Speelronde 4

ZATERDAG 23 OKTOBER 2021 – 15:00 u.
EDE/VICTORIA 1 VS KESTEREN 1

Hoofdsponsoren

Gezamenlijk hoofdsponsorschap bij Ede/Victoria

Ondanks de coronacrisis, heeft Ede/Victoria een aantal bedrijven bereid gevonden om de handen ineen te slaan en samen het hoofdsponsorschap op te pakken.

Flextra Professionals is sinds vorig jaar al een zeer gewaardeerde sponsor van onze vereniging en heeft afgelopen zomer besloten om hier een schepje bovenop te doen. Flextra levert vaklieden vanuit verschillende vakgebieden binnen de bouwsector. Het  is een bedrijf dat staat voor flexibel vast werk met veel extra’s en dan ook nog eens veilig en met plezier, dit past goed bij de visie en toekomst van onze club. Samen met B&M Koeriers zullen ze het hoofdsponsorschap op zich nemen en voorop de shirts van het eerste elftal zichtbaar zijn.

B&M Koeriers zullen de trouwe volgers van Ede/Victoria uiteraard al kennen, aangezien zij al jaren de vereniging steunen als zijnde hoofd sponsor. Naast Flextra Professionals en B&M Koeriers, hebben we ook restaurant JIMS bereid gevonden om de club te steunen.

Restaurant JIMS is een eigentijds restaurant in het centrum van Ede met een industriële inrichting en huiselijke details. Het logo zal komend seizoen ook te zien zijn op de shirts van het eerste elftal. Daarnaast zijn we samen met restaurant JIMS bezig met een actie om de club en het restaurant een boost te geven. Hierover later meer.

Verder hebben Ecostoom en Rijsemus Dienstverlening vorig jaar besloten om het eerste elftal van nieuwe tassen te voorzien.

   

Als bestuur willen we alle sponsoren bedanken voor de steun. Samen maken we er, ondanks de coronacrisis, een mooi seizoen van”

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria