📅 ZATERDAG 09 DECEMBER 2023
🕒 15:00 UUR
⚽ Prins Bernhard
🔁 VV EDE/VICTORIA
🏟 SPORTPARK De Zandsteeg

Hoofdsponsor

Kantine

Voor de kantine gelden de volgende regels:

  • Wij schenken geen alcohol aan kinderen onder de 18 jaar
  • Bij twijfel over de leeftijd kan naar een identiteitsbewijs worden gevraagd
  • Wij houden ons aan de schenktijden

 

Regelmatig bestaat er nog verwarring over de KNVB-regels m.b.t. drank, langs de lijn en op het terras. Vanuit de kantine mag alleen naar het terras alcoholische drank worden meegenomen in plastic bekers. Buiten het afgescheiden terras mag dus geen alcohol worden meegenomen. Non-alcoholische dranken in plastic flesjes of kartonnen bekers zijn buiten het terras en langs het veld wel toegestaan. Hier geldt dat men lege bekers/flesjes dient te deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken. Om boetes of punten in mindering te voorkomen, zal er tijdens de thuiswedstrijden dus alleen drank in plastic bekers worden verkocht.

Kleedkamer

Wij toleren geen alcohol gebruik in én buiten voor de kleedkamers op trainings- en wedstrijddagen. De KNVB controleert hier scherp op en de boetes zijn fors. Ook vanuit de vereniging zullen wij hierop toezien. Laten we het goede voorbeeld aan onze jeugd geven.

Rookverbod velden

Het is verboden te roken binnen de afrastering van de velden; dit geldt dus ook voor de dug outs. Deze regel geldt voor wedstrijden en trainingen, van zowel senioren, junioren als pupillen en voor alle overige gebruikers van de sportvelden. Rokers dienen hun “peuken” in de daarvoor bestemde rookpalen/afvalbakken te deponeren en niet op het terrein/terras of veld achter te laten. Roken en sport is sowieso een combinatie die niet goed samen gaat. Probeer daarom zo min mogelijk te roken, ook langs de lijn, zeker bij wedstrijden van onze jeugd.

Het bestuur spreekt de wens uit dat een ieder verantwoord met deze regels om zal gaan!

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws