GEEN WEDSTRIJD GEPLAND

 
×

Sponsoren

acv
adm-it
arehbo
BG
image001
Blits
bolthofvandentop
de_edese_drankenhandel
db_schenker
dicks-inn
Duracell_Landport
Logo Dynac def1.
de_heuvelrug
Heij en van Manen_logo
huijsman
imc_europe
intersport_vanwonderen
Komeet
LP+logo
melis_versteeg
Rijnders
RA_Berendsen
Roseboom
Staats
Stargroup
Ton_Donkelaar
gert_rijksen
vhc-kreko
VilaHolanda
Willemsen

Nieuws

Ede/Victoria timmert aan de weg

D1

EDE – Voetbalvereniging Ede/Victoria timmert nog steeds aan de weg. Afgelopen jaar heeft het sportpark al een nodige facelift ondergaan. Dit seizoen zijn er wederom meer elftallen voor de competitie ingeschreven bij de KNVB.

Zo ook een D1 jeugdelftal. Dit team is door een aantal sponsors voorzien van een wedstrijdtenue, trainingspak, windjacks, sporttassen en wedstrijdballen. Ton Donkelaar uit Ederveen sponsort  het tenue, trainingspakken en windjacks voor het team en begeleiding. Daarnaast warmloopshirts voor het eerste en polo’s voor de begeleiding van de D1. Handelsonderneming Wout Willemsen uit Ederveen sponsort de sporttassen van de D1. B&M koeriers heeft de D1 voorzien van wedstrijdballen.

Ede/Victoria weet weer wat winnen is

jeffrey

Foto Theo Beumer

EDE – Ede/Victoria weet weer wat winnen is. Na de laatste zege op 15 februari bij Harskamp, werd SVMM op eigen veld met 3-1 verslagen.

,,Ik heb de afgelopen week met de jongens om de tafel gezeten. Aangegeven dat wij de laatste weken al goed voetbalden, vaak beter waren dan de tegenstander, maar vergaten te scoren. Nu hebben we en goed gevoetbald en ook gescoord. Petje af voor de jongens”, liet een uiterst blije Mohamed Hamdaoui weten.

Die zag al binnen twee minuten zijn ploeg op voorsprong komen. Een uittrap van doelman Hendrie van Bruchem werd door Ilker Öztürk doorgehakt. Ahmet Akdeniz maakte de 1-0. ,,Dan begin je wel lekker”, aldus Hamdaoui.

Toch was er na een klein hal uur de tegenvaller dat een terugspeelbal van Peter van der Horst door doelman Van Bruchem in zijn handen  werd gepakt. De vrije trap op vijf meter van het doel van Bart Lolkema betekende de 1-1.

Ede/Victoria liet zich niet uit het veld slaan. Na een uur spelen bracht Ky Jong Chen de thuisploeg uit een assist van Geoffrey van de Kamp op voorsprong.  Dezelfde Van de Kamp bepaalde even later de eindstand op 3-1.

,,Jammer, dat we nog kansen op 4 en 5-1 lieten liggen. Maar ook met 3-1 ben ik dik tevreden. Hier kunnen we verder mee”, besluit de opgewekte Hamdaoui.

Geoffrey van de Kamp, hier op archief foto, had een aandeel in het tweede doelpunt, en maakte zelf het derde.

Bron: http://www.edestad.nl/lokaal/edevictoria_weet_weer_wat_winnen_is_3236417.html#.VClprvl_vjY

Ede/Victoria staat nog niet op scherp

hicham

Foto: Ted Walker

EDE – ,,Hetzelfde liedje als vorige week. Wij hebben zeker zoveel kansen als de tegenstander. Maar waar Rood Wit’58 twee keer scoorde, staan mij nog niet op scherp”, somberde Mohamed Hamdaoui na de 0-2 nederlaag van Ede/Victoria.

,,De scheidsrechter had ons kunnen helpen door na twintig minuten een strafschop te geven na hands van een Rood Wit speler. Maar verklaarde na afloop het niet gezien te hebben. Ahmet Akdeniz had even later de hoek voor het uitzoeken, maar besloten een lobje te doen, die de keeper kon pakken”, baalde Hamdaoui.

Aan de andere kant liet de ploeg uit Putten zien hoe het wel moest. Barry Grevengoed maakte de 0-1. Mohammed Messaoui verzuimde de gelijkmaker aan te tekenen. Het werd nog lastiger voor de thuisploeg toen Hicham Hamdaoui er met rood af moest. Ook met tien man waren er kansen. Peter van der Horst schoot op de paal. ,,Het was allemaal net niet”, zuchtte de trainer.

Na een Edese corner was het Rood Wit dat uit een omschakeling de 0-2, opnieuw via Grevengoed, aantekende. Messaoui bewees daarna nog een keer dat de scherpte bij Ede/Victoria ontbreekt.

,,Dan moeten we zaterdag bij Oranje Wit in Elst maar eens de punten gaan pakken. Zorgen dat we de kansen wel benutten”, kijkt Mohamed Hamdaoui als vast voor uit.

Hicham Hamdaoui, hier op archief foto, liep een minuut of twintig voor tijd tegen een rode kaart aan.

Bron: http://www.edestad.nl/lokaal/edevictoria_staat_nog_niet_op_scherp_3209479.html#.VBbQDfl_slI

Bestuursleden gezocht!

placeholder2

Het bestuur is met ingang van het najaar van 2014 op zoek naar de vervulling van twee vacatures voor de functie van bestuurslid van Ede/Victoria. Dit betreft een vacature voor bestuurslid en een vacature voor de functie van voorzitter. Beide functies zijn in de hoedanigheid van vrijwilliger.

Samenstelling en vergaderfrequentie bestuur
Het bestuur bestaat uit minimaal 5 personen en bestaat momenteel uit 6 bestuursleden. De bestuursleden worden benoemd door de Algemene Ledenvergadering (ALV). Het bestuur komt ongeveer 6 keer per jaar samen voor een vergadering. Daarnaast wordt er met enige regelmaat per e-mail met elkaar gecommuniceerd. Het bestuur kent een aantal taken. Deze taken worden onder de bestuursleden verdeeld.

Het bestuur heeft de in ieder geval de volgende kerntaken:
1. Het algemeen beleid en het geven van leiding aan de vereniging,
2. Het formeel vertegenwoordigen van de vereniging naar buiten toe,
3. De verantwoordelijkheid voor de administratie en financiën van de vereniging,

Voor de vervulling van deze vacatures zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat die aan het volgende profiel voldoet:

•    Leiding geven aan bestuur met collegiale besluitvorming (voorzitter),
•    Bestuurlijke ervaring, zo mogelijk opgedaan buiten de voetbalwereld, is een pré     maar niet noodzakelijk,
•    Kennis van de voetbalwereld en de ontwikkelingen die daarin spelen,
•    In staat zijn om het integrale belang van de vereniging te laten prevaleren boven individuele of deelbelangen binnen de vereniging,
•    In staat zijn compromissen te sluiten,
•    In individueel en teamverband bijdragen aan een gezamenlijk resultaat en het delen van informatie en kennis met anderen zowel intern als extern,
•    Integriteit en vermijden van belangenverstrengeling,
•    Besluitvaardig,
•    Communicatief en netwerkvaardig,

Herken jij je in dit profiel, dan nodigen wij jou van harte uitgenodigd om je voor deze functies beschikbaar te stellen. Reacties kunnen uiterlijk tot 1 november 2014 gestuurd worden naar Corrie van Laar, secretariaat@ede-victoria.nl.

Geen kans voor Ede/Victoria bij ONA’53

mo

Foto: Theo Beumer

EDE – Trainer Mohamed Hamdaoui (foto) was al met een rot gevoel richting Wageningen vertrokken. Door vakanties, blessures en werk, moest ik een man of acht missen. Dan weet je dat het moeilijk wordt bij ONA’53. Op de uiteindelijk 4-0 is dan ook weinig af te dingen.”

Halverwege was het 3-0 voor de naar de vierde klasse zondag gedegradeerde thuisploeg. ,,We gaven de doelpunten makkelijk weg. Zelf konden we amper kansen creëren. De tweede helft ging het beter. We speelden wat compacter. En ik moet zeggen dat je de jongens van het tweede elftal het zeker niet slecht deden.”

,,Ik ben er van overtuigd dat als iedereen er is, we een sterker team hebben dan vorig seizoen. Maar nu met alle afwezigen is het een chaos. Er komen wel een aantal jongens snel terug. Maar aan de andere kant gaan Fabian Labrijn en Ky Jong Chen nog op vakantie. De competitie is al begonnen, voordat iedereen er weer is. Jammer, maar het is niet anders”, sluit Hamdaoui af.

http://www.edestad.nl/lokaal/3173772_3173772.html#.U_bzdfB9SuY

Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)

placeholder2

Op KNVB.nl staat informatie over de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het digitaal wedstrijdformulier (DWF) en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Via deze link wordt antwoord gegeven op de volgende vragen:

Welke categorieën maken vanaf seizoen 2014/’15 gebruik van het DWF?

  • Wat moet ik doen ter voorbereiding op het gebruik?
  • Zijn er wijzigingen doorgevoerd in het DWF?
  • Wat moet ik doen als het door storingen niet lukt het DWF in te vullen?
  • Controleert het DWF op het lidmaatschap van de assistent-scheidsrechter?
  • Waar kan ik terecht voor online informatie en support?

Neem deze stappen goed door zodat de competitiestart goed kan verlopen.

@FinalewekenEde : Mohamed Hamdaoui snakt naar het einde van het seizoen

mo

Foto: Theo Beumer

EDE – ,,Ik snak naar het einde van het seizoen”, bekende Mohamed Hamdaoui. De trainer zag Ede/Victoria voor de zesde achtereenvolgende keer verliezen. Nu was het laaggeklasseerde Barneveld te sterk: 0-1.   ,,De eerste helft was het weer het oude liedje. We speelden best goed. Creëerden ook kansen. Maar de bal wilde er niet in. Ismail Koubaa passeerde de keeper door de benen, maar de bal werd van de lijn gehaald. Martin Rozeboom stuitte op de keeper. En Roberto Queija Neira mikte op de paal.”   ,,Ook de tweede helft lieten we Barneveld niet voetballen. Opnieuw ontbrak de scherpte. En dan drie minuten voor tijd komt er een voorzet. In plaats van de bal weg te tikken, tikt doelman Dennis Diepeveen de bal in eigen doel”, baalde Hamdaoui.   ,,Op zich wordt er helemaal niet slecht getraind. Maar een combinatie van een smalle selectie en het feit dat de belangrijke jongen niet opstaan, is volgens mij de reden voor de mindere prestaties. Ik hoop dat de jongens in de laatste competitiewedstrijd nog een keer gemotiveerd genoeg zijn om van de oude trainer Mike Denissen (Kesteren) te winnen”, besluit Hamdaoui.   Waar doelman Ricardo van de Kraats en Rudi Möller komen, vertrekken Dennis Diepeveen (SV Panter) en Brandon Rorijs (Fortissimo).

Oproep! D-pupillen j/m gezocht!

placeholder2

Na de zomerstop willen we gaan starten met een D1-team. We hebben al een flink aantal spelers voor dit nieuwe team, maar nog niet genoeg om in de competitie te gaan starten. We zoeken dus nog spelers van het geboortejaar 2002 – 2003 die graag in dit team willen gaan voetballen!

Wij hopen met deze oproep de aandacht van onze leden te krijgen, misschien zijn in jullie omgeving jongens en meisjes, broers en zussen, neven en nichten, vriendjes en vriendinnetjes waarvan je weet dat ze nog niet voetballen of nu niet met plezier voetballen. Je doet ons dan een plezier als je deze oproep zou willen doormailen of willen delen op je Facebook pagina.

Bij v.v. Ede/Victoria betaal je de laagste contributie van Ede e.o.!

Voor meer informatie graag kontakt opnemen met het secretariaat@ede-victoria.nl

Voetbalvereniging Ede/Victoria

 

 

 

 

 

 

 

 

Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi 2014

schoolvoetbal

EDE – Voetbalvereniging Ede/Victoria verzorgt ook dit jaar weer het jaarlijkse Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 19 maart, woensdag 26 maart, woensdag 2 april, en de finale op vrijdagavond 11 april 2014 op sportpark De Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8, Ede.

Mocht er om de een of andere reden op een van bovenstaande data iets tussen komen waardoor er niet gespeeld kan worden, is woensdag 9 april een vervangende speelmiddag gepland. Voor de finale is de reservedatum woensdagavond 16 april 2014.

Alleen aanmelding via email voor 22 februari 2014. Het emailadres is: edestadschoolvoetbaltoernooi@gmail.com Graag bij onderwerp schoolvoetbal 2014 vermelden.

Inschrijvers wordt verzocht duidelijk aan te geven welke school en hoeveel jongens en meisjes teams ermee doen. Graag twee contactadressen (email) met telefoonnummer (liefst ook mobiel) toevoegen.

De kosten bedragen 12,50 euro per team en moeten uiterlijk 9 maart 2014 op rekeningnummer 51.30.50.442, ten name van VV Ede/Victoria onder vermelding van schoolnaam en toernooi 2014, zijn overgemaakt.

Afgelopen jaren was de belangstelling voor het toernooi heel erg groot. Daarom houdt de organisatie het recht voor het aantal teams per school te beperken, als het aantal aanmeldingen te groot wordt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de scho(o)l(en).

In ieder geval kunnen er niet meer dan 64 jongensteams en 56 meisjesteams meedoen.

Voor informatie betreffende samenstelling van de teams en het wedstrijdreglement verwijst Ede/Victoria naar website:

www.edestadschoolvoetbaltoernooi.nl

Strijdend Ede/Victoria wint derby verdiend

ede-harskamp

EDE – Het is niet per definitie een genoegen een wedstrijd op het laagste niveau te volgen. Maar de derby tussen Ede/Victoria en Harskamp maakte hierop een uitzondering. De met 3-2 door Ede/Victoria gewonnen wedstrijd verveelde geen moment.

door Eip Janssen

Over één ding waren de trainers Mo Hamdaoui (Ede/Victoria) en Ronald de Roos (Harskamp) het eens. ,,Ede/Victoria had het meeste recht op de winst”.

De thuisclub speelde op het scherpst van de snede. Zonder overigens over de schreef te gaan. Wij zijn afgetroefd op vechtlust. Daar moet Harskamp zich voor schamen”, baalde Ronald de Roos.

,,Ik wist dat Harskamp al jaren hetzelfde spelletje speelt en op de flanken kwetsbaar is. Daar had ik mijn ploeg op gewezen. Snelle balcirculatie en op snelheid kloppen was de opdracht. Dat dan lukt is geweldig”, jubelde Mo Hamdaoui.

De trainer sloeg de spijker op zijn kop. En was spits Martin Rozeboom wat minder zelfzuchtig geweest, dan was de beslissing al eerder gevallen. Nu maakte Yassin Onderstal in de 76e minuut de zo bevrijdende 3-2.

Kwalitatief was het misschien niet hoogstaand, maar amusant was het zeker. Bij beide ploegen was de verdedigingen zeker niet het beste deel van de ploeg. Een hogere score was niet ondenkbaar geweest. Beide ploegen staan garant voor veel doelpunten tijdens een wedstrijd. Maar nu waren de mooiste kansen niet aan de spelers besteed.

Zo liet aan Harskamp zijde Luc Riezebos een honderd procent kans liggen. En toucheerde Martin Rozeboom voor Ede/Victoria de lat.

,,Maar na ruim een half uur spelen viel toch de 0-1. Uit de kluts wist Arnand van Norel te scoren. Hij bracht ook de stand op 0-2. Dat dan in blessuretijd eerste helft de 1-2 nog valt is onbegrijpelijk. Maar de periode rondom de het rustsignaal is en blijft een probleem”, somberde De Roos.

Mo Hamdaoui beleefde de aansluitingstreffer natuurlijk heel anders. ,,Jamahl Voois kopte in. Het moest uit zijn tenen komen. Yassin (Onderstal) gaf het beslissende tikje. Dat neem je mee in je bespreking.”

In de tweede helft heerste thuisclub op het middenveld. ,,Ik wist dat daar de slag moest worden geslagen. Hard werken en de lange bal vertrouwend op onze snelheid. Dat het dan 2-2 wordt door Onderstal is terecht”, had de Edese trainer genoteerd.

Zijn Harskampse collega had lichte twijfels bij de gelijkmaker. ,,Er werd geappelleerd en gevlagd voor buitenspel. De scheidsrechter liet echter doorspelen”, vervolgde De Roos.

Nadat Ede/Victoria op 3-2 kwam door Yassin Onderstal kon het nog alle kanten op. ,,Ik wist dat het kon maar het duurde lang voor de scheidsrechter affloot”, besloot de gelukkige Hamdaoui.

,,Ondanks het verlies vorige week tegen Vierhouten was ik tevreden. Hard gewerkt maar die gasten waren beter. Ik ben behoorlijk teleurgesteld waarop deze derby is gespeeld”, meende Ronald de Roos tot slot.

Ede/Victoria verzuimt het Rood Wit lastig te maken

Standaard_Nieuwe_Spelers

EDE – Na de 7-1 en 6-1, leek de 5-0 bij Rood Wit een logische uitslag in het rijtje nederlagen van Ede/Victoria. Toch had er volgens Mohamed Hamdaoui veel meer ingezeten in Putten.

 

,,Het is ongelofelijk. Maar het eerste half uur hadden wij drie honderd procent kansen. We kwamen één op één met de keeper. Maar zowel Martin Rozeboom (2x) als ook Jamahl Voois zagen geen kans te scoren. Reden was ook dat ze teveel op eigen succes gingen, in plaats van een balletje breed te leggen”, baalde de trainer.

 

Hamdaoui kon wel door de grond om de wijze waarop de 0-1 viel. ,,Onze keeper Dennis Diepeveen raakte de bal verkeerd. De spits van Rood Wit zei: dank je wel. Ja, dan word ik even boos. Zelf mis je de kansen op de 0-1, en dan valt op zo’n manier de 1-0. En dan laat Refaat Akoulal net voor de rust een bal van zijn borst afstuiten. Dat betekende de 2-0. Dan voetbal je een helft goed, maar staat wel met 2-0 achter. Om moedeloos van te worden.”

 

,,In de rust heb ik geprobeerd de poppetjes weer goed te zetten. Dat pakte aanvankelijk goed uit. Maar Yessin Onderstal liet een beste kans op de 2-1 liggen. En dan krijg je uiteindelijk in het laatste kwartier nog drie doelpunten tegen: 5-0.”

Opnieuw pak slaag voor Ede/Victoria

Standaard_Goal

EDE – Na de opening met een 7-1 nederlaag tegen AGOVV, moest Ede/Victoria opnieuw een pak slaag incasseren. Vierhouten was met 1-6 te sterk.

 

,,Ik had de jongens gewaarschuwd. Aangegeven compact te spelen. Dat lukte in het begin redelijk. Maar een verkeerde terugspeelbal van Kenny Apon betekende de 0-1”, omschreef Mohamed Hamdaoui de openingstreffer.

 

De thuisploeg kwam snel op gelijke hoogte. Een corner van Yessin Onderstal vloog ineens in het doel. ,,Maar dan geef je het toch voor de rust uit handen. Ga je met 1-4 thee drinken. Dan maken we opnieuw de afspraak compact te spelen en Vierhouten te laten komen.”

 

,,Bij tegenaanvallen kregen wij via Martin Rozeboom tot twee keer toe beste kansen dichterbij te komen. Maar hij miste. Ja, en dan wordt het in de slotfase nog 1-5 en 1-6.”

 

Zaterdag wacht Rood Wit. ,,Die hebben met 2-0 van AGOVV gewonnen. Dat wordt dus een hele lastige klus. Ik heb het idee dat wij in de eerste wedstrijden direct de toppers van de afdeling krijgen”, verklaarde Hamdaoui de grote nederlagen.