,,Een tegenvaller”, beaamde trainer Erdinç Baris Kadioglu. ,,Door de afwezigheid van zeven spelers, wisten we dat we het moeilijk zouden krijgen. Maar hier hadden we niet op gerekend.”

Halverwege was het nog 0-0. ,,We speelden heel gecontroleerd. Ik denk dat de stand een juiste afspiegeling was, hoewel wij wel de betere kansen hadden via Hicham Hamdaoui en Jonah Doesburg.”

,,In de tweede helft probeerde ik met wissels wat meer power voorin te krijgen. Echter bij een lange bal van Oranje Wit was er een ongelukkige handsbal van Amar Sieuwram. Dat resulteerde in een strafschop en de 1-0.”

,,Even later was er opnieuw een strafschop. Nu zou Hicham Hamdaoui hands hebben gemaakt, terwijl juist zijn tegenstander dat deed. Gelukkig stopte doelman Wally Pattynama de bal.”

De wedstrijd leek toch in Ede’s voordeel te komen door doelpunten van Jonah van Doesburg en nieuwkomer Ozan Köse. Maar de 1-2 werd toch omgebogen in een 3-2.

,,Bij de 2-2 trapte een speler van ons bij een corner over de bal. En de 3-2 was een buitenspeldoelpunt. Heel ongelukkig allemaal. De komende week moeten we nog roeien met de riemen die we hebben. Daarna zijn we aardig compleet, en gaan ons richten op de derde periode”, toont de jonge trainer zich strijdvaardig.