Oefenwedstrijd

ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2020 – 14:30 u.
WAVV 1 VS VV EDE/VICTORIA 1

Hoofdsponsor

B&M blijft hoofdsponsor

Ede/Victoria en B&M hebben elkaar opnieuw gevonden en dit betekent dat de overeenkomst met hoofdsponsor B&M is verlengd. B&M is sinds 2015 als hoofdsponsor aan Ede/Victoria verbonden en wij zijn trots dat B&M in dit bijzondere seizoen, waarin Ede/Victoria haar 100 jarig bestaan mag vieren, de club blijft steunen.

Afgelopen zaterdag tijdens de eerste trainingsdag van de eerste selectie werd de handtekening gezet onder het nieuwe contract. Op de foto Wim en Diana Beukhof van B&M en namens Ede/Victoria Martin Rozeboom.

B&M koeriers

B&M is een allround logistiek verlengstuk voor uw bedrijf en B&M vervoert de meest uiteenlopende vrachten. Groot en klein, dichtbij en ver weg, dag en nacht.
Van verlichtingsapparatuur voor een modeshow tot machineonderdelen voor een fabriek.
Daarnaast verzorgt B&M ook koeriersdiensten, speciaal ICT-vervoer en koeltransport.

Kortom, bij B&M bent u altijd aan het juiste adres.

Handig voor u is dat B&M hun vervoermiddel aanpast aan uw vracht. B&M schikt naar u als klant. Optimaal maatwerk scheelt in de kosten.

Het uitgebreide wagenpark van B&M bestaat uit ruim dertig voertuigen, variërend van compacte bestelwagens tot complete trucks met oplegger. Achter het stuur zit altijd een professionele en vriendelijke chauffeur, die altijd bereid is tot een helpende hand.

B&M staat garant voor een snelle, correcte en veilige aflevering.

Het bestuur bedankt B&M voor het vertrouwen en de support en kijkt samen met B&M uit naar een mooi en sportief jubileumjaar.

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria