📅 ZATERDAG 28 MEI 2022
🕒 14:30 uur
⚽
VV EDE/VICTORIA 🔁 CHRC
🏟 Sportpark De Hoekelumse Eng

Hoofdsponsoren

Samenwerking Ede/Victoria met STC-Ede en Summit Support

Dit seizoen (2021-2022) zal Ede/Victoria intensief gaan samenwerken met Sportfysiotherapie & trainingscentrum Ede (STC-Ede). STC-Ede is een expertisecentrum voor sportblessures en blessurepreventie. Stefan van STC-Ede zal de selectie van Ede/Victoria begeleiden op sportief medisch gebied. Naast fysiotherapie zal de selectie ook gebruik maken van de app ‘Mijn Sportpaspoort’ om de kans op overbelasting van voetballers hiermee te verkleinen. Lees meer op www.stc-ede.nl

De samenwerking met de praktijk is clubbreed opgezet. Daarom zal er een gratis spreekuur zijn voor alle leden van Ede/Victoria op maandag. Dit spreekuur is tussen 17:00-18:00 op de praktijk van STC-Ede. Leden kunnen hiervoor een afspraak maken via de volgende link https://www.stc-ede.nl/spreekuur/.

De praktijk van STC-Ede bevindt zich op de Oude Bennekomseweg 1, naast station Ede-Wageningen.

 

Naast de begeleiding door STC-Ede heeft Ede/Victoria dit seizoen ook een verzorgster voor de trainingsdagen. Dit is Sanne van Summit Support. Sanne is een gediplomeerde sportmasseur en heeft de opleiding sporttherapie genoten. Sanne stelt zichzelf even voor:

“Hoi, ik ben Sanne Laagland Winder en voor aankomend seizoen zal ik de verzorging op mij nemen op de dinsdag en donderdagavond. Als ik niet op het voetbalveld sta, ben ik te vinden in mijn eigen sporttherapiepraktijk genaamd Summit Support en geef ik daarnaast ambulante begeleiding aan jongeren met een rugzakje.

Ik kijk er naar uit om samen met STC Ede de uitdaging aan te gaan om het team zo fit mogelijk het seizoen door te loodsen!

Meer over mij en wat ik doe, kan je vinden op de website www.summitsupport.nl 

Ik hoop jullie allemaal snel te kunnen ontmoeten!

Met sportieve groet, Sanne

De praktijk van Summit Support bevindt zich in “Sportschool Venendaal” Laan der Verenigde Naties 92 in Ede.

 

Samen hopen we op een gezonde manier het komende seizoen door te komen! 

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws