HELAAS GEEN COMPETITIEVOETBAL DOOR CORONA (COVID-19) MAATREGELEN

Hoofdsponsoren

Slechte eerste helft breekt Ede/Victoria op

EDE De laatste twee wedstrijden wist Ede/Victoria een slechte eerste helft, uiteindelijk in het tweede bedrijf toch nog goed te maken met een gelijkspel. Tegen Barneveld ging die vlieger niet op: 0-1.

,,Die slechte eerste helft is wel een dingetje”, weet Danny Suitela. ,,Het ging in de warming up al mis. Dick Hoefakker had last van zijn knie. Hij voelde zich niet fit genoeg te beginnen. Daardoor moest Geoffrey van de Kamp een linie terug. Dat pakte niet goed uit. Het was gewoon een slechte eerste helft. Het was bij rust 0-1 (Mark Ecker). Maar het had ook zo maar 0-3 kunnen zijn.”

,,Na de thee viel Dick Hoefakker (op archief foto) toch in. Wij waren heer en meester. Kregen via Martin Rozeboom twee ‘één op één’ kansen. Maar waar Martin deze normaal maakt, gebeurde dat niet. Ook werd een vrije trap van Roderick Coleridge op schitterende wijze door hun keeper (Raymond Blankestijn) gestopt”, had de Ede/Victoria trainer gezien.

,,Op basis van de tweede helft hadden wij zeker een gelijkspel verdiend. Maar in tegenstelling tot de vorige keren, toen wij in de slotfase scoorden, gebeurde dat nu niet”, concludeerde Danny Suitela. Die zaterdag met Ede/Victoria de derby speelt bij SDS’55.

Bron: EdeStad Slechte eerste helft breekt Ede/Victoria op
Foto: Theo Beumer

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria