📅 ZATERDAG 09 MAART 2024
🕒 15:00 uur
⚽
VV Ede/Victoria 🔁 Oranje – Wit
🏟 Sportpark Hoekelumse Eng

Hoofdsponsor

Ede/Victoria NIEUWSBRIEF 2023 002

VERSTERKING BESTUUR Klusdag 6 tegen 6 toernooi – SPONSORCOMMISSIE

SECRETARIS

Sinds februari hebben we ook de positie van secretaris in kunnen vullen in de persoon van Marjon Stoevelaar. Marjon is een bekende voor de meeste leden en draagt op meerdere vlakken al jaren haar steentje bij. Denk hierbij onder andere aan haar betrokkenheid bij ons G-team maar ook maakt zij deel uit van het team wat zich bezighoudt met het schoolvoetbal. Wij als bestuur zijn blij met haar versterking van het team en hopen dat haar goede voorbeeld doet volgen.

Alle handjes zijn welkom. Een nieuwe trainer of leider voor de jeugd, een hulp voor het G-team, een vrijwilliger achter de bar, versterking van het schoonmaakteam of een oproepkracht het maakt niet uit. Alles is bespreekbaar want vele handen maken licht werk. Dus voel je je geroepen om binnen de Ede/Victoria familie mee te helpen dan verwelkomen we je met open armen. Ook voor de;

KLUSDAG

Het onderhouden van een sportpark gaat gemoeid met veel arbeid. Niet alleen het onderhouden van het clubgebouw maar ook het onderhoud van de omgeving dragen bij tot het visitekaartje wat past bij de familieclub die wij zijn en ook willen uitdragen. Op zaterdag 17 en 24 juni organiseren we weer onze klusdag. Elk paar handen is welkom. Ook twee linkerhanden kunnen ons helpen. Immers vele handen maken licht werk en buiten de drukke agenda is het ook altijd een gezellig samenzijn met een leuke groep. Ook al heb je maar een paar uren de tijd, dan nog ben je van harte welkom om een handje te helpen.

Je kunt je aanmelden bij Gert van de Kamp voor de klusdag. En word je op zaterdag 17 en/of 24 juni wakker en denk je ik heb me vergeten aan te melden, dan heb je geen excuus. Zelfs dan ben je ook nog steeds welkom. Voor de eerste 10 hebben we een versnapering klaar staan.

6 TEGEN 6

Op Hemelvaartsdag 18 mei organiseren we ons jaarlijkse toernooi waarbij resultaat, eeuwige roem en vooral gezellig samenzijn dicht bij elkaar staan. Misschien is het moeilijk of kijk je er tegenop om deel te nemen aan een partijtje voetbal. Dan is er nog een plekje vrij in het team wat elk jaar wint. Het winnende team wordt vooral gevormd door de hechte groep hooligans, jong en oud, die vanaf de zijlijn supporten. Zij zijn al jarenlang de grote winnaars op dit toernooi omdat elk jaar weer voldoende gespreksstof oplevert en de gezelligheid er vanaf spat. Dus ook al hangen je schoenen aan de wilgen, kom dan bij het winnende team.

SPONSORCOMMISIE

Wij zoeken versterking voor ons team wat zich bezighoudt met de sponsoring. Wij kunnen wel wat hulp gebruiken. Sponsoring is een van de pijlers waar wij onze vereniging gezond mee kunnen houden. Sponsoring helpt ons om de contributie laag te houden en daarmee het verschil te maken met de grote clubs. Vind je het leuk om hier een bijdrage te leveren. Of weet je misschien een bedrijf die zich kan verenigen met de boodschap die wij uitdragen; plezier en resultaat voor een ieder in een familiare setting. Meld je dan aan bij Marjon.

 

Namens het bestuur.

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws