Geen wedstrijden meer op het programma voor Ede/Victoria!
Het is zomerstop!

Hoofdsponsor

Erdinç Kadioglu verder bij Ede/Victoria

EDE Het bestuur van Ede/Victoria is met zijn hoofdtrainer Erdinç Baris Kadioglu, overeengekomen om diens verbintenis met een seizoen te verlengen. Dit houdt in dat Erdinç Baris Kadioglu ook in het seizoen 2018-2019  hoofdtrainer van de vierdeklasser zal zijn.

Erdinç Kadioglu is momenteel bezig aan zijn eerste volle seizoen bij de Edese club spelend op de Hoekelumse Eng. Hij is deze voetbaljaargang begonnen met een sterk veranderde selectie met als uitdaging het eerste elftal weer op de kaart te zetten door positieve resultaten zowel in als buiten het veld. De Arnhemse trainer is er tot dusverre in geslaagd om uitstekende resultaten te behalen met een enthousiast voetballend team, dat inmiddels is uitgegroeid tot titelkandidaat.

Reden voor het bestuur om Erdinç Baris Kadioglu  ook voor het volgende voetbalseizoen vast te leggen. Het bestuur is ervan overtuigd dat Erdinç Kadioglu de spelers waarover hij beschikt zowel individueel als ook als team, sterker kan maken en naar betere prestaties kan leiden.

Op de foto van links van rechts: Marcel Eijkhout (bestuurslid), Erdinç Kadioglu en Wilbert de Beer (bestuurslid Voetbalzaken Senioren)

Bron: Ede Stad 18-03-2018

Foto: Ede/Victoria

Klik hier voor het originele artikel

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws