Oefenwedstrijd

DONDERDAG 22 AUGUSTUS 2019 – 20:00 u.
VV EDE/VICTORIA 1 VS DE PAASBERG 1

Hoofdsponsor

Ede/Victoria klaar voor de competitie

EDE ,,Ede/Victoria is klaar voor de competitie”, stelde Erdinç Kadioglu. Dat baseerde hij ook op de 1-0 bekerwinst tegen DVE/Trajanus. Overigens niet voldoende, om verder te bekeren. De poulewinst was voor Advendo’57.

,,Een goede wedstrijd van beide kanten”, had de trainer gezien.,,Het ging heen en weer. Het was ook een echte wedstrijd. Ik denk dat het publiek wel genoten heeft.”

Nadat Yahya Hotak (op archief foto) de paal had geraakt, kwam de thuisploeg op slag van rust op voorsprong. ,,Rameau Heerebout die ik als laatste man had opgesteld, en die het ook goed deed, speelde Zakaria Al Kubhe Belhaj aan. Hij bediende Mohammed Messaoui, die na een mooie loopactie de keeper passeerde, en scoorde.”

,,In de tweede helft verzuimden wij de wedstrijd te killen”, had Kadioglu gezien. ,,De ingevallen Ozan Köse had alleen al drie kansen. Gelukkig wisten wij de 1-0 vast te houden.”

,,Wij kunnen terug kijken op een goede voorbereiding. Wij zijn klaar voor de competitie. Ons doel is kampioen worden. Niets meer en niets minder. Zaterdag beginnen we bij Harskamp. Hun uitslagen zijn beter dan vorig jaar. Maar wij moeten daar gewoon drie punten pakken”, stelt Erdinç Kadioglu klip en klaar.

Bron: Ede/Victoria klaar voor de competitie | Ede Stad

Foto: Theo Beumer

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria