ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018 – 14:30 u.
WODANSECK 1 VS EDE/VICTORIA 1

Hoofdsponsor

Direct hoofdrol voor debutant Cihan Ates bij Ede/Victoria

EDE Na de grote stroom van nieuwelingen afgelopen zomer bij Ede/Victoria, werd onlangs ook nog Cihan Ates aan de selectie toegevoegd. De debutant speelde direct een hoofdrol in de knappe 2-0 zege op de zaterdagtak van Lienden.

Halverwege stond het nog 0-0 op de Hoekelumse Eng. ,,Ik denk dat het tactisch goed stond bij ons”, meende Erdinç Kadioglu. ,,Wij hadden er voor gekozen Lienden te laten komen. Alleen kwamen ze niet echt. Zij probeerden het vooral met lange ballen. Wij gaven weinig tot niets weg. Kwam ook omdat Tahsin Ipekci als een beest verdedigde.”

,,In mijn ogen hadden wij nog een strafschop verdiend. Ozan Köse werd neergehaald. Maar de scheidsrechter maakte de keuze deze niet te geven”, had de trainer gezien.

In het tweede bedrijf werd de aanvankelijk gepasseerde Yahya Hotak gebracht. ,,Hij maakte de 1-0. Emrah Ates speelde een belangrijke rol bij dit doelpunt.”

Lienden, dat vorige week met 7-1 van Oranje Wit had gewonnen, ging op jacht naar de gelijkmaker. ,,Bij corners en afvallende ballen waren zij gevaarlijk. Daar trad onze doelman Winston Seedorf goed op. Bij een uitval kwam de bal via Roderick Coleridge en Ozan Köse bij Cihan Ates (op archief foto) terecht. Die beloonde zijn goede spel met een doelpunt.”

,,Al met al meer dan tevreden tegen een goede tegenstander. Wat wij nog wel beter moeten doen is de kansen uitspelen”, bleef Kadioglu kritisch.

Komende zaterdag speelt Ede/Victoria thuis tegen Oranje Wit.

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria