Geen wedstrijden gepland.

Hoofdsponsor

Ede/Victoria koploper

EDE Ede/Victoria is koploper. De zwaarbevochten 2-3 overwinning bij SVP zorgt er voor dat de Edenaren sinds lange tijd op de eerste plaats staan.

De ploeg van trainer Erdinç Kadioglu leek een gelijkspel te moeten incasseren. De ploeg uit Cothen was in de laatste minuut van de reguliere tijd op 2-2 gekomen. Ede/Victoria, door twee gele kaarten van Sabahudin Becic spelend met tien man, wist in extra tijd toch de volle winst naar zich toe te trekken. Een voorzet van Andrew Matthias werd door Yahya Hotak tegendraads binnen gekopt.

Hoewel SVF laag op de ranglijst bivakkeert, bezorgde het de Edenaren een lastige middag. Dat resulteerde in een 1-0 tussenstand. ,,Wij waren in een 3-5-2 formatie gestart. Ik wilde ook eens wat anders proberen. Maar ben na de rust toch weer terug gegaan naar het vertrouwde 4-3-3”, verklaarde Kadioglu.

Die zag dat dit direct haar vruchten afwierp. Na een assist van Roderick Coleridge scoorde Mohammed Messaoui de gelijkmaker. Dezelfde Messaoui zag bij een actie de bal door een tegenstander met de hand geraakt worden. Ilias El-Jafoufi (op archief foto) maakte geen fout vanaf de stip: 1-2.

Omdat kansen op 1-3 er niet in gingen, leek de 2-2 twee verliespunten op te leveren. Het werd toch 2-3. ,,Dit geeft veel vertrouwen. Met tien man winnen. Jammer is wel dat we bij elkaar vijf gele kaarten hebben opgelopen.  Volgende week gaan we proberen tegen Echteld onze koppositie te verdedigen”, keek Kadioglu al weer voor uit.

Bron: Ede Stad 21-10-2017

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria