. In no time stond het 4-0. Fortissimo kon met de 4-1 nog een beetje terug doen maar echt spannend kon het niet meer worden. Met nog 1 wedstrijd te gaan en 5 punten meer dan de concurrenten kan het kampioenschap de jongens niet meer ontgaan. En dat moest natuurlijk meteen gevierd worden!

Ede/Vic JO13-1 kampioen

img-20161126-wa0015

Ede/Vic JO13-1 moest afgelopen zaterdag winnen van DVOV en een doelsaldo van +7 verdedigen t.o.v. de nr. 2 HAVO, om kampioen te kunnen worden. Na een wat moeizame, zenuwachtige beginfase was het ijs gebroken na de 0-1. Daarna kwamen steeds meer kansen en gelukkig ook doelpunten! Eindstand 0-5. Toen werd het wachten op de uitslag van HAVO…. Zij hadden weliswaar ook gewonnen maar “slechts” met 0-7. Ede/Vic JO13-1 dus kampioen! Van harte gefeliciteerd jongens en meiden!!!

Ede/Vic JO15-1 winterkampioen

img-20161127-wa0001

Na 9 winstpartijen en 1 gelijkspel mag Ede/Vic JO15-1 zich winterkampioen noemen. Met een overtuigend doelsaldo van + 100 hebben de jongens en meid van dit team laten zien wat ze waard zien. Nu met zijn allen op naar de voorjaarscompetitie!

Ede/Victoria morele winnaar in derby

vic

EDE Verschillende Ede/Victoria spelers vielen na het laatste fluitsignaal er bij neer. De ploeg was tot het gaatje gegaan om buurman Fortissimo ‘buitenspel’ te zetten. Met een 2-2 gelijkspel was dat niet gelukt. De oranjehemden mochten zich wel de morele winnaar noemen.

,,Dat denk ik wel”, reageerde Roderick Coleridge. ,,Als wij iets scherper voor het doel waren geweest, zouden wij ook de echte winnaar zijn geweest. Maar ik denk dat we met z’n allen trots kunnen zijn op wat we hebben laten zien.  Er is natuurlijk de laatste weken een hoop gebeurd. Het programma van BNN, het vertrek van drie spelers, en alweer de derde trainer in het seizoen. En bij zijn (Erdinç Kadioglu) debuut maakten wij geen goede indruk met die 1-8 nederlaag.”

Ede/Victoria zette onder grote publieke belangstelling direct veel druk op Fortissimo. Met als aanjager oud Fortissimo speler Imad Benali, kreeg dezelfde speler en ook Martin Rozeboom de eerste kansjes. Maar na een dik kwartier was het aan de andere kant uit de eerste kans via Anas el Hassnaoui direct raak. Vele zagen daarvoor een duwfout van Roy Bijsterveld. ,,Als de scheidsrechter niet fluit, is het geen overtreding. Moeten wij gewoon doorgaan”, vond Coleridge.

Waar het normaal een praathuis wordt en de koppies naar beneden gaan, rechtte Ede/Victoria de rug. ,,Er zijn veel praatsessies geweest. Niet alleen vorig jaar door het programma Buitenspel. Maar ook dit jaar veel binnenskamers. Dat lijkt toch zijn vruchten af te werpen.”

STRAFSCHOP Nadat Benali nog een joekel van een kans had gemist, schoot de middenvelder even later vanaf de stip wel raak. ,,In mijn ogen was het een zuivere strafschop. Ik kwam wat hoog met mijn been in. Kon niet meer bij de bal. Maar de keeper (Dennis Bruxvoort) pakte mijn been vast. Een oliedomme overtreding”, vond de nummer 10 van Ede/Victoria.

Kort na de rust namen de bezoekers opnieuw de leiding. Een verre uittrap van Bruxvoort liet de Edese defensie lopen, in de veronderstelling dat het buitenspel was. Dat kan dus niet. Roy Bijsterveld zei: dank je wel. ,,Hier zijn geen woorden voor. We maakten het Fortissimo wel kinderlijk eenvoudig te scoren. Ook hier geldt: niet fluiten is gewoon doorgaan.”

Ede/Victoria leek een tikje te hebben opgelopen. Fortissimo hield makkelijk stand. Totdat een minuut of twintig voor tijd een vrije trap van Patrick Post via doelman Bruxvoort op de lat kwam. De rebound was met het hoofd van Coleridge. ,,Omdat Patrick de enige linkspoot is, was afgesproken dat hij de bal zou nemen. Ik had hem het doelpunt gegund. Het was niet altijd terecht dat hij de laatste weken niet speelde. Maar hij is wel hard blijven trainen. ”

ONGELUKKIG In het restant had Martin Rozeboom zich onsterfelijk kunnen maken bij Ede/Victoria. Maar de hardwerkende spits was tot drie keer toe ongelukkig in zijn afwerking. ,,Martin weet zelf ook dat er minimaal een had in gemoeten. Misschien was het de spanning.”

,,Al met al kijk ik wel met een goed gevoel terug. De afspraak was tot het gaatje te gaan. Desnoods ten koste van een blessure. Volgende week zijn we vrij. Hebben dus extra herstel tijd. We zijn op de goede weg. Als team moeten we hier kracht uit putten, voor het restant van de competitie”, besluit de 30-jarige middenvelder van Ede/Victoria.

De hele wedstrijd fel meecoachende trainer Erdinç Kadioglu, een neefje van NEC speler Ferdi Kadioglu, was tevreden. ,,De jongens hebben de opdrachten uitstekend uitgevoerd. Jammer, dat we de drie punten niet hebben behaald. Mijn eerste doel is de rust in de vereniging en het team terug te brengen met aansprekende resultaten. Ondanks mijn jonge leeftijd van 26 heb ik best al veel ervaring. Bovendien: Ervaring kent geen leeftijd.”

TEVREDEN Collega Paul Bremer van Fortissimo koesterde de puntendeling. ,,Ik ben er dik tevreden mee. We zijn op strijdlust afgebluft. We weten dat deze wedstrijd bij hen veel meer leeft dan bij ons. Dat zij met hart en ziel spelen. Daar kun je voor waarschuwen, maar uiteindelijk moeten de spelers het zelf doen. Bovendien hebben we een aantal jonge jongens. Voor hen is zo’n derby ook nieuw.”

,,Ik moet zeggen dat ik de strafschop wel heel makkelijk gegeven vond. En het staat buiten het resultaat, maar ik snap niet dat de KNVB juist een scheidsrechter (Melis Versteeg) van de derde club hier op het complex heeft aangesteld. Na de 1-2 hadden we het onder controle. Uit het niets valt dan de 2-2. Dan mag je nog blij zijn dat je niet verliest. Kansen die ontstonden door persoonlijke fouten aan onze kant.”

Na dus twee nederlagen op een rij, nu een gelijkspel voor Fortissimo. En dat na een prima start van de competitie.  ,,In de eerste periode heeft het ons wat meegezeten. Uit tegen Uchta ging het al wat moeizamer. We hebben het wat lastig op dit moment. Voor een aantal spelers is dit allemaal nieuw. Dat is een kwestie van ervaring op doen”, besluit Paul Bremer.

Pupil van de Week

20161105_164234_hdr-1

Naam: Andy Zuidland
Leeftijd: 9 jaar
Elftal: JO11
Positie: Middenvelder
Favoriete club: Barcelona
Favoriete speler: Neymar da Silva Santos Junior
Favoriete speler vv Ede/Victoria: Hicham Hamdaoui en Esmeralda van de Kamp
Hobby’s: Alleen maar voetballen
Wat wil je later worden: Profvoetballer
Favoriete eten: Spaghetti
Waar heb je een hekel aan: Ballet

Nieuwe hoofdtrainer aangesteld bij v.v. Ede/Victoria

20161103_204228_hdr

Voetbalvereniging Ede/Victoria heeft in de persoon van Erdinç Baris Kadioglu de gewenste opvolger gevonden van de recent vertrokken hoofdtrainer Mark van Wijk. De vierdeklasser is verheugd dat het met Erdinç een jonge, ambitieuze trainer heeft kunnen aanstellen om aan de slag te gaan met de eerste selectie.

 

“Het is de afgelopen weken erg rumoerig geweest rondom ons eerste elftal. Daarom vonden we het ook belangrijk om een trainer te halen die met een volledig frisse blik en schone lei aan de klus kon en wilde beginnen. Het eerste doel is nu om de rust terug te vinden en stabiliteit te creëren binnen het elftal”, aldus Wilbert de Beer, Voetbalzaken Senioren.

 

Erdinç Baris Kadioglu (26) is werkzaam als hoofd jeugdopleiding bij voetbalvereniging OVC’85 te Oosterbeek. Hij volgt een studie Pedagogiek en daarnaast heeft hij zijn eigen voetbalschool opgericht. Op zijn zeventiende besloot hij al te kiezen voor het trainersvak, toen een onfortuinlijke blessure een vroegtijdig einde betekende voor zijn carrière als speler. In de jaren die volgden doorliep hij de nodige cursussen en opleidingen en heeft hij bij verschillende clubs ervaring opgedaan, waarbij hij telkens goede resultaten behaalde. Bij Ede/Victoria zal hij echter voor het eerst de functie van hoofdtrainer van een seniorenelftal gaan vervullen.

 

Volgens het bestuur hoeft dit echter geen enkel probleem te zijn: ”We hebben een goede ploeg met jongens die echt wel een balletje kunnen trappen. Maar het plezier en de teamspirit zijn af en toe ver te zoeken. Een jonge, gretige trainer met een goede dosis enthousiasme kan wel eens precies zijn wat deze groep nodig heeft. De uitdaging die Erdinç ziet om met onze talentvolle selectie aan de slag te gaan geeft ons vertrouwen naar de toekomst”.

Pupil van de week Lorenzo de Jong

lorenzo

Naam: Lorenzo de Jong
Leeftijd: 12 jaar
Elftal: JO15
Positie: Rechts back en spits
Favoriete club: Ajax
Favoriete speler: Anwat El Ghazi
Favoriete speler vv Ede/Victoria: Hicham Hamdaoui
Hobby’s: Gamen
Wat wil je later worden: Nog geen idee
Favoriete eten: Macaroni
Waar heb je een hekel aan: Ik heb een hekel aan vroeg op staan