Aankomend weekend geen wedstrijd op het programma voor Ede/Victoria 1

Hoofdsponsoren

SPAREN BIJ ALBERT HEIJN VOOR EDE/VICTORIA

Aankomende maandag 13 september start Albert Heijn met de Voetbalpassie-spaaractie. Bij iedere €1 aan deelnemende producten spaar je 1 punt. Voor iedere volle spaarkaart kun jíj één euro gratis sparen voor de club.

In de Albert Heijn-app kun je tijdens de actieperiode ‘vv Ede/Victoria’ selecteren als jouw favoriete club. Tot en met 3 oktober spaar je dan automatisch voor de club én maak je zelf kans op mooie prijzen. Meer hoef je eigenlijk niet te doen, het is heel simpel! Dus pak maandag de app erbij en selecteer ‘vv Ede/Victoria’ voor je start met de boodschappen.

De spaaractie geldt voor alle aankopen, dus zowel de online bestellingen als de winkelverkoop telt mee. Mits je dus de AH-app koppelt aan ‘vv Ede/Victoria’. Na afloop van de spaaractie krijgt de club het totaal aan toegewezen spaarpunten in klinkende munt uitbetaald.

Je kunt sparen bij álle Albert Heijn-vestigingen in Nederland en in Ede bij:

  • AH Bunschoterplein
  • AH Parkweide
  • AH Rozenplein
  • AH Stadspoort
  • AH XL Keesomstraat

Let op: het is ook mogelijk voor niet leden om in de app ‘vv Ede/Victoria’ te selecteren. Activeer je familie, vrienden en buren en klik op de verenigingsnaam. Je kunt vanuit de app ook een verzoek sturen om de punten over te schrijven naar jouw account.

Check vanaf maandag a.s. 13 september de Albert Heijn-app, doe mee en steun de vereniging!

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws