Aankomend weekend geen wedstrijd op het programma voor Ede/Victoria 1

Hoofdsponsor

Monsterscore Ede/Victoria

EDE Ede/Victoria behaalde een monsterscore. Bij hekkensluiter Oranje Wit werd het 0-9.

 ,,Ik moet zeggen dat we redelijk hebben gespeeld. Maar zeker de eerste helft was het nog niet geweldig”, keek Erdinç Kadioglu terug.

Na een kwartier schoot de sterk spelende Yahya Hotak van afstand raak. Dezelfde speler stelde Roderick Coleridge in staat de 0-2 aan te tekenen.

Na de rust moest de ploeg uit Elst eerst met tien spelers (twee keer geel) en later zelfs door direct rood met negen man verder. ,,Die laatste kaart was volledig terecht na een schandalige overtreding op Omid Hassani. Dat was puur frustratie”, wist de trainer van Ede/Victoria.

Ondertussen maakten de Edenaren er nog zeven doepunten bij. Coleridge was verantwoordelijk voor de 0-3 en 0-4, na voorbereidend werk van Matthias Andrew en Mohammed el Idrissi. De ingevallen Mohammed Messaoui scoorde 0-5. Aanvoerder Emrah Ates schreef de 0-6 op zijn naam.

Een strafschop van de ook uitblinkende Andrew (foto), Hotak en Messaoui bepaalden de eindstand op 0-9. Shegan Ahmed maakte zijn debuut.

Trainer Kadioglu had al snel zijn vizier gericht op komende week. Dan wacht het taaie Kesteren op eigen veld. ,,Een lastige opponent. Daar gaan wij ons de komende week op focussen.”

Bron: Ede Stad 17-02-2018

Foto: Ede/Victoria

Klik hier voor het originele artikel

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria