ZATERDAG 25 MEI 2019 – 14:30 u.
EDE/VICTORIA 1 VS VELUWSE  BOYS 1

Hoofdsponsor

Erdinç Baris Kadioglu zoekt nieuwe uitdaging

EDE Ede/Victoria moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Erdinç Baris Kadioglu heeft laten weten na dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. ,,Na dit jaar ben ik 2,5 jaar trainer bij Ede/Victoria. Dan is het mooi geweest en tijd voor een nieuwe club.”

,,Ik kijk met een positief gevoel terug op mijn periode hier”, gaat de 28-jarige Arnhemmer verder. ,,Het imago is hersteld. Sportief gezien deden we vorig jaar lang mee om de prijzen. We vielen net buiten de boot met een op zich prima vijfde plek.”

,,Dat ik het zo goed vroeg bekend maakt, geeft de club genoeg tijd een opvolger te vinden. En ik heb ook de tijd een nieuwe uitdaging te zoeken. De voorkeur is wel een hoger niveau dan de vierde klasse. Ik heb UEFA B, en ervaring met jeugdteams op een hoog niveau. Ik voel dat ik klaar ben voor een hoger niveau bij de senioren”, stelt de trainer.

,,Maar eerst wil ik het hier goed achterlaten. Met twee keer winst en twee keer verlies, valt de start misschien wat tegen. Zaterdag tegen koploper GVC is een hele belangrijke ontmoeting. Bij winst blijft het verschil beperkt. Bij verlies moet je eigenlijk je al gaan richten op een periode. Ik ga van het positieve uit.”

Bekend is ook dat Kadioglu zijn Arnhemse netwerk ruimschoots gebruikte om het eerste elftal van Ede/Victoria een face-lift te geven. Vraag is nu of ze allemaal weer met de trainer mee gaan. ,,Dat weet ik niet. Hangt van verschillende factoren af. Allereerst wat de jongens zelf willen. Daarnaast natuurlijk ook van mijn nieuwe club. En van mijn opvolger bij Ede/Victoria”, besluit Erdinç Kadioglu.

Vraag is ook wie de nieuwe trainer gaat aan stellen. Drie van de huidige vier bestuursleden, Wilbert de Beer, Jørgen Berkhof en Corrie van Laar hebben aangegeven niet meer herkiesbaar te zijn. En omdat er meer vacatures zijn, blijft alleen Marcel Eijkhout (Algemene zaken) over. En op de site van Ede/Victoria staat te lezen dat als er geen nieuwe bestuursleden zich melden op de Algemene Ledenvergadering van 26 november, dat hij dan ook stopt.

Bestuurslid seniorenzaken Wilbert de Beer was nog niet bereikbaar voor een reactie.

Bron: Erdinç Baris Kadioglu zoekt nieuwe uitdaging | Ede Stad

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria