TOT 2021 HELAAS GEEN COMPETITIEVOETBAL DOOR CORONA (COVID-19) MAATREGELEN

Hoofdsponsoren

Jeugdtrainers/leiders warm de winter in

Onlangs mochten wij Autobedrijf Braber verwelkomen als bordsponsor. Hiernaast sponsort Braber ook de jeugdafdeling van Ede/Victoria.

Met de winter voor de deur lopen alle jeugdtrainers/leiders er nu warm bij in hun nieuwe coachjas.

ONS TEAM STAAT ELKE DAG MET VEEL PASSIE VOOR U KLAAR!
AUTOBEDRIJF BRABER

Autobedrijf G. Braber is merkdealer van Kia, Mazda, Mitsubishi én bedrijfswagenspecialist voor Ede en wijde omgeving. Maar wij zijn meer; op één adres alle automerken nieuw en gebruikt. Zo kunt u in uw favoriete auto merk rijden, terwijl u profiteert van de unieke service en kwaliteitsgarantie van Autobedrijf G. Braber. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor financieren, leasen, private-leasen, verzekeren en schadereparatie.

Wij hebben een zeer groot aanbod aan occasions, wij mogen onszelf dan ook met gepaste trots “het grootste occasioncentrum van Gelderland” noemen. Op deze website vindt u meer informatie over alle modellen en over ons bedrijf. Verder vindt u een compleet overzicht van onze occasions, u kunt vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen.

Voor verdere informatie en een persoonlijk benadering, nodigen wij u graag uit in onze showroom, waar het Braber-team elke dag met veel passie voor u klaar staat!

Namens de vereniging danken wij de sponsor!

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria