Geen wedstrijden meer op het programma voor Ede/Victoria!
Het is zomerstop!

Hoofdsponsor

Vacature Bestuurslid m/v

Vanuit het hoofdbestuur houd je toezicht op alle taken van de accommodatiebeheerders en ben je verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de kantine en de kleedkamers en alle zaken rondom de velden, dus niet de velden zelf. Je stelt vast welk onderhoud nodig gepleegd moet worden, overlegt dit met het hoofdbestuur en ziet er vervolgens op toe dat het werk zo snel en efficiënt mogelijk uitgevoerd wordt door de accommodatiebeheerders.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aansturen van het materialenbeheer van alle voetbalgerelateerde materialen, waaronder ook kleding. Je beheert de voorraad, doet bestellingen en houdt dit administratief bij, dit alles in nauw overleg met de materialenbeheerders.

Taakomschrijving
– Toezicht houden op taken accommodatiebeheer
– Contact onderhouden met de Gemeente Ede
– Beheer van alle kleding- en overige voetbalmaterialen
– Aanspreekpunt voor alle kleding- en overige voetbalmaterialen
– Organisatie jaarlijkse klusdagen

Accommodatie- en materialenbeheer bestaat op dit moment uit 2 personen binnen de club. Voor alle bovenstaande taken geldt dat je verantwoording aflegt aan je mede-bestuursleden. Ben jij bereid om een aantal uren per week ons te helpen? Denk je dat je de juiste persoon bent voor deze functie, neem dan gerust contact met ons op via: secretariaat@ede-victoria.nl.

 

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws