📅 ZATERDAG 28 MEI 2022
🕒 14:30 uur
⚽
VV EDE/VICTORIA 🔁 CHRC
🏟 Sportpark De Hoekelumse Eng

Hoofdsponsoren

Voor het 7e jaar alweer is B&M Transport hoofdsponsor van Ede/Victoria.

Al 25 jaar steunen wij diverse regionale verenigingen en clubs en evenementen, zoals bijvoorbeeld de Heideweek. We vinden het belangrijk om als bedrijf ook lokaal betrokken te zijn en hieraan een financiële bijdrage te leveren, zodat iedereen hiervan gebruik kan blijven maken.

Zo ook voetbalvereniging Ede/Victoria. De club heeft een aantal roerige jaren meegemaakt, maar is nu alweer een tijd op de goede weg met een actief bestuur dat al heel veel mooie dingen heeft gedaan voor de vereniging. Mede door hen is de vereniging gezond en wij hopen hier als hoofdsponsor nog een extra impuls aan te kunnen geven. De voornaamste reden voor ons om hoofdsponsor te zijn van deze mooie club is de mensen die hierbij betrokken zijn. Zowel het bestuur, als de vrijwilligers, de voetballers, enzovoort. Het zijn allemaal mensen met hart voor de vereniging en dat is enorm belangrijk om Ede/Victoria vitaal te houden.

We kregen de vraag van Martin Rozeboom hoe het met ons gaat in Coronatijd en we moeten zeggen dat we niet mogen klagen. We hebben, zeker in de eerste maanden vorig jaar en rond de jaarwisseling, wel een terugloop in transport gehad. Veel leveringen aan horeca lag stil en ook ritten naar het buitenland werden uitgesteld. Daarnaast zagen we ook een enorme toename in het bloemenvervoer, zeker met Moederdag. Omdat veel mensen hun ouders of familie niet konden zien, werden er veel bloemen gekocht en gegeven. Ook vervoer van medicijnen nam toe. Dat zorgde ervoor dat wij het een met het ander hebben kunnen opvangen gelukkig. We zijn nog niet helemaal op niveau van voor Corona, maar we zijn weer op de goede weg!

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria


Nieuws