📅 ZATERDAG 09 MAART 2024
🕒 15:00 uur
⚽
VV Ede/Victoria 🔁 Oranje – Wit
🏟 Sportpark Hoekelumse Eng

Hoofdsponsor

AFGELASTINGEN

Bij een gedeeltelijke afgelasting van terreinen hebben de elftallen die zijn ingedeeld in een poule die na afloop van de reguliere competitie nog een extra reeks wedstrijden moeten afwerken, voorrang op de overige elftallen. Voor wat de volgorde bij de overige elftallen betreft, kan in overleg tussen de bij de keuring aanwezige verenigingsvertegenwoordigers en de consul een beslissing worden genomen. Het aantal achterstallige wedstrijden van de betrokken thuisspelende elftallen, alsmede het te verwachten aantal bezoekers, zijn factoren die in dit overleg worden betrokken. Het is niet toegestaan op de wedstrijddag een wijziging in een vastgesteld aanvangsuur door te voeren.
 
Indien de vereniging beschikt over een goedgekeurd en gecertificeerd kunstgrasveld moeten wedstrijden ook op dit veld worden gespeeld, mits wordt voldaan aan de bepalingen.
 
Spelregels t.a.v. verzetten van wedstrijden
Wij willen de verenigingen er nogmaals op wijzen dat er m.i.v. 1 maart geen ’baaldagen’ meer aangevraagd kunnen worden. Is een elftal niet in de gelegenheid om te spelen dan worden de clubs in de gelegenheid gesteld om in onderling overleg met tegenstander en scheidsrechter wedstrijden te verplaatsen zulks na overleg en met goedkeuring van de betreffende competitieleider. Voorwaarde is in dat geval dat de eventuele nieuwe wedstrijddatum is gelegen vòòr de door de KNVB vastgestelde wedstrijddatum dan wel uiterlijk de donderdag daaropvolgend. Ingeval de KNVB akkoord kan gaan met de voorgestelde wedstrijdwijziging zal dit per wijzigingsbrief worden bevestigd. Indien de KNVB niet akkoord kan gaan met de voorgestelde wijziging zal de aanvrager hiervan een reactie retour ontvangen.
 
Mededelingen aan de afdeling wedstrijdzaken van de KNVB district Oost over het verzetten van wedstrijden naar een latere datum dan de periode die hiervoor als hierboven geldt kunnen derhalve niet worden gehonoreerd.

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws