Geen wedstrijden gepland.

Hoofdsponsoren

Nieuwe hoofdtrainer aangesteld bij v.v. Ede/Victoria

Voetbalvereniging Ede/Victoria heeft in de persoon van Erdinç Baris Kadioglu de gewenste opvolger gevonden van de recent vertrokken hoofdtrainer Mark van Wijk. De vierdeklasser is verheugd dat het met Erdinç een jonge, ambitieuze trainer heeft kunnen aanstellen om aan de slag te gaan met de eerste selectie.

 

“Het is de afgelopen weken erg rumoerig geweest rondom ons eerste elftal. Daarom vonden we het ook belangrijk om een trainer te halen die met een volledig frisse blik en schone lei aan de klus kon en wilde beginnen. Het eerste doel is nu om de rust terug te vinden en stabiliteit te creëren binnen het elftal”, aldus Wilbert de Beer, Voetbalzaken Senioren.

 

Erdinç Baris Kadioglu (26) is werkzaam als hoofd jeugdopleiding bij voetbalvereniging OVC’85 te Oosterbeek. Hij volgt een studie Pedagogiek en daarnaast heeft hij zijn eigen voetbalschool opgericht. Op zijn zeventiende besloot hij al te kiezen voor het trainersvak, toen een onfortuinlijke blessure een vroegtijdig einde betekende voor zijn carrière als speler. In de jaren die volgden doorliep hij de nodige cursussen en opleidingen en heeft hij bij verschillende clubs ervaring opgedaan, waarbij hij telkens goede resultaten behaalde. Bij Ede/Victoria zal hij echter voor het eerst de functie van hoofdtrainer van een seniorenelftal gaan vervullen.

 

Volgens het bestuur hoeft dit echter geen enkel probleem te zijn: ”We hebben een goede ploeg met jongens die echt wel een balletje kunnen trappen. Maar het plezier en de teamspirit zijn af en toe ver te zoeken. Een jonge, gretige trainer met een goede dosis enthousiasme kan wel eens precies zijn wat deze groep nodig heeft. De uitdaging die Erdinç ziet om met onze talentvolle selectie aan de slag te gaan geeft ons vertrouwen naar de toekomst”.

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria