Speelronde 4

ZATERDAG 23 OKTOBER 2021 – 15:00 u.
EDE/VICTORIA 1 VS KESTEREN 1

Hoofdsponsoren

Collecteren voor Fonds Gehandicaptensport – 50% van donaties rechtstreeks voor Ede/Victoria!

Morgen, 29 maart 2021, start de campagnemaand van Fonds Gehandicaptensport. Tijdens deze periode is Fonds Gehandicaptensport in heel Nederland te zien en te horen om de sporters met een handicap in de spotlights te zetten. Vv Ede/Victoria staat ook voor sporters met een handicap ⚽💪!!

Waar sporten voor mensen met een handicap nog steeds niet altijd vanzelfsprekend is hebben wij al jaren, als een van de weinigen in Ede(!), een G-voetbalteam waar met veel plezier en succes gesport wordt. Ons G-team heeft in de afgelopen jaren de nodige successen behaald:

  • Kampioen Toernooi Eldenia 2016
  • Kampioen 2016 – najaarscompetitie
  • Winnaar OHRA Vitesse G-trofee 2017
  • 2de plaats toernooi Oosterwolde 2019
  • Winnaar Penalty bokaal toernooi Oosterwolde 2019
  • Al jaren de 1ste plaats voor het gezelligste team

In de week van 4 tot en met 10 april vragen meer dan 9.000 trouwe ambassadeurs aandacht voor alle sporters met een handicap. In deze week was de jaarlijkse collecteweek gepland, helaas is een huis-aan-huis collecte door de coronamaatregelen niet mogelijk. Het doel van deze collecteweek is zoveel mogelijk geld op te halen om zo sport voor iedereen met een handicap mogelijk te maken. Het vergt namelijk vaak kostbare aanpassingen aan sport- en spelmateriaal en de sportaccommodatie om als gehandicapte te kunnen sporten. Om de nodige donaties toch mogelijk te maken voor de Gehandicaptensport in het algemeen én voor het G- team van Vv Ede/Victoria in het bijzonder is het mogelijk om via een digitale collectebus te doneren. De helft van de donaties via onze digitale clubcollectebus zal direct ten goede komen aan ons G-team.

Digitaal doneren voor Fonds Gehandicaptensport en Vv Ede/Victoria kan via de digitale collectebus van Vv Ede/Victoria, of door het scannen van de onderstaande QR-code (Let op: QR code gewoon scannen met de camera van je mobiele telefoon! Deze code kan dus niet rechtstreeks in bank-apps worden gescand.). Doneren kan via jouw mobiel bankieren app of door het sturen van een Tikkie. Alleen wanneer je via een van beide manieren doneert is de helft van je gift voor ons eigen G-team!!!

Heb jij gedoneerd 💸💰🧡💙? Deel het op social media en roep anderen op ook te doneren!!

Deel je de digitale collectebus van Vv Ede/Victoria via Social Media, WhatsApp of e-mail met je familie, vrienden en collega’s dan wordt dit uiteraard zeer gewaardeerd!!!

 

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria