Komende zaterdagen KNVB Regiocup voetbal voor de jeugd.
Respecteer de geldende maatregelen rondom Covid-19!

Hoofdsponsoren

JO15-2 krijgt nieuwe tenues en trainingspakken

Vanaf afgelopen zaterdag loopt onze JO15-2 er Onbeschaft goed bij op het voetbalveld!

Henk van Keulen en Onbeschaft sponsoren de tenues en trainingspakken van het team en de trainers.

Wanneer Onbeschaft?

Vier je het behalen van het hoogste punt op de bouwplaats? Of zoek je een originele foodstand voor je beurs of personeelsfeest? Bij Onbeschaft is alles mogelijk. Wij noemen het een gewaagde combinatie van kwaliteitsgerechten en entertainment.

Onbeschaft is rechtstreeks geïnspireerd door de bouwplaats: een kok in overall en bouwhelm serveert de allerbeste hamburgers vanaf een cementmolen als barbecue. De hamburgersaus uit de kitspuit, de hamburgers geplet met een stratenmakershamer en spareribs-op-maat van de cirkelzaag. Van bediening tot meubilair en een omgebouwde schaftkeet als foodtruck: duurzame, lokale en biologische catering gaat uitstekend samen met jouw evenement

ONBESCHAFT 

HENK VAN KEULEN

“Een gepassioneerd culinair entertainer”. Dat is hoe je Henk van Keulen het beste kunt omschrijven. Met zijn jarenlange ervaring in de horeca heeft hij door heel Nederland inspiratie opgedaan en deze samengevoegd in zijn eigen bedrijf ‘Henk van Keulen’.

Vanuit zijn passie zal hij dit jaar met unieke concepten aan de slag gaan om van elk feest en evenement een unieke ervaring te maken. Met ‘Henk van Keulen’ haal je niet alleen de lekkerste catering in huis maar ook een grote portie sfeer en beleving. Wij werken met lokale, duurzame en biologische producten. Henk maakt veel van zijn gerechten klaar op de welbekende Big Green Egg, dit geeft een fantastische smaakbeleving. Bel Henk van Keulen om van uw feest een onvergetelijke ervaring te maken. Beleef het met Henk van Keulen!

Henk van Keulen

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria