📅 ZATERDAG 09 DECEMBER 2023
🕒 15:00 UUR
⚽ Prins Bernhard
🔁 VV EDE/VICTORIA
🏟 SPORTPARK De Zandsteeg

Hoofdsponsor

Basisschool De Brugge wint regiofinale schoolvoetbal en is districtsfinalist

EDE Het jongensteam van CNS De Brugge heeft woensdagmiddag het door Ede/Victoria perfect georganiseerde regio 3 finale toernooi Oost schoolvoetbal gewonnen. De ‘gouden’ medaille werd na een zinderende finale (2-1) tegen de Arnhemse basisschool De Boomhut veroverd.

Bij de meisjes bijna een Edes succes. Het meisjesteam van CNS – basisschool Koningin Beatrix verloor in de finale met 0-3 van De Jozefschool uit Arnhem. CNS De Brugge gaat door naar de districtsfinale op 1 juni bij de Bataven (Gendt).

,,Woensdagmiddag (18 mei, red.) waren wij gastheer van de Regiofinale schoolvoetbal regio 3 KNVB district Oost. Dat de KNVB ons deze regiofinale gunde is een beloning voor alle vrijwilligers die elk jaar weer zorgen voor het mooie Edese basisschoolvoetbalkampioenschap. Kennelijk doen we het goed”, zegt organisator Wim Roelofsen bescheiden. Op de velden van Ede/Victoria aan De Hoekelumse Eng werd het op een zonovergoten en warm sportpark een geweldige regiofinale. ,,Het was gezellig druk met veel toeschouwers aan de zijlijn. Ook een heel hoog spelniveau. Passend bij deze regiofinales. De scheidsrechters hadden echt goede spelers en speelsters gezien”, oordeelde de ede/Victoria vertegenwoordiger.

Lees verder op: Basisschool De Brugge wint regiofinale schoolvoetbal en is districtsfinalist – EdeStad.nl Nieuws uit de regio Ede
Foto: BJ Terpstra

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws