Geen wedstrijden gepland.

Hoofdsponsor

Wedstrijdzaken via de ​app​ & Spelerspassen

Wedstrijdzaken via de ​app​ & Spelerspassen

Vanaf het nieuwe seizoen zijn er geen fysieke spelerspassen meer, maar wordt er gewerkt met de digitale spelerspas die is opgenomen in de wedstrijdzaken app van de KNVB. Deze app is voor alle leden te downloaden, voor iOS en Android (en niet voor Windows). Je kunt je registreren met het e-mailadres dat (als eerste) bij je ledengegevens in de administratie van Ede/Victoria is opgenomen. Lukt het inloggen niet en twijfel je of je e-mailadres juist bij Ede/Victoria geregistreerd is? Stuur dan even een email naar: contributie-ledenadministratie@ede-victoria.nl. Via de app kun je een aantal gegevens zelf wijzigen, zoals je telefoonnummer, adres, postcode, woonplaats en pasfoto. Het is niet mogelijk zelf het e-mailadres aan te passen.

Pasfoto voor de spelerspas

Wil je even nagaan of er van jou een goed gelijkende pasfoto op de spelerspas staat? Je pasfoto kun je zelf uploaden d.m.v. de app. Doe dit zo spoedig mogelijk. Ontbreekt de pasfoto op de spelerspas, dan mag je alleen spelen als je een geldige legitimatie bij je hebt. Staat er wel een pasfoto, maar wil je deze vernieuwen? Dat kan ook, maar doe dat dan wel vóór 1 november, daarna is dit niet meer mogelijk.

Spelers of speelsters die overgaan van JO11 naar JO12 of JO13

Deze groep had nog geen spelerspas en dus is er ook géén foto bij de KNVB aanwezig. Je moet dus zelf een foto toevoegen. Doe dit vóór dat de bekerwedstrijden beginnen (2 sept) want anders moet je apart een legitimatiebewijs meenemen naar de wedstrijden.

​Bestuur v.v. Ede/Victoria​

 

 

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria