ZATERDAG 2 MEI 2015 – 14.30 u.
EDE/VICTORIA 1 vs VEVO 1

 
×

Sponsoren

acv
adm-it
arehbo
BG
image001
Blits
bolthofvandentop
ConnectCom
de_edese_drankenhandel
db_schenker
dicks-inn
Duracell_Landport
Logo Dynac def1.
Gebr-Gent
de_heuvelrug
Heij en van Manen_logo
huijsman
imc_europe
intersport_vanwonderen
Komeet
LP+logo
melis_versteeg
femke1
Rijnders
RA_Berendsen
Roseboom
Staats
Stargroup
Ton_Donkelaar
gert_rijksen

Nieuws

Mooi weer voetballers Ede/Victoria een drama in de regen

geoffrey

Foto: Theo Beumer

EDE ,,Het was een drama. Wij hebben helemaal niets te vertellen gehad tegen Veenendaal. Met die 0-6 mogen wij nog blij zijn. Het hadden zo maar dubbele cijfers kunnen zijn.  De laatste weken speelden wij goed met mooi weer. Maar nu in de regen, was het helemaal niets.”

Trainer Glenn Crawfurd was duidelijk over de prestatie van Ede/Victoria. ,,Wij hadden geen enkele grip op de tegenstander, die ik ook erg goed vond. Wij hebben het nog veertig minuten stand weten te houden. Maar na de 0-1 was het eigenlijk al klaar. Wij kwamen over de gehele wedstrijd niet verder dan wat speldenprikjes.”

In de tweede helft liepen de bezoekers nog uit naar 0-6. Dennie Hulstein (4x), Patrick van de Loo en Dennis Quint waren de doelpuntenmakers.

De geblesseerde aanvoerder Geoffrey van de Kamp, hier op archief foto, werd node gemist bij Ede/Victoria.

 

Bron: Edestad

Zondag 2 kampioen!!

Zondag 2

Door: John de Rouw

Afgelopen zondag 19 april 2015 was het dan zover. De zondag 2 van Ede-Victoria kon kampioen van de 7e klasse worden. Hiervoor moest wel gewonnen worden bij de Edesche Boys die op de derde plaats stonden. Bij verlies kon grote concurrent Fortissimo gelijk komen op hetzelfde aantal punten met nog maar 1 wedstrijd te gaan. Tegen Fortissimo zijn mooie Romeinse veldslagen geleverd en zij gingen nog vol voor het kampioenschap. Toch was het vertrouwen op de overwinning groot, bloemen waren besteld/catering op orde en de cup met de grote oren alvast in de tas. Om 11.00 uur was dan eindelijk de aftrap en zagen we in het talrijke publiek het bestuur staan, familie/vrienden van de vereniging en zelfs pupillen van de zaterdagafdeling. In de eerste helft waren de betere kansen voor Ede- Victoria maar deze werden niet omgezet in een doelpunt. Kort in de tweede helft viel vanuit een corner met geluk de 1-0 binnen. Een enorme opluchting en er schalde al “we are the champions” uit de meegebrachte muziekinstallatie. Het testosterongehalte ging omhoog bij beide ploegen en het werd steeds spannender tot aan de 75e minuut. In deze minuut kreeg onze spits Mo, bijnaam de draaimolen de bal en wist zich na een knappe actie vrij te spelen. Vervolgens haalde hij met een verwoestend schot uit en de bal verdween in de linkerbovenhoek. De ontlading was groot en onze draaimolen rende naar zijn pupillen die al op de hekken stonden.

De wedstrijd was nu gespeeld en de goed fluitende arbiter floot na korte tijd af.

Het publiek stroomde het veld op voor de uitreiking van de bloemen en de cup met de grote oren. Na een uurtje van gastvrijheid van Edesche Boys snel richting club. Hier werden ook nog felicitaties uitgewisseld met spelers van Fortissimo die zich van hun sportiefste kant lieten zien. Drie verenigingen uit Ede op de plaatsen 1/2/3 is een uitzonderlijke prestatie.

Het feest barstte los met dank aan de sponsors en het weer hielp ook een handje mee. Wel jammer dat onze beker op mysterieuze wijze is verdwenen. Misschien Theo Maassen maar een keer bellen.

Clubvoetbaldagen bij Ede/Victoria

logo

Doe mee aan 3 te gekke voetbaldagen in je zomervakantie, geef je op via www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-edevictoria/  

beloning Ede/Victoria blijft uit

2858661_

Foto: Theo Beumer

EDE ,,Wij hebben een hele goede wedstrijd gespeeld bij SV Panter. Helaas één keer niet opletten, kost ons de wedstrijd”, oordeelde Ede/Victoria trainer Glenn Crawfurd over de 1-0 nederlaag.

,,Direct na de rust liet Martin Rozeboom zijn man lopen. Vervolgens moest de kleinste man van het veld Hennock Paans een kopduel aangaan. Dat verloor hij.” Aron de Kaste kon raak koppen.

,,Eigenlijk waren de gehele wedstrijd er kansen over en weer. Wij waren zeker gelijkwaardig aan de ploeg die de tweede periode heeft gewonnen. In de tweede helft had Kenny Apon, die overgekomen is van het vijfde, nog de beste kans op de gelijkmaker. Balen dat deze niet viel. Uiteindelijk ben ik tevreden over het spel. Jammer dat de beloning is uitgebleven”, sluit de interim trainer af.

Martin Rozeboom, hier op archief foto, kende een ongelukkige wedstrijd. Buiten dat hij schuldig was aan de 1-0, liep hij geel op, waardoor hij de komende wedstrijd is geschorst.  

Bron: Edestad

Bingo

afbeelding bingo

Op zaterdag 25 april organiseert vv Ede/Victoria weer een bingo voor zijn leden.

Aanvang 17:00 uur. De bingo zal starten rond 17:30 uur en de bingokaarten kosten €1 per stuk.

Clubvoetbaldagen bij Ede/Victoria

3127037_

EDE Op 15, 16 en 17 juli 2015 vinden bij v.v. Ede/Victoria de drie leukste dagen van de zomervakantie in Ede voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar plaats. Tijdens dit voetbalevenement zijn niet alleen de leden van Ede/Victoria welkom, maar mag iedereen meedoen.

Kinderen worden uitgedaagd met afwisselende voetbaloefeningen, maken nieuwe vriendjes en zijn sportief bezig in hun lange zomervakantie. Afwisselende animatie zoals een voetbalquiz met vragen van profspelers, penaltybokaal etc. zorgen voor een mooie mix tussen voetbal en plezier. Kortom drie dagen voetbalfeest met eten en drinken tussen 9.00 en 17.00. Een sportieve, gezonde, veilige en goedkope kinderopvang. Mede door de aantrekkelijke prijs van € 99,- inclusief compleet voetbaltenue. De inschrijving is geopend op www.clubvoetbaldagen.nl .
Voetbalvereniging Ede/Victoria organiseert dit samen met de Clubvoetbaldagen. Deze organisatie heeft jarenlange ervaring en doet dit voor meer dan 50 clubs in het land. Zo worden deze dagen professioneel georganiseerd maar blijven deze, gezien de prijs, laagdrempelig voor ouders. Mirjam van Zanten van Ede/Victoria vertelt: ,,Doordat Clubvoetbaldagen de organisatie vooraf uit handen neemt kunnen wij ons volledig op de kinderen richten. Een voetbalfeest met glunderende kinderen en ouders dat is ons doel bij Ede/Victoria.”

Tijdens een feestelijke ondertekening werd de samenwerking beklonken. ,,Geweldig dat weer een club zich aansluit bij Clubvoetbaldagen”, zegt Alexander Nonnekes van Clubvoetbaldagen. Mirjam van Zanten van Ede/Victoria vult aan: ,,Daarnaast zijn de extra inkomsten vanuit de Clubvoetbaldagen meer dan welkom voor Ede/Victoria. Hiermee kunnen we plannen voor de jeugd ook daadwerkelijk realiseren. Een win-win situatie.

Bron: Edestad

Ede/Victoria: eindelijk

2858663_

Foto: Theo Beumer

EDE ,,Misschien is het wel de melding bij jullie in de krant geweest dat het al zes maanden geleden was, dat wij hadden gewonnen. Eindelijk. Het is echt ongelooflijk. Maar wij hebben met 4-0 van De Posthoorn gewonnen”, liet de uitgelaten Glenn Crawfurd weten.

De interim trainer genoot volop van zijn eerste zege. ,,We hebben eindelijk ook twee helften de noodzakelijke beleving laten zien. De eerste was gelijkwaardig. Net voor de rust zette Ilker Öztürk (archief foto) goed druk. De bal ging naar de vrijgelopen Martin Rozeboom, die Kevin Voois in stelling bracht: 1-0.”

,,Na een minuut of tien in het tweede bedrijf moest De Posthoorn met een man minder verder door een tweede gele kaart. Dat betekende de ommekeer. Wij kregen kans op kans.” Rozeboom bediende vanaf de achterlijn Öztürk: 2-0. Roberto  Queija Neira stelde Geoffrey van deKamp in staat de 3-0 aan te tekenen. En Queija Neira bepaalde eindstand op 4-0.

,,Eindelijk”, zei Crawfurd nog eens. ,,Ik hoop niet dat de jongens nu naast hun schoenen gaan lopen. En ik ga een lekker bacootje pakken.”

 

Bron: EdeStad

Maarten Voois overleden

Afgelopen week bereikte ons het droevige bericht dat op 80-jarige leeftijd de heer Maarten Voois is overleden. De heer Voois is vele jaren lid geweest van onze vereniging, waarin hij diverse functie heeft bekleed ( o.a. elftalleider, materiaalman).

IMG_5576

Wij wensen de familie en andere nabestaanden veel sterkte toe met het verwerken van dit verlies.

Ede/Victoria wacht al zes maanden op een zege

Martin

Foto: Theo Beumer

EDE  De laatste overwinning van Ede/Victoria dateert van 4 oktober tegen Hees. Nu zes maanden later lukte het tegen dezelfde opponent niet een einde te maken aan de negatieve serie: 3-1.

Vooraf was een minuut stilte in de kleedkamer voor de overleden Mart Voois. Buiten dat hij oud elftalleider en materiaalman was, ook de opa van de spelers Geoffrey van de Kamp, Bryan en Kevin Voois.

Dit trio had hun opa graag nog een zege gegeven. In eerste instantie ging het de goede kant op door de 0-1 van Martin Rozeboom. Maar niet goed doordekken en een twijfelachtige strafschop zorgden voor een 2-1 achterstand halverwege.

De tweede helft speelde Ede/Victoria veel beter. Had ook minimaal een punt verdiend. Maar in de laatste minuut besliste Hees het duel definitief: 3-1.

De doelpunten van Hees kwamen van Leroy Voskuilen (2x) en Ruud Steun.

Martin Rozeboom, hier op archief foto, maakte de openingstreffer voor Ede/Victoria.

 

Bron: http://www.edestad.nl/lokaal/3581234_3581234.html#.VSOoJ1Ugiiw

NIEUWE HOOFDSPONSOREN V.V. EDE/VICTORIA SEIZOEN 2015/2016

logo

Trots zijn wij als bestuur dat wij jullie kunnen mededelen dat wij maar liefst 2 nieuwe hoofdsponsoren hebben kunnen vastleggen. De intentie is in ieder geval voor 2 jaar, daarna wordt er in onderling overleg geëvalueerd over een vervolgperiode.

B&M Koeriers en Zimex International b.v. hebben de handen in één geslagen en hopen met dit nieuwe gecombineerde hoofdsponsorschap een positieve impuls aan onze vereniging te kunnen geven. De namen B&M Koeriers en Zimex zullen uiteraard op de tenues van ons 1e elftal komen te staan. Beide nieuwe hoofdsponsoren willen middels hun inbreng onze vereniging steunen om onze club nog verder te helpen te ontwikkelen conform de lange termijn visie van het bestuur.

image001

B&M Koeriers is een full-service logistieke dienstverlener met een wagenpark van zo’n 30 auto’s, variërend van bestelwagens en bussen tot vrachtwagens en trekker/opleggers.

 

Zimex

Zimex international b.v. levert sinds de oprichting in 1999 wereldwijd diensten en producten aan diverse hout- kunststof- en metaalverwerkende industrieën. Het leveringsprogramma is verdeeld in 2 divisies; industriële toelevering en uitvaart toelevering middels leveringen in meer dan 20 landen.

F1 bereikt finale bekertoernooi

image

Door een van de ouders van de F1

Op 1 april(het is geen grap) om 18:30 uur traden onze jongste toppers aan voor de halve finale tegen Wavv F1.
De weersomstandigheden waren niet ideaal voor beide teams, het was erg winderig op het veld en Ede/Victoria moest de eerste helft tegen de wind in spelen wat veel kracht kostte.
De eerste helft was erg spannend. Ede/Victoria speelde goed. Kregen veel corners welke tot dan toe niet benut konden worden.
Wavv kwam af en toe gevaarlijk uit en helaas dwarrelde het eerste beste schot in de goal ( mede door de wind) 1-0.
Met een mooie aanval van Wavv werd de score verhoogd naar 2-0.
Onze jonge toppers gaven echter niet op waardoor het vlak voor rust 2-1 werd door een eigen doelpunt van de tegenstander.

In de 2e helft ging Ede/Victoria op jacht naar de gelijkmaker. Deze kwam al snel. Uit een corner werd wederom een eigen doelpunt gemaakt, waardoor de stand op 2-2 kwam.
Ede/Victoria schakelde nog een tandje bij en met de wind in de rug werd Wavv teruggedrongen. Met een mooi schot kwamen onze toppers namelijk op voorsprong: 2-3.
Deze klap kwam Wavv niet te boven en binnen 10 minuten werd de wedstrijd beslist en werd de 2-5 eindstand bereikt.

Ede/Victoria F1 bereikt hiermee de finale van de beker en dit werd uitbundig gevierd. Een mooi resultaat voor trainers en team en voor onze mooie club!

*** Woensdag 1 april halve finale bekertoernooi F1 ***

image

Woensdag aanstaande staat de F1 in de halve finale van het bekertoernooi. Om 18.30 uur wordt er in Wageningen afgetrapt tegen WAVV F1.

Komen jullie onze kleintjes aanmoedigen?