ZATERDAG 24 FEBRUARI 2018 – 14:30 u.
KESTEREN 1 VS EDE/VICTORIA 1

Hoofdsponsoren

B&M Koeriers

B&M Koeriers is een full-service logistieke dienstverlener met een wagenpark van zo’n 30 auto’s, van bestelwagens en bussen tot vrachtwagens en trekker/opleggers. Een derde van het wagenpark is geschikt voor geconditioneerd vervoer.

Zimex International

LOGO ZIMEX

Zimex International te Ede levert diensten en producten aan diverse hout- kunststof- en metaalverwerkende industrieën.

ACV

Een vertrouwde afvalinzamelaar in Ede, Wageningen, Renkum en Veenendaal. Voor uw afvalinzameling, straatreiniging en schoonmaken van riolen.

Ambiance van Ewijk

Persoonlijke aandacht en kwaliteit en service staan bij Ambiance Zonwering Van Ewijk hoog in het vaandel. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold.

 

Arehbo Service en Advies

Arehbo biedt service en ondersteuning bij al uw vragen op het gebied van AED, BHV en EHBO. Daarnaast adviseren wij waar nodig klanten bij het inrichten van de BHV organisatie en bij vragen over Risico inventarisatie en evaluatie (RIE).

BDG beveiliging

BDG Beveiliging is een zelfstandige organisatie van de Briljant Groep, gevestigd te Barneveld en werkzaam op het gebied van beveiligingsdienstverlening. Onze diensten kunnen wij landelijk aanbieden. Een jong bedrijf maar wel met 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche.

Blits Web / Design

Blits helpt bedrijven het beste te halen uit de oneindige mogelijkheden van online marketing en webdesign.

ConnectCom

Maagdenburgstraat 18
7421 ZC Deventer
Tel: 085 489 4322
info@connect-com.nl

De Edese Drankenhandel

De Edese Drankenhandel BV is een moderne drankengroothandel met een breed en diep assortiment. De belangrijkste, gevoerde biermerken zijn van de grootste brouwerij van de wereld AB InBev, Hertog Jan, Dommelsch, Jupiler, Leffe, Hoegaarden en Becks.

Café de Pineut

Café de Pineut is een gezellig café waar jong en oud zich kunnen vermaken. Voor een borreltje, een feestje of een top-avond uit! Er is ook mogelijkheid om een privéfeestje te geven. Gewoon het gezelligste café van Ede!

Toyota Gebr. van Gent

Gebr. van Gent Autobedrijf Ede B.V.
Copernicuslaan 7-9
6716 BM EDE

Tulp Bijl

Tulp-Bijl is een groothandel in hout, plaatmateriaal en bouwstoffen en behoort tot één van de oudste en meest veelzijdige leveranciers van Nederland. Het bedrijf beschikt over 3 vestigingen. Naast Ede, met een speciaal ingericht Afbouwcenter zijn er vestigingen in Arnhem en Amersfoort.

Labo Scientific B.V

De groothandel in laboratoriumartikelen, de fabricage van laboratoriumglas , het assembleren en/of vervaardigen, het verhandelen, importeren en exporteren van chemisch-technische artikelen, apparaten en machines voor laboratorium- en industriële doeleinde

IMC Europe

Welkom bij Industrial Motion Control Europe (IMC), een toonaangevende producent en distributeur van hoogwaardige transmissie en remsysteem materialen voor voertuigfabrikanten en vervangingsmarkten.

Jongenotter

Onze Keurslagerij is onze trots. Iedere dag doen wij ons uiterste best om de beste ambachtelijke producten te bereiden.

Melis Versteeg Rijopleidingen

Melis Versteeg gaat voor 100% rijles en zorgt dat jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs haalt.

Rijnders Schilderwerken

Rijnders schilderwerken is al ruim vijf jaar actief in Ede en omgeving. Wij verzorgen schilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven.

R.A. Berendsen Administratiekantoor

Administratieve dienstverlening en financieel interim management. Personeelsbeleid en HRM activiteiten.

Roseboom Ede

Roseboom Ede is een familiebedrijf met een historie van ruim 60 jaar. In die periode is een solide bedrijf opgebouwd met een uitstekende reputatie.

Stargroup

Stargroup is een financieel adviesbureau dat bemiddelt in hypotheken, financiële planning, verzekeringen en pensioenen.

VHC Kreko Groep

De VHC Kreko Groep, welke inmiddels 50 jaar bestaat is een groothandel voor horeca en grootverbruikers. Door middel van autonome groei en bescheiden

Mobiliteitscentrum Van Der Werf

Wij staan voor u klaar om u van advies te voorzien over uw Peugeot. Op onze site kunt u vast informatie vinden over ons bedrijf en onze diensten.