Geen wedstrijden gepland.

Hoofdsponsoren

Ede/Victoria opnieuw in slotfase onderuit

EDE ,,Net als vorige week tegen DVSA geef je een voorsprong onnodig uit handen”, baalde Erdinç Kadioglu. De jonge trainer van Ede/Victoria zag zijn ploeg in de slotfase een voordelige 3-2 stand tegen Echteld, alsnog uit handen geven: 3-4.

De ontmoeting tussen de nummer negen en vijf ging de eerste helft gelijk op. ,,Er was veel balverlies op het middenveld. Wat betreft de kansen waren wij de bovenliggende partij. Maar Echteld stond halverwege met 0-1 voor”, had Kadioglu gezien.

,,In de tweede helft was hun beste speler vervangen. Zij leken het wel prima te vinden. Waren ook maar met twaalf man. Wij speelden goed. Kwamen via drie doelpunten van Mohammed Messaoui (op archief foto) op 2-1 en 3-2 voor.”

,,Wij zaten in een flow. Wilden de score verder uitbouwen. Achteraf gezien hadden we misschien moeten inzakken en op de counter spelen. Nu kregen wij zelf uit een counter de 3-3 om de oren. Omdat wij niets meer te verliezen hebben, gingen wij vol voor de 4-3. Maar dan valt dat vierde doelpunt toch aan de andere kant”, besluit Erdinç Kadioglu.

Doelpunten Echteld: Ruben Rensen, Aslam Benbouker, Raby Elkaddouri en Dennis de Koning.

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria