Geen wedstrijden gepland.

Hoofdsponsoren

Sponsoren

LOGO ZIMEX

Nieuws

Bekerfinale voor de JO9-1, JO11-1 en JO15-1 op 27 mei 2017

Aankomende zaterdag staan de JO9-1, JO11-1 en de JO15-1 in de bekerfinale.

Op sportpark Driel speelt JO15-1 om 11 uur tegen CSV Apeldoorn JO15-7 en om 13:00 uur speelt Jo11-1 tegen EMM Jo11-1D

Op sportpark Orderbos in Apeldoorn speelt JO9-1 om 9:30 uur tegen Lunteren JO9-2

 

 

Wedstrijdprogramma 6 tegen 6 25 mei 2017

Pouleindeling en wedstrijdschema 25 mei 6 x 6

Beste deelnemers,

Aankomende donderdag staat ons jaarlijkse 6 tegen 6 toernooi weer op het programma. De wedstrijden starten om 12 uur. We willen jullie vragen om op tijd aanwezig te zijn. Zodat we echt om 12 uur kunnen starten.Graag even melden bij de bestuurskamer.Willen degene die de bbq pakketten nog niet betaald hebben dit gelijk te doen bij aankomst.
Het wedstrijdschema is toegevoegd in de bijlage.
Nog een huishoudelijke mededeling. Aangezien er aankomende donderdag bij alle verenigingen toernooien zijn, raden wij ook aan als de mogelijkheid daar is om op de fiets te komen.
Laten we er met zijn allen weer een geweldig toernooi van maken.

Rein Wien nieuwe trainer dames vv Ede/Victoria

Ede – vv Ede/Victoria heeft Rein Wien aangetrokken als nieuwe trainer voor het vrouwenteam, dat uitkomt in de 5e klasse. Rein Wien is tevens trainers bij de dames van RVW en zal dit gaan combineren met de dames van vv Ede/Victoria.

vv Ede/Victoria neemt na dit seizoen afscheid van Gert van de Kamp. Hij zal vanaf het nieuwe seizoen onze nieuwe wedstrijdsecretaris worden.

Nieuwe picknicktafels dankzij B&M Koeriers

Op deze mooie zomerse avond wordt er weer hard geklust bij Ede/Vic! Dankzij B&M Koeriers uit Ede ( https://www.bmkoeriers.nl ) hebben we weer nieuwe picknicktafels en zijn de plantenbakken weer gevuld!

JO15 weer op kampioenen koers

Zaterdag 6 mei stond de wedstrijd tegen Hoevelaken op het programma en om de druk op de koploper SDV Barneveld te houden zou een overwinning mooi zijn. Barneveld had een lastige uitwedstrijd voor de boeg tegen de nummer 3 in de competitie SDC Putten.
Na 70 minuten voetballen stond er 4-1 op het scorebord voor Ede Victoria en was het afwachten wat de eindstand zou zijn in Putten. De blijdschap was groot toen er bekend werd dat Putten met 1-0 had gewonnen. Door het verlies van SDV Barneveld kunnen de boys en dame van Ede Victoria a.s zaterdag thuis tegen Blauw Geel bij winst opnieuw kampioen worden maar dit maal in de 3de klasse. Een top prestatie van het team en niet te vergeten de trainers Hicham en Gerwin.
Komt allen zaterdag 13 mei om 10:00 naar Ede Victoria om het team naar de overwinning en dus het kampioenschap te schreeuwen.

Ede/Victoria opnieuw in slotfase onderuit

EDE ,,Net als vorige week tegen DVSA geef je een voorsprong onnodig uit handen”, baalde Erdinç Kadioglu. De jonge trainer van Ede/Victoria zag zijn ploeg in de slotfase een voordelige 3-2 stand tegen Echteld, alsnog uit handen geven: 3-4.

De ontmoeting tussen de nummer negen en vijf ging de eerste helft gelijk op. ,,Er was veel balverlies op het middenveld. Wat betreft de kansen waren wij de bovenliggende partij. Maar Echteld stond halverwege met 0-1 voor”, had Kadioglu gezien.

,,In de tweede helft was hun beste speler vervangen. Zij leken het wel prima te vinden. Waren ook maar met twaalf man. Wij speelden goed. Kwamen via drie doelpunten van Mohammed Messaoui (op archief foto) op 2-1 en 3-2 voor.”

,,Wij zaten in een flow. Wilden de score verder uitbouwen. Achteraf gezien hadden we misschien moeten inzakken en op de counter spelen. Nu kregen wij zelf uit een counter de 3-3 om de oren. Omdat wij niets meer te verliezen hebben, gingen wij vol voor de 4-3. Maar dan valt dat vierde doelpunt toch aan de andere kant”, besluit Erdinç Kadioglu.

Doelpunten Echteld: Ruben Rensen, Aslam Benbouker, Raby Elkaddouri en Dennis de Koning.

G-team Ede/Vic bij opname Peptalk

Presentator Jack van Gelder en side kick Frank Evenblij ontvingen Koen de Kort, Dylan van Baarle, Bert van Marwijk en Giedo van der Garde in hun programma Peptalk. Ons G-team mocht deze uitzending bijwonen. Een ontzettend leuke ervaring voor onze jongens en meisje.

EDE/VICTORIA JO11-1 BEREIKT HALVE FINALE KNVB BEKER

Afgelopen zaterdag stond de  kwartfinale bekerwedstrijd  tegen WAVV op de planning. De JO11-1 heeft vaker tegen deze ploeg gespeeld en wij waren altijd gewaagd aan elkaar.

De JO11-1  is een samengesteld team, dus het is altijd afwachten hoe dit zich ontwikkeld. Na 3 min stonden wij al met 1-0 voor door een assist van Feddan waardoor Gino kon scoren. Wij voerden de druk aardig op, waardoor het na een half uur spelen 0-4 stond. Doelpunten gemaakt door Safouan.

Vlak na rust waren wij even niet bij de les.  Door een miscommunicatie tussen de keeper en de achterhoede scoorde WAVV de 1-4.  Gelukkig herpakten wij ons zelf en scoorde Fabian de 1-5 en Andy met een mooie kopbal de 1-6.

Door onze fantastische achterhoede (Wail, Tim, Akram, Kyra) is de schade beperkt gebleven en hebben wij met het hele team een fantastische prestatie neergezet, en verheugen wij ons op de halve finale!

Vrijwilligers gezocht schoolvoetbaltoernooi 2017

Wij zijn voor het schoolvoetbaltoernooi nog op zoek naar vrijwilligers die toezicht willen houden bij de kleedkamers, velden en parkeerterrein.
Tevens zoeken wij nog iemand die foto’s wil maken.
De toernooidata zijn op woensdag:
  • 22 maart ± 13.00 – 17.30 uur
  • 29 maart ± 13.00 – 17.30 uur
  • 5 april ± 13.00 – 17.30 uur
  • 12 april (reservedag) ± 13.00 uur tot 17.30 uur
  • 19 april finaledag ± 15.00 uur tot 19.30 uur
Graag contact opnemen met: Wim Roelofsen, tel. 06 13374772

Ede/Victoria JO9-1 bereikt halve finale KNVB beker

Om 9 uur maakten onze jongens van de JO9-1 hun opwachting tegen Sparta Nijkerk JO9-6. Ze streden om een halve finale plek van de KNVB beker. De wedstrijd was nog maar net begonnen of Sparta Nijkerk had hun eerste doelpunt al gemaakt. Gelukkkig wist Ede/Victoria snel de knop om te zetten en gingen ze vol in de aanval. Door goed verdedigend werk van Adriaan, Eamon, Berend en Max-Merijn, goede reddingen van Thomas en via doelpunten van Daan, Naoufal en Safouan gingen ze de rust in met een voorsprong van 5 doelpunten: 6-1.

De tegenstander kwam in de 2e helft sterk terug tot een stand van 6-3. Maar door een doelpunt van Marco werd het verschil weer teruggebracht naar 4.

Beide ploegen wisten vervolgens nog een keer te scoren wat resulteerde in een eindstand van 8-4 op de borden. Op naar de halve finale: gefeliciteerd jongens!

Ede/Victoria JO15-1 bereikt finale KNVB beker

Zaterdag 4 maart om 10.30 uur stond de halve finalestrijd tussen Ede/Victoria JO15-1 – AWC JO15-4 op het programma.

Boden de opponenten in de vorige ronden weinig tegenstand en werd er steeds ruim gewonnen, vandaag was het duidelijk andere koek. In de 1e helft werden er wel veel kansen gecreëerd maar geen enkele aanval wist het doel te vinden. Helaas bleek AWC efficiënter met hun kansen om te gaan en was de ruststand, enigszins tegen de verhoudingen in, 0-1.

Na een bak thee en een peptalk met de nodige adviezen in de kleedkamer kwam Ede/Victoria inderdaad frisser op het veld. Binnen 5 minuten werd de score via Stefano en Priscilla naar 2-1 omgedraaid. In het verdere verloop van de wedstrijd misten onze jongens helaas wederom wat mooi uitgespeelde kansen waardoor het spannend bleef. ACW kreeg vlak voor tijd nog een enorme kans waarbij de bal op de lat terecht kwam. Gelukkig vond de scheidsrechter het tijd om af te fluiten en werd Ede/Victoria JO15-1 de, meer dan terechte, winnaar! Gefeliciteerd en op naar de finale!!!