ZATERDAG 25 MEI 2019 – 14:30 u.
EDE/VICTORIA 1 VS VELUWSE  BOYS 1

Hoofdsponsor

Ede/Victoria krijgt geen hulp

EDE De hoop van Ede/Victoria was gevestigd op kampioen DEV/Doorn. Dat zij minimaal gelijk zouden spelen bij concurrent Lienden. Dan zou Ede/Victoria nog nacompetitie halen. Dat gebeurde niet. Lienden won met 1-0. De 4-1 winst van de Edenaren op Kesteren was dan nog louter voor de statistieken.

,,In tegenstelling tot de wedstrijd van vorige week tegen ons, had DEV een aantal belangrijke spelers langs de kant gehouden”, had Erdinç Kadioglu van zijn assistent en broer Usuk vernomen. ,,En DEV Doorn was kort voor tijd nog dicht bij de gelijkmaker. Jammer. Wij hebben het in de laatste vier wedstrijden laten liggen met drie nederlagen en een gelijkspel.”

,,We hebben tegen Kesteren goed gespeeld”, vervolgde de trainer. ,,Via Sabahudin Becic en Iliass El Jafoufi kwamen wij met twee mooie doelpunten op 2-0. Een Kesteren speler werd er nog met rood uit gestuurd.”

,,Omdat wij inmiddels hoorden dat Lienden voor stond, was het doel in de tweede helft heel veel doelpunten te maken. Dat zouden wij misschien nog op doelsaldo DVSA kunnen passeren. Maar uit een strafschop kwam Kesteren terug tot 2-1 (Jasper Welvaart). Hoewel we echt alles gaven speelde het warme weer en Ramadan ook een rol. De krachten raakten op. Toch wisten wij in de slotfase via Yahya Hotak en Yakub Ozasik nog twee keer te scoren: 4-1.”

,,Het hele seizoen meegedaan met de top drie, en nu staan we toch met lege handen. Hier moeten we van leren en dat meenemen naar het nieuwe seizoen”, concludeerde Erdinç Kadioglu. Die kan dan Zakaria Alkhube van Doesburg als nieuwe speler verwelkomen.

Bron: Ede Stad (www.edestad.nl) 26-05-2018

Foto: Ede/Victoria

Klik hier voor het originele artikel

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria