Geen wedstrijden meer op het programma voor Ede/Victoria!
Het is zomerstop!

Hoofdsponsor

Sabahudin Becic komt belofte na

EDE ,,Sabahudin Becic zei in de rust dat als ik hem in de spits zou zetten, hij binnen vijf minuten de 0-1 zou scoren. En wat gebeurde er. Mohammed Messaoui stuit in een één tegen één situatie tegen de keeper. En juist ‘Saba’ scoorde uit de rebound. Wat een gozer”, genoot trainer Erdinç Kadioglu nog na.

De jonge trainer kon minder genieten van het spel van zijn ploeg Ede/Victoria, die uiteindelijk laagvlieger Wodanseck na een 0-0 bij rust, met 0-3 op de knieën kreeg.

,,Het was heel lastig. Vanwege privé omstandigheden miste ik de nodige spelers. De nood was zo hoog dat doelman Robbie Pesch als speler het veld in ging, en verzorger Michael Kersseboom keepte. Hij deed het heel goed. Redde ons een paar keer in de tweede helft. Dat die jongens dit deden voor het teambelang, daar kan ik alleen maar respect voor hebben.”

In Wolfheze was het halverwege dus nog 0-0. ,,Het was slordig van onze kant. Er waren wel een paar kansen. Ook Wodanseck was met een kopbal dicht bij een doelpunt.”

Nadat Becic (op archief foto) zijn belofte was nagekomen, schoof hij weer terug naar de verdediging. ,,Dat was ook nodig omdat Wodanseck de verdedigende stellingen verliet. Ik bracht de niet helemaal fitte Rameau Heerebout voor Robbie Pesch. Die stelde Mohammed Messaoui in staat de 0-2 te maken. Nadat het dankzij Michael Kersseboom 0-2 bleef, werd het via een hele mooie aanval via Ilias El-Jafoufi uiteindelijk 0-3. Een slechte wedstrijd, maar gelukkig wel drie punten”, concludeerde Kadioglu.

Zaterdag is er de kraker tegen buurman Fortissimo. ,,De Edese jongens hebben het er al weken over. De Arnhemse spelers zegt het veel minder. De laatste drie keer is het gelijk geworden. Ik verwacht een wedstrijd op het scherpst van de snede. Wij gaan er alles aan doen te winnen. Dan blijven wij met de top meedraaien”, besluit Erdinç Kadioglu.

Ede/Victoria staat op de vierde plaats met drie punten achterstand op de koplopers Stroe en GVC.

Bron: Sabahudin Becic komt belofte na | Ede Stad

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws