Geen wedstrijden meer op het programma voor Ede/Victoria!
Het is zomerstop!

Hoofdsponsor

Hattrick Mohammed Messaoui helpt Ede/Victoria

EDE Ede/Victoria blijft winnen. Mede door een hattrick van Mohammed Messaoui werd het 5-2 tegen SVF.

,,We speelden een goede eerste helft”, oordeelde Erdinç Kadioglu. ,,Waren echt heer en meester. Alleen de 1-0 ruststand had 3 of 4-0 moeten zijn. Maar we misten teveel kansen. Nu bleef het bij een doelpunt van Sabahudin Becic , die van twintig meter afstand raak schoot.”

,,Na de rust werd het direct 2-0. Mohammed Messaoui werd neer gelegd. Hij maakte zelf de strafschop. Daarna werd het wat minder van onze kant”, had de trainer gezien. ,,Uit het niets kwam SVF op 2-1. Wij hielpen hen weer in de wedstrijd. Andrew Matthias voorkwam nog de gelijkmaker.”

,,Gelukkig was het de opnieuw goed ingevallen Ilias el Jafoufi, die met een steekbal Mohammed Messaoui in staat stelde de 3-1 te maken. Uit een onterecht gegeven corner, wist SVF opnieuw terug te komen: 3-2.”

,,Kort daarna kregen wij onze tweede strafschop. De overtreding was tegen Yahya Hotak. Nu scoorde Sabahudin Becic vanaf elf meter. En met zijn derde van de dag maakte Mohammed Messaoui de 5-2. Weer Ilias el Jafoufi stond aan de basis. Hoewel er op de tweede helft wel wat was aan te merken, toch een compliment voor de jongens. Ze hebben het goed gedaan”, besluit Erdinç Kadioglu.

In verband met het oneven aantal ploegen is Ede/Victoria het paasweekeinde vrij. De Edenaren blijven tweede op een punt achterstand van DEV Doorn, dat nog een wedstrijd achterloopt.

Bron: Ede Stad 24-03-2018

Foto: Ede/Victoria

Klik hier voor het originele artikel

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws