ZATERDAG 24 NOVEMBER 2018 – 14:30 u.
WODANSECK 1 VS EDE/VICTORIA 1

Hoofdsponsor

Ede/Victoria is de baas bij buurman Wageningen

EDE ,,De wedstrijd tegen Wageningen leefde bij ons. We hadden nog wat goed te maken (verlies beker), Mark van Wijk is daar nu trainer en het was nog eens een derby. Als je dan met 3-5 wint, kun je alleen maar tevreden zijn”, keek Erdinç Kadioglu terug.

De trainer had wel moeten puzzelen. De wedstrijd tegen Echteld had zijn sporen nagelaten. Emrah Ates en Illias el Jafoufi zijn voor twee wedstrijden geschorst en Roderick Coleridge en Hannes Bloemendaal een wedstrijd. De laatste bleek na afloop nog een tweede gele kaart, dus ook nog een rode kaart te hebben ontvangen. ,,Wij gaan nog in beroep tegen die twee wedstrijden”, aldus Kadioglu. ,,De scheidsrechter tegen Wageningen vond ik overigens prima fluiten.”

Op De Zoom zag de trainer door een afstandschot van Sonny Navest de laag geklasseerde opponent snel op 1-0 komen.  Halverwege het eerste bedrijf bracht Mohammed El Idrissi de teams weer op gelijke hoogte. ,,Wij kwamen beter in de wedstrijd.”

Dat resulteerde na een half uur in de 1-2. Yahya Hotak mikte een vrije trap in de linkerkruising. ,Ik moet zeggen dat het op en neer ging. Wij waren de aanvallende ploeg en Wageningen loerde op de counter.”

Al snel na de rust liep Ede/Victoria uit naar 1-3. De assist was van Andrew Matthias. Rameau Heerebout, die bereid was gevonden een wedstrijd mee te doen, kopte tegendraads in. ,,Terwijl wij er aan dachten de score verder uit te bouwen, werd het snel 2-3 (Alec Baldwin).  Tien minuten voor het einde viel de gelukkig de 2-4 via Yahya Hotak uit een voorzet van Sabahudin Becic.”

,,Toch werd het opnieuw spannend door de 3-4 (Baldwin). Gelukkig bleven we rustig. Becic kreeg een strafschop mee, waar de Wageningen speler (Michel Breunissen) met twee keer geel er uit moest. Yakub Ozasik maakte vanaf de stip geen fout.”

,,Mooi dat andere jongens het nu goed oppakken. We staan weer bovenaan, hoewel SVMM nog een wedstrijd achter loopt. We zijn nu twee weken vrij, en dan wacht Musketiers. Dan proberen deze goede lijn vast te houden”, kijkt Erdinç Kadioglu alvast voor uit.

Bron: Ede Stad 04-11-2017

Foto: Dick Martens

Klik hier voor het originele artikel

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria