ZATERDAG 29 APRIL 2017 – 14.30 u.
EDE/VICTORIA 1 VS. WAGENINGEN 1

Hoofdsponsoren

B&M Koeriers

B&M Koeriers is een full-service logistieke dienstverlener met een wagenpark van zo’n 30 auto’s, van bestelwagens en bussen tot vrachtwagens en trekker/opleggers. Een derde van het wagenpark is geschikt voor geconditioneerd vervoer.

Zimex International

LOGO ZIMEX

Zimex International te Ede levert diensten en producten aan diverse hout- kunststof- en metaalverwerkende industrieën.

ACV

Een vertrouwde afvalinzamelaar in Ede, Wageningen, Renkum en Veenendaal. Voor uw afvalinzameling, straatreiniging en schoonmaken van riolen.

ADM-IT

Arne de Muynck is ADM-IT. Kwaliteit staat bij mij voorop. Ik ben volledig op de hoogte van OOD/OOP, design patterns, standaarden en bewezen practices.

Met mijn service- en klantgerichte houding kan ik goed functioneren binnen projecten. Bij mijn collega’s sta ik bekend om mijn gedrevenheid, communicatieve vaardigheden, mijn instelling als teamplayer en mijn leergierigheid. Binnen projecten ben ik stressbestendig en flexibel ingesteld. Ik ben gefocust op techniek, maar heb, door mijn bedrijfskundige achtergrond, ook oog voor het bedrijfsmatige aspect.

Ambiance van Ewijk

Persoonlijke aandacht en kwaliteit en service staan bij Ambiance Zonwering Van Ewijk hoog in het vaandel. Onze monteurs zijn VCA-gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold.

 

Arehbo Service en Advies

Arehbo biedt service en ondersteuning bij al uw vragen op het gebied van AED, BHV en EHBO. Daarnaast adviseren wij waar nodig klanten bij het inrichten van de BHV organisatie en bij vragen over Risico inventarisatie en evaluatie (RIE).

B&G Catering

U bent hier op het juiste adres voor catering op maat. B&G Catering Service staat voor Kwaliteit en Gemak.

Blits Web / Design

Blits Visuele Communicatie, specialisten in online, mobile & social media uit Ede. Voor webdesign, apps en strategie. Vormgevers met gevoel voor functie.

ConnectCom

Maagdenburgstraat 18
7421 ZC Deventer
Tel: 085 489 4322
info@connect-com.nl

De Edese Drankenhandel

De Edese Drankenhandel BV is een moderne drankengroothandel met een breed en diep assortiment. De belangrijkste, gevoerde biermerken zijn van de grootste brouwerij van de wereld AB InBev, Hertog Jan, Dommelsch, Jupiler, Leffe, Hoegaarden en Becks.

DB Schenker

Wereldwijd biedt DB Schenker oplossingen voor logistieke vraagstukken – van eenvoudig tot complex. Met een netwerk van 2.000 locaties in de belangrijkste economische regio’s bevinden wij ons overal dicht bij u en uw klanten.

Dick’s Inn

Eetcafé, buurtcafé, sportcafé, besloten feesten of voor uw catering en dj’s met of zonder eigen geluid.

Dogs Security Services

Het adres voor uw veiligheid: Mobiele surveillance, Objectbeveiliging en Evenementenbeveiliging.
T: 0318-413160 – M: 06-53163787
E: info@dssbeveiliging.nl

Duracell Automotive

Moderne voertuigen stellen vandaag de dag hoge eisen aan een startaccu. Een Duracell Automotive levert iedere dag en onder alle omstandigheden een uitstekend startvermogen en een maximale prestatie. Verkrijgbaar als Duracell Starter, Duracell Advanced, Duracell Extreme en Duracell Professional. Duracell Automotive – power, lange levensduur en innovatie.

Dynac Batteries

Onder de merknaam Dynac, zijn Landport Europe en zijn partner Accu Viks, een complete nieuwe merklijn van accu gerelateerde producten gestart.

ECHBOUW Metselwerken

Logo ECHBOUW

Hendriksen bouw en onderhoud is gespecialiseerd in metsel- en tegelwerken, ruw- en afbouw in breedste zin. Bel Eric Hendriksen: 06 109 49 209.

Toyota Gebr. van Gent

Gebr. van Gent Autobedrijf Ede B.V.
Copernicuslaan 7-9
6716 BM EDE

Heij & Van Manen Belastingadviseurs

Wij helpen u om verstandig met uw aangiften om te gaan. We verstrekken fiscale adviezen en verzorgen belastingaangiften voor ondernemers en particulieren.

Huijsman Computers

Toe aan een nieuwe computer? Neem contact met ons op voor advies bij uw aankoop. Ook voor hulp en reparatie bent bij ons aan het juiste adres!

IMC Europe

Welkom bij Industrial Motion Control Europe (IMC), een toonaangevende producent en distributeur van hoogwaardige transmissie en remsysteem materialen voor voertuigfabrikanten en vervangingsmarkten.

Intersport van Wonderen

Intersport Van Wonderen in Bennekom staat voor expertise, multisport en de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Komeet Accu’s

Komeet Accu Nederland B.V. is hèt adres voor accu’s, batterijen en aanverwante benodigdheden. Dankzij ons enthousiaste en gemotiveerde team zijn we een flexibel, loyaal en gezond bedrijf.

Landport Europe

Landport is opgericht in 1993 en sindsdien uitgegroeid tot specialist op het gebied van accu-oplossingen.

Ons product bestaat uit een compleet en uitgebreid assortiment accu’s (500+ typen) waarmee we voor nagenoeg iedere toepassing een oplossing kunnen bieden én dat tegen de scherpste prijs. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij in staat om aan de meest uiteenlopende wensen van onze klanten te voldoen. Onze klanten zijn fabrikanten, importeurs, grossiers en grossierorganisaties in binnen- en buitenland.

Landport is opgericht in 1993 en sindsdien uitgegroeid tot specialist op het gebied van accu-oplossingen. Met ruim 30 jaar ervaring zijn wij in staat om aan de meest uiteenlopende wensen van onze klanten te voldoen.

Melis Versteeg Rijopleidingen

Melis Versteeg gaat voor 100% rijles en zorgt dat jij op een leuke en vlotte manier je rijbewijs haalt.

Osteopathiepraktijk Ede

In de praktijk werken 2 osteopaten; Femke Hessels en Pascal De Dene. Beide hebben de opleiding tot osteopaat afgerond aan de International Academy of Osteopathy (IAO). Zij zijn geregistreerd lid van het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) en dragen de titel DO-MRO. Pascal is momenteel bezig met het laatste gedeelte van zijn opleiding kinderosteopathie.

Rijnders Schilderwerken

Rijnders schilderwerken is al ruim vijf jaar actief in Ede en omgeving. Wij verzorgen schilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven.

R.A. Berendsen Administratiekantoor

Administratieve dienstverlening en financieel interim management. Personeelsbeleid en HRM activiteiten.

Roseboom Ede

Roseboom Ede is een familiebedrijf met een historie van ruim 60 jaar. In die periode is een solide bedrijf opgebouwd met een uitstekende reputatie.

Stargroup

Stargroup is een financieel adviesbureau dat bemiddelt in hypotheken, financiële planning, verzekeringen en pensioenen.

Totaalonderhoud Gert Rijksen

Totaalonderhoud Gert Rijksen.nl is een allround klus- en onderhoudsbedrijf dat streeft naar een excellente dienstverlening voor particulier en bedrijf.

VHC Kreko Groep

De VHC Kreko Groep, welke inmiddels 50 jaar bestaat is een groothandel voor horeca en grootverbruikers. Door middel van autonome groei en bescheiden

Vila Holanda

Vila Holanda bevindt zich in het dorpje Santana op het eiland Pico, genoemd naar z’n imposante berg. Pico is één van de eilanden in de centrale groep van de Azoren.

Mobiliteitscentrum Van Der Werf

Wij staan voor u klaar om u van advies te voorzien over uw Peugeot. Op onze site kunt u vast informatie vinden over ons bedrijf en onze diensten.