ZATERDAG 1 NOVEMBER 2014 – 14:30 u.
DOSC 1 VS. EDE/VICTORIA 1

 
×

Sponsoren

acv
adm-it
arehbo
BG
image001
Blits
bolthofvandentop
de_edese_drankenhandel
db_schenker
dicks-inn
Duracell_Landport
Logo Dynac def1.
de_heuvelrug
Heij en van Manen_logo
huijsman
imc_europe
intersport_vanwonderen
Komeet
LP+logo
melis_versteeg
Rijnders
RA_Berendsen
Roseboom
Staats
Stargroup
Ton_Donkelaar
gert_rijksen
vhc-kreko
VilaHolanda
Willemsen

Nieuws

Ede/Victoria kopje onder bij hekkensluiter

Roberto

Foto: Gerwin van Luttikhuizen

EDE – Met twee zeges op rij, leek Ede/Victoria de weg naar boven gevonden te hebben. Bij hekkensluiter Barneveld gingen de Edenaren kopje onder: 1-0.
door Wim van Kessel

Na afloop werd van Edese kant vooral terug gekeken op de eerste helft. Zonder goed te spelen waren er in het eerste bedrijf via Ahmet Akdeniz (2x), Geoffrey van de Kamp (2x) en Roberto Queija Neira kansen geweest op de openingstreffer. ,,Dat is toch al ons euvel dit seizoen”, merkte oudgediende Fabian Labrijn (41) op.

Ahmet Akdeniz was met een poging op de paal nog het meest dichtbij geweest. Opvallend was dat de spits zichtbaar last had van zijn enkel en toch de meest gevaarlijke aanvaller was. ,,Ik had al wat last. Vrijdagavond met het zaalvoetbal meer last gekregen. Ik weet zeker dat wanneer ik fit was geweest, er vandaag drie had gemaakt. De verdediging van Barneveld gaf veel ruimte weg.”

De nummer 9 van Ede/Victoria, die in de rust gewisseld werd, liet zien ook op een been te kunnen voetballen. ,,Ik heb in de betaalde jeugd van NEC en Sparta gespeeld. In verband met studie was ik gestopt. Ik had de trainer Mohamed Hamdaoui ooit beloofd nog eens onder hem te voetballen. Die belofte ben ik nagekomen. Volgend jaar ga ik het weer hogerop proberen. Mijn zaakwaarnemer is al bezig.”

Belofte

Zonder Akdeniz werd het er niet beter op bij Ede/Victoria. In de stromende regen werd Barneveld steeds gevaarlijker. Yassine Laghmouchi bracht de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. En hoewel Ede/Victoria het nog wel probeerde, lag de 2-0 eerder voor de hand dan de gelijkmaker. Alleen Van de Kamp. die in de rust nog voorspelde dat hij zou scoren, kreeg een goede kans. Het lukte niet zijn belofte waar te maken.

Uiteindelijk wist Barneveld haar eerste overwinning vrij gemakkelijk over de meet te brengen. ,,Dat Ahmet met een geblesseerde enkel de gevaarlijkste aanvaller was, zegt genoeg”, keek Labrijn terug. ,,Na de rust waren zij scherper. Wij werden op felheid afgetroefd. Daardoor verlies je de wedstrijd. Jammer. Met een derde zege op rij, hadden we goede zaken gedaan.”

De realiteit is dat van Ede/Victoria geen wonderen mogen worden verwacht, zoals twee en drie jaar geleden, toen de nacompetitie werd bereikt. ,,Individueel hebben wij best leuke spelers. Alleen is het nog geen team. Bovendien heeft de helft wel last van pijntjes. Vandaag ontbraken er wel een man of vijf. Ik denk dat het zaak is, dat iedereen weer fit wordt. Maar ook dan zijn we niet meer dan een middenmotor.”

Labrijn, die samen met doelman Hendrie van Bruchem (43) en de tegen Barneveld afwezige Peter van der Horst (45), een defensie vormt van 129 jaar, weet nog niet van ophouden. ,,Ik ben wel eens gestopt. Het blijft echter kriebelen. En als mijn enkels het volhouden, ga ik gewoon door”, sluit de laatste man af.

Geslaagde sponsormiddag Ede/Vic

logo-ede-vic

Afgelopen zaterdagmiddag organiseerde de sponsorcommissie voor de 2e keer een sponsormiddag.  Samen met de aanwezigen werd  de wedstrijd Ede/Victoria 1 – Hees 1 bekeken. Na afloop van deze wedstrijd werd de middag afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.  De salades zijn deze middag beschikbaar gesteld door sponsor B&G Catering waarvoor hartelijk dank.

De sponsorcommissie bedankt daarnaast alle aanwezige sponsoren voor hun komst.
sponsormiddag 2 0410

 

Ede/Victoria blijft Hees net voor

post

Foto: Theo Beumer

EDE – ,,Ede/Victoria toonde zich vandaag een echt team. Met doelman Hendrie van Bruchem en Ahmet Akdeniz als uitblinkers, hebben wij verdiend met 3-2 gewonnen van Hees”, verklaarde een blije trainer Mohamed Hamdaoui.

De thuisploeg had de opsteker dat Ahmet Akdeniz al vlot een voorzet van Andy van Engelenburg verzilverde: 1-0.  Snel was het weer gelijk. Waar Ede/Victoria een fluitsignaal verwachte na een zetje op Ky Jong Chen, ging Hees door en tekende de 1-1 aan.

,,Ik had het gevoel dat we daarna echt wakker werden”, had Hamdaoui gezien. Na een solo langs drie, vier man, was er een overtreding op Akdeniz. Geoffrey van de Kamp klaarde dat klusje vanaf de stip. Dezelfde Van de Kamp bracht kort voor rust Ilker Öztürk in stelling. Die transporteerde de bal naar Akdeniz, die koelbloedig bleef: 3-1.

Na de rust verzuimde Ede/Victoria via de teruggekeerde Ismaël Koubaa en Martin Rozeboom de wedstrijd op slot te gooien.  Aan de andere kant stopte Hendrie van Bruchem een strafschop. Even later werd het toch 3-2. Hoewel Hees nog wel drukte, bleef de winst op de Hoekelumse Eng.

Ede/Victoria timmert aan de weg

D1

EDE – Voetbalvereniging Ede/Victoria timmert nog steeds aan de weg. Afgelopen jaar heeft het sportpark al een nodige facelift ondergaan. Dit seizoen zijn er wederom meer elftallen voor de competitie ingeschreven bij de KNVB.

Zo ook een D1 jeugdelftal. Dit team is door een aantal sponsors voorzien van een wedstrijdtenue, trainingspak, windjacks, sporttassen en wedstrijdballen. Ton Donkelaar uit Ederveen sponsort  het tenue, trainingspakken en windjacks voor het team en begeleiding. Daarnaast warmloopshirts voor het eerste en polo’s voor de begeleiding van de D1. Handelsonderneming Wout Willemsen uit Ederveen sponsort de sporttassen van de D1. B&M koeriers heeft de D1 voorzien van wedstrijdballen.

Ede/Victoria weet weer wat winnen is

jeffrey

Foto Theo Beumer

EDE – Ede/Victoria weet weer wat winnen is. Na de laatste zege op 15 februari bij Harskamp, werd SVMM op eigen veld met 3-1 verslagen.

,,Ik heb de afgelopen week met de jongens om de tafel gezeten. Aangegeven dat wij de laatste weken al goed voetbalden, vaak beter waren dan de tegenstander, maar vergaten te scoren. Nu hebben we en goed gevoetbald en ook gescoord. Petje af voor de jongens”, liet een uiterst blije Mohamed Hamdaoui weten.

Die zag al binnen twee minuten zijn ploeg op voorsprong komen. Een uittrap van doelman Hendrie van Bruchem werd door Ilker Öztürk doorgehakt. Ahmet Akdeniz maakte de 1-0. ,,Dan begin je wel lekker”, aldus Hamdaoui.

Toch was er na een klein hal uur de tegenvaller dat een terugspeelbal van Peter van der Horst door doelman Van Bruchem in zijn handen  werd gepakt. De vrije trap op vijf meter van het doel van Bart Lolkema betekende de 1-1.

Ede/Victoria liet zich niet uit het veld slaan. Na een uur spelen bracht Ky Jong Chen de thuisploeg uit een assist van Geoffrey van de Kamp op voorsprong.  Dezelfde Van de Kamp bepaalde even later de eindstand op 3-1.

,,Jammer, dat we nog kansen op 4 en 5-1 lieten liggen. Maar ook met 3-1 ben ik dik tevreden. Hier kunnen we verder mee”, besluit de opgewekte Hamdaoui.

Geoffrey van de Kamp, hier op archief foto, had een aandeel in het tweede doelpunt, en maakte zelf het derde.

Bron: http://www.edestad.nl/lokaal/edevictoria_weet_weer_wat_winnen_is_3236417.html#.VClprvl_vjY

Ede/Victoria staat nog niet op scherp

hicham

Foto: Ted Walker

EDE – ,,Hetzelfde liedje als vorige week. Wij hebben zeker zoveel kansen als de tegenstander. Maar waar Rood Wit’58 twee keer scoorde, staan mij nog niet op scherp”, somberde Mohamed Hamdaoui na de 0-2 nederlaag van Ede/Victoria.

,,De scheidsrechter had ons kunnen helpen door na twintig minuten een strafschop te geven na hands van een Rood Wit speler. Maar verklaarde na afloop het niet gezien te hebben. Ahmet Akdeniz had even later de hoek voor het uitzoeken, maar besloten een lobje te doen, die de keeper kon pakken”, baalde Hamdaoui.

Aan de andere kant liet de ploeg uit Putten zien hoe het wel moest. Barry Grevengoed maakte de 0-1. Mohammed Messaoui verzuimde de gelijkmaker aan te tekenen. Het werd nog lastiger voor de thuisploeg toen Hicham Hamdaoui er met rood af moest. Ook met tien man waren er kansen. Peter van der Horst schoot op de paal. ,,Het was allemaal net niet”, zuchtte de trainer.

Na een Edese corner was het Rood Wit dat uit een omschakeling de 0-2, opnieuw via Grevengoed, aantekende. Messaoui bewees daarna nog een keer dat de scherpte bij Ede/Victoria ontbreekt.

,,Dan moeten we zaterdag bij Oranje Wit in Elst maar eens de punten gaan pakken. Zorgen dat we de kansen wel benutten”, kijkt Mohamed Hamdaoui als vast voor uit.

Hicham Hamdaoui, hier op archief foto, liep een minuut of twintig voor tijd tegen een rode kaart aan.

Bron: http://www.edestad.nl/lokaal/edevictoria_staat_nog_niet_op_scherp_3209479.html#.VBbQDfl_slI

Bestuursleden gezocht!

placeholder2

Het bestuur is met ingang van het najaar van 2014 op zoek naar de vervulling van twee vacatures voor de functie van bestuurslid van Ede/Victoria. Dit betreft een vacature voor bestuurslid en een vacature voor de functie van voorzitter. Beide functies zijn in de hoedanigheid van vrijwilliger.

Samenstelling en vergaderfrequentie bestuur
Het bestuur bestaat uit minimaal 5 personen en bestaat momenteel uit 6 bestuursleden. De bestuursleden worden benoemd door de Algemene Ledenvergadering (ALV). Het bestuur komt ongeveer 6 keer per jaar samen voor een vergadering. Daarnaast wordt er met enige regelmaat per e-mail met elkaar gecommuniceerd. Het bestuur kent een aantal taken. Deze taken worden onder de bestuursleden verdeeld.

Het bestuur heeft de in ieder geval de volgende kerntaken:
1. Het algemeen beleid en het geven van leiding aan de vereniging,
2. Het formeel vertegenwoordigen van de vereniging naar buiten toe,
3. De verantwoordelijkheid voor de administratie en financiën van de vereniging,

Voor de vervulling van deze vacatures zijn we op zoek naar een geschikte kandidaat die aan het volgende profiel voldoet:

•    Leiding geven aan bestuur met collegiale besluitvorming (voorzitter),
•    Bestuurlijke ervaring, zo mogelijk opgedaan buiten de voetbalwereld, is een pré     maar niet noodzakelijk,
•    Kennis van de voetbalwereld en de ontwikkelingen die daarin spelen,
•    In staat zijn om het integrale belang van de vereniging te laten prevaleren boven individuele of deelbelangen binnen de vereniging,
•    In staat zijn compromissen te sluiten,
•    In individueel en teamverband bijdragen aan een gezamenlijk resultaat en het delen van informatie en kennis met anderen zowel intern als extern,
•    Integriteit en vermijden van belangenverstrengeling,
•    Besluitvaardig,
•    Communicatief en netwerkvaardig,

Herken jij je in dit profiel, dan nodigen wij jou van harte uitgenodigd om je voor deze functies beschikbaar te stellen. Reacties kunnen uiterlijk tot 1 november 2014 gestuurd worden naar Corrie van Laar, secretariaat@ede-victoria.nl.

Geen kans voor Ede/Victoria bij ONA’53

mo

Foto: Theo Beumer

EDE – Trainer Mohamed Hamdaoui (foto) was al met een rot gevoel richting Wageningen vertrokken. Door vakanties, blessures en werk, moest ik een man of acht missen. Dan weet je dat het moeilijk wordt bij ONA’53. Op de uiteindelijk 4-0 is dan ook weinig af te dingen.”

Halverwege was het 3-0 voor de naar de vierde klasse zondag gedegradeerde thuisploeg. ,,We gaven de doelpunten makkelijk weg. Zelf konden we amper kansen creëren. De tweede helft ging het beter. We speelden wat compacter. En ik moet zeggen dat je de jongens van het tweede elftal het zeker niet slecht deden.”

,,Ik ben er van overtuigd dat als iedereen er is, we een sterker team hebben dan vorig seizoen. Maar nu met alle afwezigen is het een chaos. Er komen wel een aantal jongens snel terug. Maar aan de andere kant gaan Fabian Labrijn en Ky Jong Chen nog op vakantie. De competitie is al begonnen, voordat iedereen er weer is. Jammer, maar het is niet anders”, sluit Hamdaoui af.

http://www.edestad.nl/lokaal/3173772_3173772.html#.U_bzdfB9SuY

Digitaal Wedstrijdformulier (DWF)

placeholder2

Op KNVB.nl staat informatie over de actuele ontwikkelingen met betrekking tot het digitaal wedstrijdformulier (DWF) en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Via deze link wordt antwoord gegeven op de volgende vragen:

Welke categorieën maken vanaf seizoen 2014/’15 gebruik van het DWF?

  • Wat moet ik doen ter voorbereiding op het gebruik?
  • Zijn er wijzigingen doorgevoerd in het DWF?
  • Wat moet ik doen als het door storingen niet lukt het DWF in te vullen?
  • Controleert het DWF op het lidmaatschap van de assistent-scheidsrechter?
  • Waar kan ik terecht voor online informatie en support?

Neem deze stappen goed door zodat de competitiestart goed kan verlopen.

@FinalewekenEde : Mohamed Hamdaoui snakt naar het einde van het seizoen

mo

Foto: Theo Beumer

EDE – ,,Ik snak naar het einde van het seizoen”, bekende Mohamed Hamdaoui. De trainer zag Ede/Victoria voor de zesde achtereenvolgende keer verliezen. Nu was het laaggeklasseerde Barneveld te sterk: 0-1.   ,,De eerste helft was het weer het oude liedje. We speelden best goed. Creëerden ook kansen. Maar de bal wilde er niet in. Ismail Koubaa passeerde de keeper door de benen, maar de bal werd van de lijn gehaald. Martin Rozeboom stuitte op de keeper. En Roberto Queija Neira mikte op de paal.”   ,,Ook de tweede helft lieten we Barneveld niet voetballen. Opnieuw ontbrak de scherpte. En dan drie minuten voor tijd komt er een voorzet. In plaats van de bal weg te tikken, tikt doelman Dennis Diepeveen de bal in eigen doel”, baalde Hamdaoui.   ,,Op zich wordt er helemaal niet slecht getraind. Maar een combinatie van een smalle selectie en het feit dat de belangrijke jongen niet opstaan, is volgens mij de reden voor de mindere prestaties. Ik hoop dat de jongens in de laatste competitiewedstrijd nog een keer gemotiveerd genoeg zijn om van de oude trainer Mike Denissen (Kesteren) te winnen”, besluit Hamdaoui.   Waar doelman Ricardo van de Kraats en Rudi Möller komen, vertrekken Dennis Diepeveen (SV Panter) en Brandon Rorijs (Fortissimo).

Oproep! D-pupillen j/m gezocht!

placeholder2

Na de zomerstop willen we gaan starten met een D1-team. We hebben al een flink aantal spelers voor dit nieuwe team, maar nog niet genoeg om in de competitie te gaan starten. We zoeken dus nog spelers van het geboortejaar 2002 – 2003 die graag in dit team willen gaan voetballen!

Wij hopen met deze oproep de aandacht van onze leden te krijgen, misschien zijn in jullie omgeving jongens en meisjes, broers en zussen, neven en nichten, vriendjes en vriendinnetjes waarvan je weet dat ze nog niet voetballen of nu niet met plezier voetballen. Je doet ons dan een plezier als je deze oproep zou willen doormailen of willen delen op je Facebook pagina.

Bij v.v. Ede/Victoria betaal je de laagste contributie van Ede e.o.!

Voor meer informatie graag kontakt opnemen met het secretariaat@ede-victoria.nl

Voetbalvereniging Ede/Victoria

 

 

 

 

 

 

 

 

Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi 2014

schoolvoetbal

EDE – Voetbalvereniging Ede/Victoria verzorgt ook dit jaar weer het jaarlijkse Ede Stad Schoolvoetbaltoernooi. De wedstrijden worden gespeeld op woensdag 19 maart, woensdag 26 maart, woensdag 2 april, en de finale op vrijdagavond 11 april 2014 op sportpark De Hoekelumse Eng, Sportparkweg 8, Ede.

Mocht er om de een of andere reden op een van bovenstaande data iets tussen komen waardoor er niet gespeeld kan worden, is woensdag 9 april een vervangende speelmiddag gepland. Voor de finale is de reservedatum woensdagavond 16 april 2014.

Alleen aanmelding via email voor 22 februari 2014. Het emailadres is: edestadschoolvoetbaltoernooi@gmail.com Graag bij onderwerp schoolvoetbal 2014 vermelden.

Inschrijvers wordt verzocht duidelijk aan te geven welke school en hoeveel jongens en meisjes teams ermee doen. Graag twee contactadressen (email) met telefoonnummer (liefst ook mobiel) toevoegen.

De kosten bedragen 12,50 euro per team en moeten uiterlijk 9 maart 2014 op rekeningnummer 51.30.50.442, ten name van VV Ede/Victoria onder vermelding van schoolnaam en toernooi 2014, zijn overgemaakt.

Afgelopen jaren was de belangstelling voor het toernooi heel erg groot. Daarom houdt de organisatie het recht voor het aantal teams per school te beperken, als het aantal aanmeldingen te groot wordt. Dit gebeurt uiteraard in overleg met de scho(o)l(en).

In ieder geval kunnen er niet meer dan 64 jongensteams en 56 meisjesteams meedoen.

Voor informatie betreffende samenstelling van de teams en het wedstrijdreglement verwijst Ede/Victoria naar website:

www.edestadschoolvoetbaltoernooi.nl