Het is zomerstop!

1 september gaat het nieuwe seizoen weer van start!

Hoofdsponsoren

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is van kracht. Sinds 25 mei 2018 hebben ook voetbalverenigingen te maken met de strengere regels rond het verwerken van persoonsgegevens. Daardoor is het voor clubs zaak om de zaken rond deze nieuwe privacywet op orde te hebben.

De Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) is vervangen door een privacywetgeving die geldt in de gehele Europese Unie (EU): de AVG (of GDPR – General Data Protection Regulation). Deze wet versterkt de positie van de mensen van wie persoonsgegevens worden verwerkt. Organisaties die persoonsgegevens verwerken, waaronder dus voetbalclubs, hebben meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens. Concreet houdt dit in dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun leden, vrijwilligers en fans. Met deze documentatieplicht kunnen clubs aantonen dat zij voldoen aan de AVG.

Ook Ede/Victoria moet dus voldoen aan deze Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent voor Ede/Victoria dat er o.a. een privacy policy moest worden opgesteld, dat er moest worden vastgelegd wie er over privacygevoelige gegevens binnen Ede/Victoria mag beschikken en welke beveiligingsmaatregelen er worden toegepast.

Verdere informatie kan gevonden worden op de volgende pagina:

Privacy Policy

Bestuur Ede/Victoria

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria