Speelronde 2

ZATERDAG 26SEPTEMBER 2020 – 14.30 u.
Achterveld SV 🔁 EDE/VICTORIA

 

 

Competitieopening:
De Hoekelumse Eng Derby

EDE/VICTORIA 🔁 FORTISSIMO
ZATERDAG 19 SEPTEMBER 2020 – 15.00 u.

 

 

Hoofdsponsor

Nieuws

Operation Market Garden – Airborne

Dit jaar anders dan anders, maar net als vorig jaar staan we bij Ede/Victoria wederom stil bij Operation Market Garden. Waar vorig jaar stilgestaan werd bij 75 jaar Operation Market Garden door meer dan 100 duizend bezoekers op de Ginkelse Hei zijn dit jaar de Airborne herdenkingen helaas niet toegankelijk voor bezoekers. De luchtlandingen en publieksactiviteiten gaan vandaag niet door maar wel is de besloten herdenking vanmorgen van 10:45 uur tot 12:15 uur live te volgen via de televisie en social media kanalen van Omroep Gelderland.

In de tweede wereldoorlog wordt bij het begin van de operatie de vereniging direct getroffen. Een van de mensen die veel voor de vereniging heeft betekend in de Tweede Wereldoorlog is Van de Brink. Hij is politieagent en geldt in die tijd als één van de grootste en meest fanatieke supporters. Altijd is hij met zijn herdershond langs de lijn te vinden als er gevoetbald wordt. De leden van ‘Ede’ hebben bij hem soms wel een streepje voor. Wanneer je ‘s avonds zonder licht rondfietste en hij hield je aan, keek hij eerst of hij met een lid van de voetbalclub te maken had. Was dat het geval dan mocht je, wel met een waarschuwing, toch doorfietsen. Van de Brink komt bij het bombardement op Ede op 17 september 1944 om het leven. Een groot verlies voor de vereniging!

Vanmiddag om 15:00 uur, bij de seizoensopener, de “Hoekelumse Eng” derby, tegen Fortissimo zal onze ‘captain’ weer met met een herdenkingsband spelen. De band is een verwijzing naar de zogeheten ‘Orde Dienst-band’ uit de Tweede Wereldoorlog. Deze armbanden werden tijdens de bevrijding in 1945 uitgedeeld aan verzetsstrijders. Zodat zij herkenbaar waren als personen van orde. Daarnaast was het een teken van erkenning en eerbied aan hen die zich tijdens de oorlog ingezet hebben voor vrijheid.

Lest we forget Blauw hartRood hart!!

Waalstad maatje te groot voor Ede/Victoria

EDE ,,Een terechte 0-5 nederlaag. Wij hadden niets in te brengen tegen Waalstad’’, vatte Danny Suitela kort en bondig samen. Daarmee is het bekeravontuur voor Ede/Victoria afgelopen. Waalstad komt vooruit DVE Trajanus. ,,Er zijn een aantal spelers van hoger spelende verenigingen naar Waalstad gekomen, omdat ze als vriendenteam willen samen spelen. Zij gaan in derde klasse A hoge ogen gooien’’, denkt de Ede/Victoria trainer. ,,Voor ons waren ze echt een maatje te groot.’’

Lees verder op EdeStad: Waalstad maatje te groot voor Ede/Victoria | EdeStad
Foto: Theo Beumer

Kom gratis kennis maken met Skills2Goals!

Voetbalschool Skills2Goals komt naar Ede. Voorheen dé voetbalvoetschool van Barneveld, wordt nu ook dé voetbalschool van Ede. Op het veld van v.v. Ede / Victoria hopen wij binnenkort met de vaste reguliere trainingen te kunnen starten. Om iedereen de kans te geven eerst kennis te laten maken met de Skills trainingen, organiseren wij op zondag 13 september een gratis proeftraining. Wij nodigen alle spelers vanaf de JO8 t/m de JO13 van harte uit. Ook keepers zijn van harte welkom, en kunnen een professionele keeperstraining verwachten. We starten aanstaande zondag om 10.00 uur, en sluiten rond 11.15 uur de training af. Tijdens deze open training gaan we werken aan de Skills 2 (passeer- / schijnbewegingen) en Skills 6 (afwerken / scoren). Om mee te doen maakt het helemaal niks uit van welke voetbalclub je lid bent! Het is wel belangrijk om je aan te melden. Dit kan via www.skills2goals.nl. Zo weten onze trainers hoeveel spelers, speelsters, keepers en keepsters ze kunnen verwachten.

We hopen op veel deelnemers, die graag vaker naar onze toffe Skills trainingen willen komen. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, zal Skills2Goals elke zondag bij v.v. Ede / Victoria aanwezig zijn. We trainen in blokken van 6 trainingen, en elk blok staan er weer andere Skills centraal waar we aan gaan werken. Op onze website kun je nog veel meer informatie terugvinden over onze gave trainingen, zie je wat het kost, en kun je gelijk de aanmelding in orde maken.

De trainers van Skills2Goals begroeten je graag snel als nieuwe Skills topper!

Ede/Victoria niet bij de les

EDE ,,Vooraf had ik al het gevoel dat wij zouden verliezen’’, bekende Danny Suitela. ,,Een speler was zijn tas vergeten, een ander een sok en weer anderen waren te laat voor de wedstrijdbespreking. Wij waren niet bij de les. Dan moet jezelf in de spiegel kijken als je met 4-1 verliest bij WAVV.’’

Lees verder op EdeStad: Ede/Victoria niet bij de les
Foto: Theo Beumer

Voetbalschool Skills2Goals komt naar Ede!

Voetbalschool Skills2Goals komt naar Ede!

Skills2Goals is al jaren een begrip in en rond Barneveld, en gaat nu uitbreiden naar Ede! Vanaf september zijn wij op zondag ochtend te vinden op de velden van voetbalvereniging Ede/Victoria. Een uitgelezen kans om als voetballer of keeper buiten je reguliere trainingen aan je persoonlijke skills te werken.

Bij Skills2Goals staan we klaar voor elke speler, ongeacht leeftijd en niveau. Aan de hand van onze skills gaan we samen proberen jou goals te bereiken.

Welke skills gaan we aan werken?:

Skills 1 Balbeheersing/-controle
Skills
2 Passeer-/schijnbewegingen
Skills
3 Aannemen en wegdraaien
Skills
4 Passen en trappen
Skills
5 Koppen verdedigend/aanvallend
Skills
6 Afwerken op de goal
Skills
7 Performance Improvement
Skills
8 Keeperskills

We trainen bij Skills2Goals in modules van 6 trainingen. In een seizoen hebben we 5 modules en de trainingen duren 5 kwartier. Elke module staan er 1 of 2 van onze skills centraal aan de hand waarvan we gaan trainen. Tijdens deze trainingen staan er professionele en gediplomeerde trainers klaar om samen met jouw je skills te verbeteren. De trainingen zijn uitdagend, afwisselend en natuurlijk ook gewoon super leuk!

In het kort, wat je moet weten:

 • Elke zondag trainen bij Ede/Victoria, met uitzondering van de vakanties en feestdagen.
 • De training start om 10 uur en duurt tot 11.15 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers word er ook nog van 11.30 uur tot 12.45 uur getraind).
 • Voor alle spelers en keepers in de leeftijd van JO8 t/m JO13.
 • 5 modules van 6 training, kies zelf hoeveel modules je mee wilt trainen.
 • Trainen in je eigen toffe Skills tenue. Verplicht aan te schaffen (€75 voor het spelerstenue en €100 voor het keepertenue)
 • De mogelijkheid om je schitterende tenue uit te breiden met ander coole kledingstukken uit de Skills2Goals collectie.
 • Trainingen worden verzorgt door professionele en gediplomeerde trainers.
 • Kom gerust eerst een keer een proeftraining volgen!

Wat kost het?:
Total Skills-/Total Keepers Training (1 blok)*:75,- (6 trainingen)
Total Skills-/Total Keepers Training (2 blokken)*:125,-(12 trainingen)
Total Skills-/Total Keepers Training (3 blokken)*:175,-(18 trainingen)
Total Skills-/Total Keepers Training (4 blokken)*:225,-(24 trainingen)
Total Skills-/Total Keepers Training (5 blokken)*:250,-(30 trainingen)

*prijzen zijn inclusief BTW, exclusief de eenmalig aanschaf van een Skill2Goals tenue

Aanmelden kan via de website: www.skills2goals.nl
Ook voor meer informatie en het bestellen van kleding kun je hier terecht.

!!! Aanmeldingen vóór 1 september voor minimaal 1 blok/module ontvangen een gratis Skills2Goals rugtas ter waarde van €30,- !!!

Neem bij vragen ook gerust contact op:

info@skills2goals.nl

Of bel of WhatsApp naar:

Mark Heimgartner: 06-46332631

Timo van Dijk: 06-26837422

DE GROTE CLUBACTIE START BIJNA WEER!

VV Ede-Victoria gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons natuurlijk weer in voor onze jeugdafdeling voor o.a. het jeugdkamp. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken!!

Ede/Victoria heeft aan een helft genoeg

EDE Ede/Victoria had in de eerste poulewedstrijd van de districtsbeker aan een helft genoeg tegen Oranje Blauw. De 3-0 tussenstand wist de vierdeklasser uit Nijmegen alleen nog te verkleinen naar 3-1.

Lees verder op EdeStad Ede/Victoria heeft aan een helft genoeg
Foto: Theo Beumer

 

Mooie opening competitie voor vv Ede/Victoria

EDE vv Ede/Victortia had zich geen betere competitiestart kunnen wensen dan het bezoekende KSV Fortissimo. 

In de vierde klasse waarin de streekderby’s troef zijn is de strijd tegen buurman KSV Fortissimo voor de thuisclub de kers op de taart.

Opvallend is ook dat vv Ede/Victoria in de eerste competitiehelft zowel Harskamp als ook SDS ‘55 thuis ontvangt.

Lees verder op EdeStad Mooie opening competitie voor vv Ede/Victoria
Foto: Theo Beumer

Programma 1e ronde beker bekend voor Ede/Victoria 1

De KNVB heeft vandaag de indeling voor de eerste ronde van de bekercompetitie bekend gemaakt.

Ede/Victoria 1 speelt twee thuiswedstrijden. Zaterdag 29 augustus  zal Ede/Victoria 1 de eerste thuiswedstrijd spelen tegen Oranje Blauw 1 uit Nijmegen en twee weekenden later op 12 september wederom thuis thuis tegen SV Waalstad 1, ook uit Nijmegen. Beide thuiswedstrijden beginnen om 15:00 uur. Tussen deze thuisweekenden gaat Ede/Victoria 1 op bezoek bij WAVV 1.

 • Zaterdag 29 augustus: bekerwedstrijd thuis tegen Oranje Blauw 1 aanvang 15:00 uur
 • Zaterdag 05 september: bekerwedstrijd uit tegen WAVV 1, aanvang 14:30 uur
 • Zaterdag 12 september: bekerwedstrijd thuis tegen SV Waalstad 1, aanvang 15:00 uur

De indeling en het volledige programma in de 1e ronde van bekergroep 2-12 zijn hier te vinden (met voetbal.nl account).

Rijnders Sport nieuwe kleding partner Ede/Victoria

Ede/Victoria en Rijnders Sport in Barneveld sluiten een 4-jarige overeenkomst. Rijnders Sport zal alle kleding gaan bedrukken en leveren voor de komende 4 jaar. Dit zal gebeuren in samenwerking met Deventrade BV

“Rijnders Sport is nu al meer dan 8 jaar lang dé sportspeciaalzaak in Barneveld. Bij ons kunt u terecht voor persoonlijk advies en hulp op maat. Ons team zal graag voor u klaar staan om u te voorzien van de nieuwste sportartikelen. Wij vinden service van groot belang en proberen u daarom zo goed mogelijk te ondersteunen. Nadat wij ons jarenlang gericht hebben op meerdere sporten, hebben wij nu besloten de focus te leggen op voetbal, running, fitness en indoor en ons hierin te specialiseren.”

Programma voorbereiding selectie seizoen 2020/2021

Na een vreemd afgebroken seizoen door de COVID-19 uitbraak mag er al weer enige tijd getraind worden vanwege de verschillende versoepelingen van de COVID-19 maatregelen. Met de sinds 1 juli geldende nieuwe versoepelingen, er mogen weer wedstrijden gespeeld worden, kon er dan eindelijk serieus gestart worden met de echte invulling van de voorbereidingen voor seizoen 2020/2021.

Op zaterdag 08 augustus 2020 staat de eerste training op het programma. De eerste selectie zal, onder leiding van Danny Suitela en zijn staf, op deze zaterdag twee trainingssessies hebben, onderbroken door een lunch.

Iedereen is dan van harte welkom om te komen kijken op ons sportpark; er dient uiteraard nog wel rekening te worden gehouden met de dan geldende COVID-19 maatregelen!! Tegen die tijd zullen wij via onze social media kanalen laten weten wat en hoe dit kan.

Schema

Hieronder het volledige schema inclusief de geplande oefenwedstrijden:

Zaterdag 08-08-2020 Trainingssessie
Maandag 10-08-2020 Trainingssessie
Dinsdag 11-08-2020 Trainingssessie
Donderdag 13-08-2020 Trainingssessie
Zaterdag 15-08-2020 Oefenwedstrijd tegen WAVV in Wageningen om 14:30 uur

Maandag 17-08-2020 Trainingssessie
Dinsdag 18-08-2020 Oefenwedstrijd tegen SV Panter in Veenendaal om 19:30 uur
Donderdag 20-08-2020 Trainingssessie
Zaterdag 22-08-2020 Oefenwedstrijd tegen DTS 2 op Sportpark Hoekelumse Eng om 15:00 uur

Maandag 24-08-2020 Trainingssessie
Dinsdag 25-08-2020 Oefenwedstrijd tegen VCA Agatha in Sint Agatha om 20:15 uur
Donderdag 27-08-2020 Trainingssessie
Zaterdag 29-08-2020 1e bekerwedstrijd (Tegenstanders beker nog niet bekend)

Maandag 31-08-2020 Trainingssessie
Dinsdag 01-09-2020 Oefenwedstrijd tegen SV Achterveld op Sportpark Hoekelumse Eng om 20:30 uur
Donderdag 03-09-2020 Trainingssessie
Zaterdag 05-09-2020 2e bekerwedstrijd (Tegenstanders beker nog niet bekend)

Maandag 07-09-2020 Trainingssessie
Dinsdag 08-09-2020 Oefenwedstrijd tegen Oranje Wit in Elst om 20:00 uur
Donderdag 10-09-2020 Trainingssessie
Zaterdag 12-09-2020 3e bekerwedstrijd (Tegenstanders beker nog niet bekend)

Maandag 14-09-2020 Trainingssessie
Dinsdag 15-09-2020 Trainingssessie
Donderdag 17-09-2020 Trainingssessie
Zaterdag 19-09-2020 1e competitie wedstrijd

 

Data en tijden onder voorbehoud van wijzigingen

Overlijdens bericht Bertus Beukhof

Gisteren bereikte ons het trieste bericht dat Bertus Beukhof in de nacht van maandag op dinsdag op 61 jarige leeftijd plotseling is overleden.

Nadat hij zich jarenlang als vrijwilliger heeft ingezet bij Vv Ede, is hij vanaf de fusie met Victoria ’83 altijd betrokken gebleven bij Vv Ede/Victoria als de meest waardevolle vrijwilliger van de vereniging.

Bertus was het gezicht van Vv Ede/Victoria. Hij was degene die elke zaterdagochtend de kantine opende om vermoeide trainers en gespannen jeugdspelers op te vangen. Na de wedstrijden was hij de man waar je terecht kon voor een tosti of snoep wanneer de kantine open was. Degene die zich gedurende de middag langzaam van achter de bar richting zijn vaste plaats aan de bar verplaatste om daar alle gespeelde wedstrijden van die dag te beoordelen.

Bertus is de brompot die elke vereniging nodig heeft. Beetje tegensputteren en dan de handen uit de mouwen. Gedurende de “coronaperiode” heeft hij het hele sportpark onder handen genomen. Dweilen, harken, rupsen verdelgen, niets was hem teveel. En altijd konden wij als bestuur om hem rekenen wanneer dat nodig was.

Bertus is iemand die absoluut onvervangbaar is en we gaan hem enorm missen op de vereniging. Wij wensen de familie, vrienden en bekenden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bestuur Vv Ede/Victoria