Aankomend weekend geen wedstrijd op het programma voor Ede/Victoria 1

Hoofdsponsor

Ede/Victoria te sterk voor GVC

EDE Ede/Victoria is 2018 gestart met een zege. In Wageningen werd GVC met 1-4 verslagen. ,,We begonnen en eindigden scherp. Daar tussen was het minder. Kwam ook omdat GVC goed verdedigde. Zij speelden beter dan verwacht”, vond Erdinç Kadioglu.

De trainer zag zijn ploeg goed van start gaan. Dat resulteerde in de 0-1 van Yahya Hotak (op archief foto), na een combinatie met Mohammed El Idrissi. ,,Daarna kregen wij het lastig. Doelman Winston Seedorf moest al een keer een goede redding verrichten. Maar hij kon de 1-1 niet voorkomen”, had Kadioglu gezien. Het doelpunt was van Thomas Remmits.

Met Ilias el Jafoufi bracht Kadioglu na de rust meer creativiteit. Dat vertaalde zich in de 1-2 van Ozan Köse. Dezelfde speler werd even later opnieuw in stelling gebracht. Maar voordat hij kon scoren, deed een GVC speler dat in eigen doel. In de slotfase stelde Omid Hassani de ingevallen Hannes Bloemendaal in staat de eindstand aan te tekenen: 1-4.

Door de winst en puntenverlies van de concurrentie staan de Edenaren weer op plaats drie. Komende week komt SVMM op bezoek. ,,Uit hebben wij daar verloren. We hebben dus wat goed te maken”, kijkt Kadioglu al vast voor uit.

Bron: Ede Stad 27-01-2018

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria