Aankomend weekend geen wedstrijd op het programma voor Ede/Victoria 1

Hoofdsponsor

Ede/Victoria: Kesteren uit, altijd lastig

EDE Van te voren werd al een beetje opgekeken tegen de uitwedstrijd bij Kesteren. Hoewel de ploeg uit de Betuwe op plaats negen staat, is het voor Ede/Victoria daar altijd lastig. Dat bleek ook zaterdag uit de 3-3 eindstand.

De Edenaren kwamen als snel via Jeroen Vos met 1-0 achter. ,,Daarna werden wij wakker en domineerden de eerste helft”, had trainer Erdinç Kadioglu gezien. Een voorzet van Omid Hassani werd door Kesteren speler Niels de Kat Angelino in eigen doel geschoten. En een vrije trap van Mohammed el Idrissi betekende de 1-2. Op slag van de rust bracht Cor Gerritsen de teams weer op gelijke hoogte.

,,De tweede helft was minder van onze kant. Wij hadden de straffe wind mee. Daar gingen wij niet goed mee om. We deden teveel mee met het vechtvoetbal van Kesteren.” Die kwamen via Mathijs van Wijnen op 3-2. Omid Hassani tekende snel voor de gelijkmaker. Via Andrew Matthias en Shegan Ahmed waren er nog kansen op het winnende doelpunt.”

Hoewel de uitslag denk ik terecht is, wel een teleurstellend resultaat. Koploper DEV Doorn speelt gelijk tegen Lienden. Wij hadden de druk op hen kunnen verhogen. Nu een weekje rust en dan volgt Wageningen thuis”, besluit Erdinç Kadioglu.

Bij Ede/Victoria maakte doelman Sinan Bagci, overgekomen van SC Oranje, zijn debuut. Ook N’Faly Fofana, die inviel voor Roderick Colderidge, speelde zijn eerste minuten voor de hoofdmacht.

Bron: Ede Stad 24-02-2018

Foto: Ede/Victoria

Klik hier voor het originele artikel

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria