GEEN WEDSTRIJD GEPLAND

 
×

Sponsoren

acv
adm-it
arehbo
BG
Blits
de_edese_drankenhandel
db_schenker
dicks-inn
Duracell_Landport
Logo Dynac def1.
de_heuvelrug
Heij en van Manen_logo
huijsman
imc_europe
intersport_vanwonderen
Komeet
LP+logo
melis_versteeg
Rijnders
RA_Berendsen
Roseboom
Staats
Stargroup
gert_rijksen
vhc-kreko
VilaHolanda
Zimex
van_de_werf
spieren-voor-spieren-logo

Nieuws

Geen kans voor Ede/Victoria bij ONA’53

1963818_

Foto: Theo Beumer

EDE - Trainer Mohamed Hamdaoui (foto) was al met een rot gevoel richting Wageningen vertrokken. Door vakanties, blessures en werk, moest ik een man of acht missen. Dan weet je dat het moeilijk wordt bij ONA’53. Op de uiteindelijk 4-0 is dan ook weinig af te dingen.”

Halverwege was het 3-0 voor de naar de vierde klasse zondag gedegradeerde thuisploeg. ,,We gaven de doelpunten makkelijk weg. Zelf konden we amper kansen creëren. De tweede helft ging het beter. We speelden wat compacter. En ik moet zeggen dat je de jongens van het tweede elftal het zeker niet slecht deden.”

,,Ik ben er van overtuigd dat als iedereen er is, we een sterker team hebben dan vorig seizoen. Maar nu met alle afwezigen is het een chaos. Er komen wel een aantal jongens snel terug. Maar aan de andere kant gaan Fabian Labrijn en Ky Jong Chen nog op vakantie. De competitie is al begonnen, voordat iedereen er weer is. Jammer, maar het is niet anders”, sluit Hamdaoui af.

http://www.edestad.nl/lokaal/3173772_3173772.html#.U_bzdfB9SuY

 

Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)

placeholder2

Op KNVB.nl staat informatie over de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het digitaal wedstrijdformulier (DWF) en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Via deze link wordt antwoord gegeven op de volgende vragen:

Welke categorieën maken vanaf seizoen 2014/’15 gebruik van het DWF?

  • Wat moet ik doen ter voorbereiding op het gebruik?
  • Zijn er wijzigingen doorgevoerd in het DWF?
  • Wat moet ik doen als het door storingen niet lukt het DWF in te vullen?
  • Controleert het DWF op het lidmaatschap van de assistent-scheidsrechter?
  • Waar kan ik terecht voor online informatie en support?

Neem deze stappen goed door zodat de competitiestart goed kan verlopen.

F toernooi vv Ede/Victoria

placeholder2

Op zaterdag 31 mei 2014 zal vv Ede/Victoria zijn 1e F-toernooi organiseren in de leeftijd 7 en 8 jaar .

Het toernooi start om 9.00 uur en duurt tot ongeveer 12:30 uur. De deelnemende teams komen uit in de 3e t/m de 6e klasse.

Er is nog een mogelijkheid om deel te nemen aan dit toernooi. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via nctvandebunt@gmail.com

 

 

 

 

 

6 tegen 6 toernooi vv Ede/Victoria 31 mei 2014

placeholder2

Op 31 mei 2014 organiseren we weer het jaarlijkse 6 tegen 6 toernooi.

Dus geef je op met een team en we maken er weer een gezellige dag van

We beginnen rond de klok van 12:30 uur en zullen rond 16:30 uur klaar zijn.

Aansluitend is er een BBQ, je kunt je hiervoor opgeven via het aanmeldformulier. De kosten zijn €10 P.P.

De aanmeldformulieren hangen aan het prikbord in de kantine. De ingevulde formulieren kunnen ingeleverd worden bij Natasja van de Bunt voor 03 mei 2014, tevens moet dan de BBQ betaald worden.

@FinalewekenEde : Mohamed Hamdaoui snakt naar het einde van het seizoen

mo

Foto: Theo Beumer

EDE – ,,Ik snak naar het einde van het seizoen”, bekende Mohamed Hamdaoui. De trainer zag Ede/Victoria voor de zesde achtereenvolgende keer verliezen. Nu was het laaggeklasseerde Barneveld te sterk: 0-1.   ,,De eerste helft was het weer het oude liedje. We speelden best goed. Creëerden ook kansen. Maar de bal wilde er niet in. Ismail Koubaa passeerde de keeper door de benen, maar de bal werd van de lijn gehaald. Martin Rozeboom stuitte op de keeper. En Roberto Queija Neira mikte op de paal.”   ,,Ook de tweede helft lieten we Barneveld niet voetballen. Opnieuw ontbrak de scherpte. En dan drie minuten voor tijd komt er een voorzet. In plaats van de bal weg te tikken, tikt doelman Dennis Diepeveen de bal in eigen doel”, baalde Hamdaoui.   ,,Op zich wordt er helemaal niet slecht getraind. Maar een combinatie van een smalle selectie en het feit dat de belangrijke jongen niet opstaan, is volgens mij de reden voor de mindere prestaties. Ik hoop dat de jongens in de laatste competitiewedstrijd nog een keer gemotiveerd genoeg zijn om van de oude trainer Mike Denissen (Kesteren) te winnen”, besluit Hamdaoui.   Waar doelman Ricardo van de Kraats en Rudi Möller komen, vertrekken Dennis Diepeveen (SV Panter) en Brandon Rorijs (Fortissimo).

@FinalewekenEde: Ede/Victoria in de hoek van de klappen

724726_

Foto: Theo Beumer

EDE – Ede/Victoria zit in de hoek van de klappen. Opnieuw moest met een nederlaag genoegen worden genomen. In Wolfheze was Wodanseck te sterk: 2-1.   ,,Het zit op dit moment ook niet mee”, reageert Mohamed Hamdaoui. ,,We missen teveel kansen. Bijvoorbeeld de laatste tien minuten voor rust. Als Ilker Öztürk iets koelbloediger blijft, maakt hij de 1-1.”   ,,Ik vond dat wij daarvoor een redelijk tot goede eerste helft hadden gespeeld. Maar dan wordt er een foutje gemaakt, en sta je met 1-0 achter.”  Koen Kuipers scoorde voor Wodanseck.   ,,Halverwege had ik zeker niet het gevoel dat wij zouden verliezen. Echter raakten we al snel Fabian Labrijn met een rode kaart kwijt. Hij kreeg eerst geel voor een overtreding. Daarna volgde een tweede. Ik heb de scheidsrechter na afloop nog gevraagd waarvoor, maar daar wilde hij geen commentaar op geven.”   ,,We gingen daarna steeds meer voetballen. Kregen kansjes.  Op een gegeven moment gingen we één op één spelen. En dan valt de 2-0 (Fabian Grootveld).”    Ismaël Koubaa stelde kort daarna Geoffrey van de Kamp in staat de 2-1 te scoren. ,,Via Sjonnie Willemsen en Martin Rozeboom kregen we grote kansen op een doelpunt. Ook raakten we paal en lat. De bal wilde er niet in. Dat heb je nu eenmaal als je in de bekende hoek zit”, besluit Mohamed Hamdaoui.
Geoffrey van de Kamp, hier op archief foto, maakte de aansluitingstreffer.

Juicy Lucy in de Pineut te Ede

juicylucy

Nog 1 nachtje slapen en dan zijn onze dames aan de beurt om de Pineut in Ede op zijn kop te zetten! Dat betekent maar 1 ding: FEEST!

Dus zorg dat je erbij bent!!!

Nieuw scorebord

IMG_9433

Ede/Victoria is sinds kort in het trotse bezit van een scorebord. Voor de wedstrijd tegen Prins Bernhard werd deze officieel in gebruik genomen. Op de foto staan links voorzitter Roel van Laar samen met rechts de sponsor Maurice Jonker van Industrial Motion Control Europe (IMC). Een toonaangevende producent en distributeur van hoogwaardige transmissie en remsysteem materialen voor voertuigfabrikanten en vervangingsmarkten. ( www.imce.nl )

@FinalewekenEde: Selectie Ede/Victoria niet breed genoeg

foto geoffrey

foto: Theo Beumer

EDE – ,,Als wij compleet zijn, heeft Ede/Victoria best een redelijk team. Maar als wij zoals vandaag Refaat Akoulal, Fabian Labrijn, Ky Jong Chen, Ismail Koabaa, Ilker Osturk en Roberto Queija Neira missen, is het te veel van het goede. Dan verlies je terecht van Prins Bernhard”, verklaarde Mohamed Hamdaoui de 1-5 nederlaag.   ,,De eerste 35 minuten was er nog weinig aan de hand”, merkte  de trainer op. ,,Via een mooi schot van Geoffrey van de Kamp kwamen wij op 1-0. Wat daarna gebeurde was niet normaal. In tien minuten tijd maakten wij drie enorme fouten. Die mogen op eerste elftal niveau niet gemaakt worden. De tegenstander strafte dat af: 1-3.” Patrick van den Berg, Dick van Rhee en Sander Bleijenberg waren de schutters.   In het tweede bedrijf probeerden de oranjehemden het nog.  ,,We voetbalden helemaal niet verkeerd. Gingen één op één spelen en kregen ook kansen. Maar uiteindelijk wordt het nog wel 1-5.” Patrick van den Berg en Michel Bronkhorst zorgden voor die stand op het fonkelnieuwe scorebord.   ,,De resterende vijf wedstrijden staan in het teken van uitvoetballen. Wij moeten als team ook rijper en volwassener worden”, besluit Mohamed Hamdaoui.
Geoffrey van de Kamp, hier op archief foto, maakte nog de 1-0 voor Ede/Victoria.

 

Valse start nekt Ede/Victoria

ky

Foto: Ted Walker

EDE – Ede/Victoria zit in een slechte fase. Na de tegenvaller van afgelopen week tegen Wageningen, moest ook bij Veluwse Boys een nederlaag geïncasseerd worden: 2-0.   ,,Eigenlijk was het al na vijf minuten gebeurd”, keek Mohamed Hamdaoui terug. ,,Bij de eerste de beste aanval werd er op twee meter gedekt. Ik dacht: wat gebeurt hier. Ongelooflijk.” Wesley Pot wist voor de thuisploeg uit Garderen te profiteren.   ,,Een paar minuten later een kopie van de eerste goal. Hoe is het mogelijk, denk je dan”, baalde de trainer. Nu was het Wilgert Kok die Veluwse Boys liet juichen.   ,,Daarna begonnen we wel te voetballen. Controleerden ook wel de wedstrijd. Maar de echte wil te scoren ontbrak. Daarbij hadden we de pech dat Ky Jong Chen, Bryan Voois en Yassin Onderstal allemaal al in de eerste helft geblesseerd uitvielen.”   ,,De tweede helft was van beide kanten niets. Snel vergeten deze wedstrijd. Laten we het houden op een offday. En over een periodetitel hoeven we het helemaal niet meer te hebben. Die moet je verdienen. Wij hebben er momenteel geen recht op”, stelt Mohamed Hamdaoui. ,,Komende week tegen Prins Bernhard hebben wij wat recht te zetten.”
Ky Jong Chen, hier op archief foto, moest de wedstrijd geblesseerd verlaten. 

 

Ede/Victoria groeit met horten en stoten

Ted Walker

Foto: Ted Walker

EDE – De gebeurtenissen in de derde klasse A worden ook nauwlettend gevolgd door Ede/Victoria. Immers de KNVB heeft aangegeven na 1 april met eventueel een nieuwe PD regeling te komen. Het zou kunnen dat een periodekampioen met een kleinere nacompetitie kan promoveren. Ede/Victoria hoopt daar stiekem ook van te profiteren. Maar dan zal het heel anders moeten dan tegen Wageningen. De derby werd kansloos met 0-2 verloren.

door Wim van Kessel

,,De club ontwikkelt zich buiten het veld”, zegt oudgediende Ky Jong Chen. ,,Bestuurlijk zit het goed, de kantine is opgeknapt, de kleding rond het eerste elftal is goed geregeld en we hebben ook een nieuwe scorebord. Na de laatste twee jaar net in de nacompetitie te zijn gestruikeld, willen we ook op het veld groeien.”

In de vierde klasse B gaan AGOVV en Vierhouten uitmaken wie kampioen wordt. De verliezer en Rood Wit, Prins Bernhard, Veluwse Boys en Ede/Victoria waren vooraf in de race voor een periodetitel, dan wel het overnemen daarvan.  Het verschil van Ede/Victoria met nummer vier is drie verliespunten.  Om bij te blijven was winst op het tot dusverre tegenvallende Wageningen noodzakelijk.

Maar op het slechte veld, liet de thuisploeg het afweten. ,,Het was een bar slechte wedstrijd. Teveel spelers haalden hun niveau niet. Ook konden we het niet opbrengen voor elkaar te werken. Het slechte veld was geen excuus”, stelde Chen klip en klaar.

Strafschop

Dat veld leek Ede/Victoria zelfs te helpen. Via een hobbel stuiterde de bal ongelukkig tegen de arm van Jeroen Vliege. De makkelijk gegeven strafschop zag Geoffrey van de Kamp gestopt worden. De ongelukkig spelende aanvoerder miste net voor de rust een tweede kans. Behalve een spectaculaire omhaal van dezelfde speler in de tweede helft, konden de oranjehemden niets afdwingen.

Wageningen, wat al de nodige kansen had gemist en geen strafschop had gekregen, kwam uiteindelijk twintig minuten voortijd terecht op 0-1 door Danny Wessels. In extra tijd maakte dezelfde speler ook nog de 0-2.

,,Het zat er niet in. We kwamen steeds een stapje te laat. We mochten blij zijn dat het lang 0-0 bleef”, aldus de 30-jarige routinier. Die zag de irritatiegrens bij zijn spelers tot het kookpunt gaan. Andy van Engelenburg had het moeilijk, terwijl in extra tijd ook Fabian Labrijn doordraaide. Juist Chen moest de boel tot bedaren brengen. ,,Ik ben gegroeid in die rol. Het zit in het aard van het beestje van Fabian, net zoals het ook bij ons team thuishoort. Na afloop zijn we het allemaal weer vergeten.”

Chen (30) had het nageteld: in de laatste tien jaar waren er zeven nacompetities. Alleen onder Danny Huijtink was er promotie naar de derde klasse. ,,Het wordt nu heel moeilijk voor dit jaar. Maar als je vaker het niveau van vandaag haalt, moet je het ook niet willen. Dan kun je beter eerst groeien in de vierde klasse”, besluit Ky Jong Chen.

Fietsenstalling

placeholder2

Beste Leden,

De gemeente heeft op het sportcomplex een mooie fietsenstalling aangelegd. Aan iedereen het vriendelijke verzoek om vanaf nu geen fietsen, brommers of scooters meer voor onze kantine te plaatsen maar hiervoor de fietsenstalling te gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur