ZATERDAG 5 DECEMBER 2015 – 14:30

EZC ’84 1 VS. VV EDE/VICTORIA 1

Hoofdsponsoren

×

Sponsoren

acv
adm-it
arehbo
BG
LogoBM_nieuw
Blits
bolthofvandentop
ConnectCom
de_edese_drankenhandel
db_schenker
dicks-inn
Duracell_Landport
Logo Dynac def1.
Gebr-Gent
logo-heij-en-van-manen-belasting
huijsman
imc_europe
intersport_vanwonderen
Komeet
LP+logo
melis_versteeg
femke1
Rijnders
RA_Berendsen
Roseboom
Staats
Stargroup
Ton_Donkelaar
gert_rijksen
vhc-kreko

Nieuws

Geen verjaardagscadeautje voor interim trainer Glenn Crawfurd

3511135_

Foto: Theo Beumer

EDE  ,,Het was inderdaad een leuk cadeautje geweest. Het zat er ook wel in. Zeker omdat wij het gevoel hadden tegen 12 man te spelen. Maar uiteindelijk verlies je wel met 3-2 van VEVO”, zegt de jarige Glenn Crawfurd.

 Crawfurd was de vervanger voor de vanwege trieste privé omstandigheden afwezige Mark van Wijk. ,,Het eerste half uur waren wij de bovenliggende partij. Hadden via Davy Janssen en Mohammed Messaoui de beste kansen. De eerste de beste kans van VEVO betekende de 1-0. Geoffrey van de Kamp probeerde de bal nog te redden, maar gleed met een sliding de bal in eigen doel.”

 

,,Dat betekende ook direct de ommekeer. Wij hadden het gevoel dat de scheidsrechter tegen ons floot. En dan valt voor de rust ook nog de 2-0 door Erik Nijhof. In de rust heb ik het team weer op scherp gezet. Echter uit een counter werd het ook nog 3-0 (Dani Draaijer). ”

 

,,Hoewel wij met onze heetgebakerde spelers steeds meer gingen praten, werd er wel gevochten voor een beter resultaat”, gaat Crawfurd verder. ,,Dat resulteerde in de 3-1 van Martin Rozeboom en 3-2 van Mohammed Messaoui. En Naoufal Assekkal en Geoffrey van de Kamp hadden nog kansen op de 3-3. ”

 

,,Al met al hadden wij zeker een punt verdiend tegen de nummer drie van de ranglijst”, concludeerde Crawfurd, die Messaoui kort voor tijd nog een directe rode kaart zag krijgen.

 

Na de goede start is Ede/Victoria inmiddels teruggevallen naar de onderkant van de middenmoot, op een achtste plaats.

 

Bron: EdeStad

 

Zaterdag 28 november: Ede/Vic F1 – Otterlo F1

logo

Aanstaande zaterdag kan de F1 van Ede/Vic kampioen worden! Komen jullie ze aanmoedigen? De F1 speelt om 9 uur thuis tegen Otterlo!

30 november 2015: Algemene Ledenvergadering

Ledenvergadering

Aan alle leden

Het bestuur van v.v. Ede/Victoria nodigt al haar leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De vergadering is ingepland op:

Datum:    maandag 30 november a.s.
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: kantine v.v. Ede/Victoria

Ede/Victoria leert niet van eerdere fouten

Imad

EDE ,,We verliezen niet voor het eerst dit seizoen van onszelf. Het blijkt dus dat wij niet hebben geleerd van de gemaakte fouten. En dat is een pijnlijke conclusie”, sprak Mark van Wijk na de 0-2 nederlaag van Ede/Victoria tegen Oene.

,,Net als de eerdere verloren wedstrijden tegen de top drie, vond ik ons zeker niet minder”, gaat de trainer verder. ,,In een spannende en stevige ontmoeting waren wij de eerste helft beter. Naoufal Assekkal kreeg twee kansjes. We hadden de pech dat een vrije bal van Oene net werd aangeraakt.” Arjen Gerrits was de schutter.

,,In het tweede bedrijf kon ons strijdplan snel de prullenbak in, na een blessure van Bryan Voois. Wij moesten wat schuiven, waar het niet beter van werd. Via twee individuele acties van Martin Rozeboom, waren er nog kansen. Maar dan gaat de bal op de stip na een overtreding van Roderick Coleridge, die er geen een was.” Opnieuw Gerrits scoorde: 0-2,

,,Ja, en dan gaan wij tegen de scheidsrechter en ook onderling mekkeren. Krijgt Imad Benali zijn tweede gele kaart, dus rood. Dan ontstaat er een opstootje, waarbij Ilker Öztürk de scheidsrechter met twee handen in de rug duwt. Dus nog een keer rood rood”, baalt Van Wijk.

Maar zelf met negen tegen elf waren wij niet kansloos. Ik vond Oene zeker niet als een ongenaakbare koploper spelen. Maar je verliest uiteindelijk toch met 0-2”, sluit Van Wijk af.

Imad Benali, hier op archief foto, kreeg al voor de tweede keer dit seizoen een rode kaart.

Trainingspakken voor de E1

IMG_3175

De E1 heeft nieuwe trainingspakken ontvangen. De pakken zijn gesponsord door Twin Shop Support. Twin Shop Support heeft al ruim 14 jaar ervaring in merchandising, winkelinrichting en restyles bij landelijke retail en DIY partners.

Randzaken nekken Ede/Victoria

3511135_

Foto: Theo Beumer

EDE ,,Als het elf tegen elf was gebleven, weet ik zeker dat wij niet hadden verloren. Nu komen wij op slag van rust door een oliedomme rode kaart met een man minder te staan, en verliezen met 4-2”, baalde Ede/Victoria trainer Mark van Wijk van de nederlaag bij Prins Bernhard.

,,Wij begonnen goed”, analyseerde Van Wijk. ,,Komen uit een afgeslagen corner wel met 1-0 achter door Freek Ruitenberg. In deze fase waren wij beter. Via een mooie aanval was het uiteindelijk Martin Rozeboom die de verdiende gelijkmaker scoorde: 1-1.”

,,Prins Bernhard gooide wat extra fysiek in de wedstrijd, waardoor wij de grip kwijt raakten. Net voor de rust werd het dan ook 2-1 door Michel Bronkhorst. Kort daarna was er een opstootje, nadat Kevin Voois een elleboog had gekregen. Ik wilde hem daarom wisselen. Die kans kreeg ik niet meer. Want door opmerkingen vanaf de kant draaide hij helemaal door en kreeg direct rood.”

In het tweede bedrijf liep de ploeg uit Uddel door Dick van Rhee en Andras Pintér snel uit naar 4-1. Uit een strafschop maakte Geoffrey van de Kamp nog de 4-2.

,,Het was vandaag aanhaken of afhaken. Dan is het enorm zuur dat het voorlopig afhaken wordt door die rode kaart. En die rode kaarten overkomen ons veel te veel”, besluit Mark van Wijk.

 

Bron: EdeStad

Ede/Victoria doet plicht tegen hekkensluiter

geoff_

Foto: Theo Beumer

EDE Gezien de huidige status van goede middenmotor, was Ede/Victoria verplicht te winnen van hekkensluiter Wodanseck. Na een slecht begin, deed de thuisploeg haar plicht: 3-1.

,,Het eerste half uur was niet best. We speelden teveel de lange bal”, vond Mark van Wijk. De opponent uit Wolfheze kwam via Jorg van de Peppel, ooit nog even een Ede/Victoria speler, op 0-1.

Onder aanvoering van de voor het eerst in de basis en goed spelende Majid Hamdani nam Ede/Victoria het heft in handen. Hamdani stelde eerst Geoffrey van de Kamp in staat de 1-1 te maken. En op slag van rust stond Hamdani ook aan de basis van de 2-1 van Amar Sieuwram.

,,De tweede helft hebben wij Wodanseck overklast. Wij verzuimden echter de mooiste kansen te missen. Roberto Queija Neira, en twee keer Martin Rozeboom kwamen één op één met de keeper. Zij gingen steeds meer risico nemen. Kort voor het einde besliste Geoffrey van de Kamp uit een afgeslagen corner de wedstrijd definitief: 3-1”, had Van Wijk gezien.

Na een weekje herfstvakantie staat de wedstrijd voor de huidige nummer vier bij Prins Bernhard op het programma. ,,Het worden aanhaken of afhaken bij de top drie. Bij winst is het verschil twee, bij verlies acht”, heeft de Ede/Victoria trainer al uitgerekend.

 

Bron: EdeStad

 

Mark van Wijk ziek van optreden van Ede/Victoria

2871255_

EDE ,,We hebben dinsdag en donderdag goed getraind. Maar ik proefde vandaag een instelling van ‘dat doen we wel even’.  Hoewel ik vooraf waarschuwde dat onderschatting dodelijk zou, ook al omdat de trainer bij Elspeet was ontslagen, werden wij volledig afgetroefd. Het was bizar slecht. Met 6-0 zijn wij weggespeeld. Daar ben ik enorm ziek van”, bekende Mark van Wijk.

,,Er zat door het slechte spel veel frustratie in het elftal”, gaat de trainer verder. ,,En dan krijgt na een kleine twintig minuten Imad Benali ook nog rood. De strafschop werd ook benut (Chiel Dijkgraaf).”

,,Hoewel het daarna iets beter ging, stonden we met de rust wel met 3-0 achter (doelpunten Collin Pluim en Mark Spijkerboer). Ik heb het in de rust laten donderen. De tweede helft wisten zij goed de vrije man te vinden. Wij kregen er nog drie om de oren. Het was echt een collectief falen”, baalde de trainer.

Komende week wacht hekkensluiter Wodanseck, dat nog zonder punten is. ,,Die ploeg mogen wij zeker niet onderschatten. Zij verliezen maar net met 3-4 van koploper Prins Bernhard”, kijkt Mark van Wijk alvast voor uit.

 

Bron: EdeStad

V.v. Ede/Victoria zet zich in voor Stichting Spieren voor Spieren!

wintertijdchallenge

Tijdens het teruggaan van de klok van zomertijd naar wintertijd op 24/25 oktober 2015 willen wij het goede doel op een sportieve manier steunen. Als team gaan wij hardlopen bij Papendal om zo veel mogelijk geld op te halen voor Stichting Spieren voor Spieren. Rennen voor kinderen die dat zelf niet meer kunnen…. Hoe mooi is dat?!

Help jij ons mee om zo veel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel? Doneer dan nu! Of loop zelf mee!?!  www.wintertijdchallenge.nl/team/run-ede-victoria-run  

Voor vragen kun je terecht bij Bart-Jeroen ( edevictoria@terpstra-stoevelaar.nl ) of Charles ( charlesmirjam@allesin1.nl ) !

Ede/Victoria maakt na rust het verschil

3511135_

Foto: Theo Beumer

EDE Na het verlies bij Barneveld, heeft Ede/Victoria de goede draad weer opgepakt. DVOV werd met 4-0 verslagen.

,,Het bleef de eerste helft vrij lang 0-0”, had Mark van Wijk gezien. ,,DVOV speelde defensief, door contant vijf, zes man achter de bal te houden.  Wij waren ook niet agressief genoeg. De tweede bal was vaak voor DVOV.”

Uit een corner van Roderick Coleridge kopte Kenny Apon dan toch de 1-0 binnen. ,,Er zat wel frustratie in de ploeg. In de rust aangegeven dat je wel eens tegenstanders hebt, waar tegen je niet lekker voetbalt. Maar dat je dan op basis van strijd en beleving toch het verschil moet maken. Gelukkig gebeurde dat ook.”

Nadat Mohammed Messaoui eerst nog een kans miste, was het Martin Rozeboom die met zijn eerste seizoenstreffer de 2-0 aantekende. Geoffrey van de Kamp verhoogde vervolgens de marge door een strafschop te benutten. Messaoui bepaalde de eindstand op 4-0.

,,Al met al gewoon een goede zege”, aldus Mark van Wijk. Die met zijn ploeg de komende twee weken tegen nummers voorlaatst (Elspeet) en laatst (Wodanseck) speelt.

 

Bron: EdeStad

Ede/Victoria blijft goed presteren

EZC

Foto: Theo Beumer

EDE  ,,In de wedstrijden tot nog toe speelden onze tegenstanders matig. Misschien is dat ook wel onze verdienste. Zeker is dat wij vooral tegen EZC een beresterke eerste helft lieten zien. En daarmee de basis legden voor de verdiende 4-2 zege”, oordeelde Mark van Wijk.

,,EZC kreeg in de eerste drie kwartier geen enkele kans”, ging de trainer verder. ,,Wij waren echt heer en meester. De 2-0 was een magere afspiegeling. Het had wel 6-0 kunnen zijn. Yassin Onderstal en Naoufal Assekkal maakten de doelpunten. Onderstal, Martin Rozeboom en Geoffrey van de Kamp kregen ook mooie kansen.”

,,Hoewel ik de spelers had gewaarschuwd, kwam EZC snel na de rust op 2-1 (Melvin Ireeuw). ,,Gelukkig herpakten wij ons, terwijl EZC zich steeds meer ging bezighouden met randverschijnselen. Een speler gaf Yassin Onderstal een doodschop en kreeg terecht rood.”

Geoffrey van de Kamp miste tegen zijn gewoonte in, een strafschop. Even later werd het toch 3-1. De ingevallen Roberto Queija Neira stelde Assekkal in staat te scoren. Bryan Voois, dit keer weer centrale verdediger, maakte vanuit een corner de 4-1. Ireeuw bepaalde de eindstand op 4-2.

,,Zeven punten uit drie duels is ongekend. Ede/Victoria kent een fantastische start”, jubelt Mark van Wijk.

Bron: EdeStad