📅 ZATERDAG 09 MAART 2024
🕒 15:00 uur
⚽
VV Ede/Victoria 🔁 Oranje – Wit
🏟 Sportpark Hoekelumse Eng

Hoofdsponsor

KAARTEN / SCHORSINGEN

Overtredingen tegen de spelregels kunnen leiden tot sancties die worden opgelegd door de KNVB. Aan iedere verstrekte rode of gele kaart verbindt de KNVB een geldboete en (eventueel) een schorsing. De kosten worden door de vereniging aan de betreffende speler doorbelast; bij in gebreke blijven volgt tevens een speelverbod.

Spelers of (kader)leden die een kaart voor, tijdens of na de wedstrijd hebben ontvangen, dienen de boetes m.b.t. gele en rode kaarten, zelf te financieren. Hierbij wordt door het bestuur geen uitzondering gemaakt.

Procedure boetes A-categorie

Gele kaarten

Spelers c.q. (kader)leden die een gele kaart ontvangen, krijgen een KNVB-boete. Deze boete wordt door v.v. Ede/Victoria bij de speler c.q. (kader)lid geïnd. Na de vijfde gele kaart is een speler automatisch voor de eerstvolgende wedstrijd geschorst, daarna na de zevende en negende kaart. Na de negende volgt bij iedere nieuwe gele kaart direct een wedstrijd schorsing. Twee keer geel in 1 wedstrijd is een schorsing voor de eerstvolgende wedstrijd.

Rode kaarten

Spelers c.q. (kader)leden die een directe rode kaart ontvangen (niet bij 2x geel), krijgen een KNVB-boete. Deze boete wordt door v.v. Ede/Victoria bij de speler c.q. (kader)lid geïnd. Na een directe rode kaart is een speler automatisch voor de eerstvolgende wedstrijd geschorst. Daarna bepaalt de KNVB-tuchtcommissie de uiteindelijke straf.

Boetes worden via de eerstvolgende contributiebetaling bij het betreffende lid geïnd door v.v. Ede/Victoria.

Procedure boetes B-categorie

Met ingang van het seizoen 2013-2014 geldt een nieuwe regeling voor gele kaarten in de B-categorie. Dan zal een eerste gele kaart een tijdstraf opleveren van 10 minuten. Voor alle pupillen in de categorie B t/m JO13 geldt een tijdstraf van 5 minuten. Gele kaarten zullen hierdoor bijna niet meer worden doorgegeven aan de KNVB en kunnen verder dus evenmin leiden tot uiteindelijke schorsing tenzij de scheidsrechter dus anders besluit.

Collectieve overtredingen

Kosten en boetes voor collectieve overtredingen zoals opstootjes, vechtpartijen en het staken van een wedstrijd worden aan de spelers van het desbetreffende elftal doorbelast.

Overschrijvingen

Bij een overschrijving naar een andere vereniging moet de eventueel nog openstaande vordering eerst
worden betaald voordat de overschrijving wordt verleend.

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws