Geen wedstrijden gepland.

Hoofdsponsoren

Hoofdtrainer Mark van Wijk stopt per direct

Afgelopen weekend heeft Mark van Wijk bij het bestuur aangegeven te overwegen om zijn functie als hoofdtrainer van v.v. Ede/Victoria neer te leggen. Na enkele dagen bedenktijd heeft hij vandaag aangegeven inderdaad per direct te stoppen en zijn ontslag formeel ingediend. Aan zijn beslissing liggen behalve sportieve ook zwaar meewegende persoonlijke motieven ten grondslag. Het bestuur heeft begrip voor zijn beslissing en het ontslag dan ook geaccepteerd.

Uiteraard heeft het bestuur zich ten doel gesteld zo spoedig mogelijk zowel een tijdelijke als een permanente vervanger voor de functie van hoofdtrainer te kunnen presenteren.

Helaas moeten wij tevens melden dat de berichtgeving aangaande Marks vertrek sneller dan gewenst bij de media bekend is geworden. Er is reeds een artikel gepubliceerd in de Ede Stad, opgetekend door Wim Kessel, waarin enkele redenen worden gegeven die aanleiding zouden hebben geboden voor het ingediende ontslag. Hoewel de gebeurtenissen in het artikel wel plaats hebben gevonden willen wij, tevens namens Mark, benadrukken dat dit sensatiestuk geen juiste weergave is van de feiten.

Langs deze weg willen wij Mark bedanken voor zijn inzet voor v.v. Ede/Victoria en wensen wij hem veel sterkte in zijn priv├ęsituatie en succes in zijn verdere sportieve loopbaan.

Het bestuur

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria