ZATERDAG 20 APRIL 2019 – 14:30 u.
EDE/VICTORIA 1 VS WODANSECK 1

Hoofdsponsor

Ede/Victoria neemt revanche op SVMM

EDE Ede/Victoria verloor de openingswedstrijd met 2-0 bij SVMM. ,,We hadden dus wat goed te maken. Dat is met de 4-1 zege zeker gelukt”, constateerde een meer dan tevreden trainer Erdinç Kadioglu.

,,De eerste helft was de beste helft van het seizoen. Wij voetbalden heel goed. En als SVMM een keer de bal had, werd dusdanig druk gezet, dat wij snel weer de bal terug hadden. We waren daardoor ook heel dominant.”

Dat resulteerde na een minuut of twintig in de 1-0. Mohammed el Idrissi stelde Ozan Köse in staat de 1-0 aan te tekenen. Met een schouderbal verhoogde Rameau Heerebout de stand naar 2-0. Yahya Hotak stond aan de basis. Dezelfde Hotak deed na ook bij de 3-0. Sabahudin Becic zorgde hier voor het doelpunt.

In het tweede bedrijf probeerde SVMM de aansluiting te krijgen. Dat lukte via Polle Westbroek. ,,Maar verder lieten wij het niet komen. Stabiel en rustig hielden wij stand. In de slotminuut scoorde Ilias el Jafoufi nog de 4-1, uit een assist van de ingevallen Roderick Coleridge. ”

Ede/Victoria blijft door de winst op plaats drie staan. De achterstand op DEV Doorn en Lienden is een punt. Daarbij heeft DEV nog een wedstrijd tegoed. Zaterdag komt nummer vier VVA Achterberg naar de Hoekelumse Eng. ,,Dan moeten wij proberen het spel van vandaag door te zetten”, sluit Kadioglu af.

Bron: Ede Stad 03-02-2018

Foto: Ede/Victoria

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws