ZATERDAG 25 MEI 2019 – 14:30 u.
EDE/VICTORIA 1 VS VELUWSE  BOYS 1

Hoofdsponsor

Opnieuw verlies Ede/Victoria

EDE Ede/Victoria leed haar tweede nederlaag op rij. DVSA was in Amerongen te sterk: 4-2. ,,Ik denk een terechte uitslag”, oordeelde Erdinç Kadioglu. ,,Vooral op basis van veel strijd en energie.”

Halverwege van het nog 0-0 in de strijd tussen de nummer drie DVSA  en twee Ede/Victoria. ,,In eerste instantie ging het gelijk op. Daarna kregen wij de overhand. Via Emrah Ates en Yahya Hotak waren er twee goede kansen. Die gingen er helaas niet in.”

In het tweede bedrijf de gebruikelijke wissel van Ilias El Jafoufi (op archief foto). Met een schot in de kruising leek deze opnieuw goed uit te pakken: 0-1. Binnen twee minuten was het weer gelijk. Omid Hassani schoot in eigen doel. ,,Ik denk achteraf dat dit het breekpunt is geweest. Wij konden ons niet over die teleurstelling heen zetten.”

,,Jammer, want er was nog niets aan de hand. Met Ozan Köse wilde ik wat meer power brengen. Echter vanuit een ingooi van Omid Hassani was er balverlies. Met uiteindelijk de 2-1 (Tijs Klopper) als gevolg”, baalde de trainer.

Ede/Victoria nam nog meer risico. Dit pakte niet goed uit. Ronald Steunebrink bracht de stand op 3-1. Met een minuut of vijf te gaan bracht Rameau Heerebout de spanning toch weer terug. ,,We gingen ‘alles of niets’ spelen. Helaas werd het niets.” Steunebrink bepaalde de eindstand op 4-2.

,,DEV Doorn is nu kampioen. Wij moeten twee van de drie resterende wedstrijden (Musketiers, DEV Doorn en Kesteren) winnen. Dan behalen wij een periode”, besluit Erdinç Kadioglu. Ede/Victoria komt pas 12 mei weer in actie.

Bron: Ede Stad 21-04-2018

Foto: Ede/Victoria

Klik hier voor het originele artikel

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria