ZATERDAG 13 februari 2016 – 14:30 u.
EDE/VICTORIA 1  VS. BARNEVELD 1

Hoofdsponsoren

×

Sponsoren

acv
adm-it
arehbo
BG
LogoBM_nieuw
Blits
bolthofvandentop
ConnectCom
de_edese_drankenhandel
db_schenker
dicks-inn
Duracell_Landport
Logo Dynac def1.
Gebr-Gent
logo-heij-en-van-manen-belasting
huijsman
imc_europe
intersport_vanwonderen
Komeet
LP+logo
melis_versteeg
femke1
Rijnders
RA_Berendsen
Roseboom
Staats
Stargroup
Ton_Donkelaar
gert_rijksen
vhc-kreko

Nieuws

Nieuwjaarsreceptie & Oliebollencup 2 januari 2016

nieuwjaarsreceptie
Graag nodigen wij jullie uit voor de nieuwjaarsreceptie van Ede/Victoria op zaterdag 2 januari 2016 vanaf 16.00 uur.
Voorafgaand zal, bij voldoende animo, weer de oliebollencup plaatsvinden. Het onderlinge toernooi van de vereniging dat in het teken staat van weinig voetbal, een drankje tussendoor om warm te blijven en een spectaculaire prijsuitreiking.
Wij hopen jullie allemaal op 2 januari te mogen begroeten.
Met vriendelijke groet,
Het bestuur

SDS zaalvoetbaltoernooi 2015

logo

Ook dit jaar doet Ede/Vic weer mee met het SDS zaalvoetbaltoernooi:

 

programma1programma2

Geslaagde Grote Clubactie!

grote clubactie

Door alle inzet hebben we een mooi bedrag opgehaald met de Grote Clubactie. Hou de website in de gaten voor nieuws over waar het bedrag voor bestemd is.

Ede/Victoria smacht naar de winterstop

geoff_

Foto: Theo Beumer

EDE ,,Ik ben enorm blij dat het voor ons nu winterstop is. Daar smachten wij naar. Na de vijfde nederlaag op rij is er geen beter moment voor Ede/Victoria om even iets anders te doen”, sprak Mark van Wijk na de 3-1 nederlaag tegen EZC’84.

In Epe kwamen de technisch vaardige Edenaren niet echt aan voetballen toe. ,,EZC zette op elke bal druk. Wij missen de ervaring ons daar onder uit te voetballen”, aldus de trainer. Die zag dat zijn ploeg voor de rust op achterstand kwam. ,,Eerst verspeelde linksback Patrick Post de bal. Daar kwam een vrije trap uit, die de 1-0 opleverde. Doelman Mahmut Oguz zag er daar ook niet helemaal goed uit.”

,,Na de rust speelden wij wat compacter. Een kwartier voor tijd viel de in mijn ogen verdiende 1-1 van Geoffrey van de Kamp”, gaat Van Wijk verder. ,,Door een dekkingsfout kon een speler van EZC (Ben Andrea) zo maar doorlopen.”

,,Wij gingen drukken. Kregen via Naoufal Assekkal, Martin Rozeboom, Geoffrey van de Kamp en Hicham Hamdaoui nog kansjes. Maar na een frommelgoal van EZC (Ben Andrea) was de wedstrijd beslist.”

,,Voor het moraal is het ook niet goed dat je vijf keer op rij verliest. En omdat wij ook de nodige blessures hebben, spelen we komende zaterdag ook niet vriendschappelijk. Wij zijn aan de winterstop toe”, besluit Mark van Wijk.

Geoffrey van de Kamp, hier op archief foto, scoorde nog de 1-1 voor Ede/Victoria

 

Bron: EdeStad

Mark van Wijk nog een jaar bij Ede/Victoria

IMG_2600

EDE Mark van Wijk (32) is ook het komend seizoen hoofdtrainer van Ede/Victoria. Dat werd maandagavond op de ledenvergadering bekend gemaakt. Van Wijk is bezig aan zijn eerste seizoen bij de zaterdagvierdeklasser.

,,Vorig jaar hadden we een jaar met een optie voor een jaar afgesproken”, opent de Bennekommer. ,,Ik was nog nooit hoofdtrainer geweest. Het was van beide kanten kijken of het bevalt. En dat doet het dus. Ik heb het naar mijn zin. Ook de club lieten weten tevreden te zijn.”

,,Ik wilde ook dat het zo snel mogelijk rond was. Dat zorgt voor stabiliteit. Bovendien kunnen we ook doorbouwen naar volgend seizoen. De komende tijd gaan we met de jongens in gesprek over het komende seizoen.”

Na de verrassend goede start, is Ede/Victoria de laatste weken door een serie van nederlagen terug gevallen naar de onderkant van de middenmoot. ,,Een oorzaak is dat we ervaring missen. Daarnaast hebben we een aantaal temperamentvolle spelers. Die lopen domme rode kaarten op. Als je dan ook een paar geblesseerde spelers hebt, is dat lastig op te vangen.”

,,We hebben weliswaar een selectie van 22 man, maar de niet geselecteerde spelers hoeven niet in een ander team te spelen. Met het bestuur is afgesproken dat dit volgend jaar anders moet. Dan moeten ze in het tweede elftal, of een ander team spelen”, besluit Mark van Wijk.

 

Bron: EdeStad

Zaterdag 5 december: Ede/Vic E1 – Bennekom E9

logo

Aanstaande zaterdag kan de E1 van Ede/Vic kampioen worden! Komen jullie ze aanmoedigen? De E1 speelt om 9 uur thuis tegen Bennekom!

Geen verjaardagscadeautje voor interim trainer Glenn Crawfurd

3511135_

Foto: Theo Beumer

EDE  ,,Het was inderdaad een leuk cadeautje geweest. Het zat er ook wel in. Zeker omdat wij het gevoel hadden tegen 12 man te spelen. Maar uiteindelijk verlies je wel met 3-2 van VEVO”, zegt de jarige Glenn Crawfurd.

 Crawfurd was de vervanger voor de vanwege trieste privé omstandigheden afwezige Mark van Wijk. ,,Het eerste half uur waren wij de bovenliggende partij. Hadden via Davy Janssen en Mohammed Messaoui de beste kansen. De eerste de beste kans van VEVO betekende de 1-0. Geoffrey van de Kamp probeerde de bal nog te redden, maar gleed met een sliding de bal in eigen doel.”

 

,,Dat betekende ook direct de ommekeer. Wij hadden het gevoel dat de scheidsrechter tegen ons floot. En dan valt voor de rust ook nog de 2-0 door Erik Nijhof. In de rust heb ik het team weer op scherp gezet. Echter uit een counter werd het ook nog 3-0 (Dani Draaijer). ”

 

,,Hoewel wij met onze heetgebakerde spelers steeds meer gingen praten, werd er wel gevochten voor een beter resultaat”, gaat Crawfurd verder. ,,Dat resulteerde in de 3-1 van Martin Rozeboom en 3-2 van Mohammed Messaoui. En Naoufal Assekkal en Geoffrey van de Kamp hadden nog kansen op de 3-3. ”

 

,,Al met al hadden wij zeker een punt verdiend tegen de nummer drie van de ranglijst”, concludeerde Crawfurd, die Messaoui kort voor tijd nog een directe rode kaart zag krijgen.

 

Na de goede start is Ede/Victoria inmiddels teruggevallen naar de onderkant van de middenmoot, op een achtste plaats.

 

Bron: EdeStad

 

Zaterdag 28 november: Ede/Vic F1 – Otterlo F1

logo

Aanstaande zaterdag kan de F1 van Ede/Vic kampioen worden! Komen jullie ze aanmoedigen? De F1 speelt om 9 uur thuis tegen Otterlo!

30 november 2015: Algemene Ledenvergadering

Ledenvergadering

Aan alle leden

Het bestuur van v.v. Ede/Victoria nodigt al haar leden uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. De vergadering is ingepland op:

Datum:    maandag 30 november a.s.
Aanvang: 20.00 uur
Plaats: kantine v.v. Ede/Victoria

Ede/Victoria leert niet van eerdere fouten

Imad

EDE ,,We verliezen niet voor het eerst dit seizoen van onszelf. Het blijkt dus dat wij niet hebben geleerd van de gemaakte fouten. En dat is een pijnlijke conclusie”, sprak Mark van Wijk na de 0-2 nederlaag van Ede/Victoria tegen Oene.

,,Net als de eerdere verloren wedstrijden tegen de top drie, vond ik ons zeker niet minder”, gaat de trainer verder. ,,In een spannende en stevige ontmoeting waren wij de eerste helft beter. Naoufal Assekkal kreeg twee kansjes. We hadden de pech dat een vrije bal van Oene net werd aangeraakt.” Arjen Gerrits was de schutter.

,,In het tweede bedrijf kon ons strijdplan snel de prullenbak in, na een blessure van Bryan Voois. Wij moesten wat schuiven, waar het niet beter van werd. Via twee individuele acties van Martin Rozeboom, waren er nog kansen. Maar dan gaat de bal op de stip na een overtreding van Roderick Coleridge, die er geen een was.” Opnieuw Gerrits scoorde: 0-2,

,,Ja, en dan gaan wij tegen de scheidsrechter en ook onderling mekkeren. Krijgt Imad Benali zijn tweede gele kaart, dus rood. Dan ontstaat er een opstootje, waarbij Ilker Öztürk de scheidsrechter met twee handen in de rug duwt. Dus nog een keer rood rood”, baalt Van Wijk.

Maar zelf met negen tegen elf waren wij niet kansloos. Ik vond Oene zeker niet als een ongenaakbare koploper spelen. Maar je verliest uiteindelijk toch met 0-2”, sluit Van Wijk af.

Imad Benali, hier op archief foto, kreeg al voor de tweede keer dit seizoen een rode kaart.

Trainingspakken voor de E1

IMG_3175

De E1 heeft nieuwe trainingspakken ontvangen. De pakken zijn gesponsord door Twin Shop Support. Twin Shop Support heeft al ruim 14 jaar ervaring in merchandising, winkelinrichting en restyles bij landelijke retail en DIY partners.

Randzaken nekken Ede/Victoria

3511135_

Foto: Theo Beumer

EDE ,,Als het elf tegen elf was gebleven, weet ik zeker dat wij niet hadden verloren. Nu komen wij op slag van rust door een oliedomme rode kaart met een man minder te staan, en verliezen met 4-2”, baalde Ede/Victoria trainer Mark van Wijk van de nederlaag bij Prins Bernhard.

,,Wij begonnen goed”, analyseerde Van Wijk. ,,Komen uit een afgeslagen corner wel met 1-0 achter door Freek Ruitenberg. In deze fase waren wij beter. Via een mooie aanval was het uiteindelijk Martin Rozeboom die de verdiende gelijkmaker scoorde: 1-1.”

,,Prins Bernhard gooide wat extra fysiek in de wedstrijd, waardoor wij de grip kwijt raakten. Net voor de rust werd het dan ook 2-1 door Michel Bronkhorst. Kort daarna was er een opstootje, nadat Kevin Voois een elleboog had gekregen. Ik wilde hem daarom wisselen. Die kans kreeg ik niet meer. Want door opmerkingen vanaf de kant draaide hij helemaal door en kreeg direct rood.”

In het tweede bedrijf liep de ploeg uit Uddel door Dick van Rhee en Andras Pintér snel uit naar 4-1. Uit een strafschop maakte Geoffrey van de Kamp nog de 4-2.

,,Het was vandaag aanhaken of afhaken. Dan is het enorm zuur dat het voorlopig afhaken wordt door die rode kaart. En die rode kaarten overkomen ons veel te veel”, besluit Mark van Wijk.

 

Bron: EdeStad