Geen wedstrijden meer op het programma voor Ede/Victoria!
Het is zomerstop!

Hoofdsponsor

‘Moes’ gouden wissel Ede/Victoria

EDE Voor de tweede week op rij toonde Mohammed Messaoui zich een gouden wissel voor Ede/Victoria. Met twee doelpunten had ‘Moes’ een groot aandeel in de 1-3 zege op Wageningen.

,,Mohammed Messaoui is nog niet helemaal fit. En begon daarom nog op de bank”, luidde de uitleg van Erdinç Kadioglu, die halverwege nog een 0-0 stand op het scorebord zag. ,,Wageningen speelde sterk georganiseerd. Zij loerden echt op de counter. Wij probeerden daar doorheen te combineren. Kregen zeker via Sabahudin Becic, Rameau Heerebout en Zakaria Al Kubhe Belhaj de nodige kansen.”

,,Ik heb in de rust aangegeven dat we rustig moesten blijven. Zaak was de ruimte achter hun verdediging te vinden. En Mohammed Messaoui gebracht”, ging de Ede/Victoria trainer verder. De na zeven weken schorsing weer teruggekeerde Becic brak na de rust de score open. Maar al snel daarna kwam de ploeg van oud Ede/Victoria trainer Mark van Wijk op gelijke hoogte.

,,Ik heb daarna Mohammed El-Idrissi ingebracht om meer controle te krijgen. Die wissel viel gelukkig ook goed uit. Hij stond aan de basis van het uiteindelijke doelpunt van Mohammed Messaoui. Nog geen minuut later stelde Omid Hassani Messaoui in staat de 1-3 aan te tekenen. Om onbegrijpelijke redenen werd de 1-4 van Rameau Heerebout nog afgekeurd.”

,,Wij zitten met drie zeges op rij nu in een goede flow. Staan nu op de vierde plaats. Zaterdag bij Wodanseck moeten we gewoon winnen. Daarna wacht Fortissimo. Wij doen lekker mee”, besluit Erdinç Kadioglu.

Bron: ‘Moes’ gouden wissel Ede/Victoria | Ede Stad

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws