ZATERDAG 01 FEBRUARI 2020 – 15:00 u.
EDE/VICTORIA 1 VS FORTISSIMO 1

Hoofdsponsor

Selectie Ede/Victoria krijgt vorm

EDE De selectie van Ede/Victoria voor het nieuwe seizoen krijgt vorm. Duidelijk is dat het een totaal ander gezicht is dan deze jaargang.

Van de huidige selectie blijven voorlopig alleen doelman Robbie Pesch en oud gediende Rameau Heerebout. De spits heeft besloten er nog een jaartje aan vast te plakken. Verder komen Rianto Diephuis en Bryan Voois vanuit lagere elftallen weer terug bij de selectie. De talenten Stefano Murgia, Tim Adams en Gennaro Pantouw maken de stap vanuit van Ede/Victoria Onder 19.

Armani van de Fliert (De Merino’s 2) en Jonah van Doesburg (Renswoude), die in het verleden al even speelden op de Hoekelumse Eng, komen opnieuw naar de Edese vierdeklasser. Robert Ambroziak, nu Zwart Wit’63 uit Hardewijk, komt in Ede wonen en gaat ook bij Ede/Victoria spelen. Mark Rutgers verruilt Blauw Geel 2 voor de club die getraind gaat worden door Danny Suitela.

Al eerder was bekend dat Martin Rozeboom en Roderick Coleridge terugkeren van SV Panter. Net als Geoffrey van de Kamp van Blauw Geel’55.

Bron: Selectie Ede/Victoria krijgt vorm | Ede Stad
Foto: Theo Beumer

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria