HELAAS GEEN COMPETITIEVOETBAL DOOR CORONA (COVID-19) MAATREGELEN

Hoofdsponsoren

VOORLOPIGE INDELING JEUGD 2020-2021

Beste spelers en ouders/verzorgers,

Helaas is seizoen 2019-2020 al weer ten einde. Door de COVID-19 pandemie is het een vreemd seizoen gebleken. Gelukkig kon er na een lange periode van niet trainen en geen wedstrijden spelen toch aan het eind nog wel een aantal keren getraind worden. Uiteraard kijken we met z’n allen vooruit en hopen we dat iedereen ook gedurende de zomerstop gezond blijft en dat we na de zomerstop weer “normaal” kunnen voetballen met dan ook weer de mogelijkheid voor het spelen van wedstrijden.

De voorbereidingen voor aankomend seizoen zijn al weer in volle gang. De velden worden al weer speelklaar gemaakt en met de droogte van de afgelopen periode was regelmatig sproeien ook geen overbodige luxe. Naast de voorbereidingen van onze velden is ook een nieuwe voorlopige indeling voor de jeugd gemaakt met weer een aantal veranderingen van de teams in de verschillende leeftijdscategorieën.

Ondanks het zorgvuldige indelingsproces kan het zijn dat er vanwege bijvoorbeeld nieuwe aanmeldingen, afmeldingen of voortschrijdend inzicht toch nog een enkele wijziging plaats zal vinden.

Wij zijn voor enkele teams nog op zoek naar trainers, leiders en spelbegeleiders, geïnteresseerden kunnen mailen naar: jeugd@ede-victoria.nl!!

Voor dringende vragen over deze indeling, kun je mailen met het jeugdbestuur: jeugd@ede-victoria.nl

MvG

Jeugdbestuur Vv Ede/Victoria

Klik hier voor de voorlopige indeling

 

 

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria