Oefenwedstrijd

ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2020 – 14:30 u.
WAVV 1 VS VV EDE/VICTORIA 1

Hoofdsponsor

Geoffrey van de Kamp terug naar familie

EDE Geoffrey van de Kamp keert terug naar Ede/Victoria. Maandag liet de 30-jarige verdediger annex middenvelder dat aan zijn huidige club Blauw Geel’55 weten.

,,Een reden is dat ik steeds meer last krijg van mijn knieën”, reageert Van de Kamp. ,,Op zondag heeft mijn vriendin weinig aan mij. Ik ben inmiddels vijf keer daar aan geopereerd. Ik merk gewoon dat het minder word.”

,,Het aanvankelijke plan was in een vriendenteam bij Ede/Victoria te gaan spelen. Maar ik heb een gesprek gehad met de nieuwe trainer Danny Suitela. Ik heb zijn plannen en ideeën gehoord. Die spraken mij aan. Vandaar dat ik toch besloten heb, volgend jaar in het eerste elftal te gaan spelen.”

,,De keuze was wel moeilijk om Blauw Geel te verlaten”, gaat Van de Kamp verder. ,,Ik ben vanaf dag 1 goed opgevangen bij Blauw Geel. Het lijkt op de club Ede/Victoria. Alleen dan groter. Ik heb er nieuwe vrienden gemaakt. Weet ook dat de tweede klasse mijn plafond is.”

Nu dus terug naar zijn oude club aan de Hoekelumse Eng. ,,Ja, hoewel ik het dus heel goed naar mijn zin heb gehad bij Blauw Geel, blijft Ede/Victoria mijn club. Ik ga terug naar mijn familie. Mijn vader Gert zit in het bestuur, net als vriend Kenny Apon. Ook andere vrienden voetballen daar, net als mijn twee zussen en vriendin Esther van Huigenbos in het damesteam.”

Geoffrey van de Kamp is een mooie naam om ook andere spelers te bewegen de verwachte leegloop bij Ede/Victoria op te vangen. ,,Wij zijn inderdaad al bezig om jongens die twijfelen, zoals een Rameau Heerebout en Robbie Pesch, te pushen te blijven voetballen. Ook wordt geprobeerd andere spelers te behouden, dan wel terug naar halen naar Ede/Victoria.”

,,Wij zijn heel blij dat Geoffrey terug keert”, laat bestuurslid technische zaken Marco Rijnders weten. ,,Hij kon bij Blauw Geel TC 3 gaan volgen. Dat aanbod hebben wij ook gedaan. Mooi dat hij weer terugkeert naar zijn familie.”

Bron: Geoffrey van de Kamp terug naar familie | Ede Stad

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria