Komende zaterdagen KNVB Regiocup voetbal voor de jeugd.
Respecteer de geldende maatregelen rondom Covid-19!

Hoofdsponsoren

Overlijdens bericht Bertus Beukhof

Gisteren bereikte ons het trieste bericht dat Bertus Beukhof in de nacht van maandag op dinsdag op 61 jarige leeftijd plotseling is overleden.

Nadat hij zich jarenlang als vrijwilliger heeft ingezet bij Vv Ede, is hij vanaf de fusie met Victoria ’83 altijd betrokken gebleven bij Vv Ede/Victoria als de meest waardevolle vrijwilliger van de vereniging.

Bertus was het gezicht van Vv Ede/Victoria. Hij was degene die elke zaterdagochtend de kantine opende om vermoeide trainers en gespannen jeugdspelers op te vangen. Na de wedstrijden was hij de man waar je terecht kon voor een tosti of snoep wanneer de kantine open was. Degene die zich gedurende de middag langzaam van achter de bar richting zijn vaste plaats aan de bar verplaatste om daar alle gespeelde wedstrijden van die dag te beoordelen.

Bertus is de brompot die elke vereniging nodig heeft. Beetje tegensputteren en dan de handen uit de mouwen. Gedurende de “coronaperiode” heeft hij het hele sportpark onder handen genomen. Dweilen, harken, rupsen verdelgen, niets was hem teveel. En altijd konden wij als bestuur om hem rekenen wanneer dat nodig was.

Bertus is iemand die absoluut onvervangbaar is en we gaan hem enorm missen op de vereniging. Wij wensen de familie, vrienden en bekenden veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bestuur Vv Ede/Victoria

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria