📅 ZATERDAG 09 MAART 2024
🕒 15:00 uur
⚽
VV Ede/Victoria 🔁 Oranje – Wit
🏟 Sportpark Hoekelumse Eng

Hoofdsponsor

B&M Transport Service B.V.

B&M Transport Service B.V. is een full-service logistieke dienstverlener met een wagenpark van ruim 40 auto’s, van bestelwagens en bussen tot vrachtwagens en trekker/opleggers. Een derde van het wagenpark is geschikt voor geconditioneerd vervoer.

Wij steunen: Spieren voor Spieren

v.v. Ede/Victoria steunt net als Louis van Gaal en andere bekende Nederlanders Spieren voor Spieren! Wij vinden het belangrijk om ons als club ook in te zetten voor het goede doel!

Sponsor worden?

Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren.

Arehbo Service en Advies

Arehbo biedt service en ondersteuning bij al uw vragen op het gebied van AED, BHV en EHBO. Daarnaast adviseren wij waar nodig klanten bij het inrichten van de BHV organisatie en bij vragen over Risico inventarisatie en evaluatie (RIE).

Autobedrijf Braber

Autobedrijf G. Braber B.V. is merkdealer van Kia, Mazda, Mitsubishi, servicedealer van Daihatsu en Fiat bedrijfswagenspecialist voor Ede, Veenendaal en wijde omgeving. Ook kunt u bij ons terecht voor alle andere merken personen en bedrijfswagens, nieuw en gebruikt. Zo kunt u in uw favoriete automerk rijden, terwijl u profiteert van de unieke service en kwaliteitsgarantie van Autobedrijf Braber. Wij hebben altijd meer dan 100 nieuwe auto’s op voorraad en kunnen vaak snel leveren. Financieren, leasen, private-leasen, verzekeren zijn allemaal zaken die wij ook graag voor u regelen.

BDG beveiliging

BDG Beveiliging is een zelfstandige organisatie van de Briljant Groep, gevestigd te Barneveld en werkzaam op het gebied van beveiligingsdienstverlening. Onze diensten kunnen wij landelijk aanbieden. Een jong bedrijf maar wel met 20 jaar ervaring in de beveiligingsbranche.

Camfil

´De Camfil groep is wereldleider op het gebied van productie en ontwikkeling van duurzame luchtfilters en “clean air solutions”.
Camfil is één van de best vertegenwoordigde organisaties in de wereld met 28 productie-units en 6 R&D centra in Noord-Amerika, Europa en Azië. Onze passie  is het leveren van hoogwaardige en milieuvriendelijke, duurzame  producten en services met één doel:

Schone lucht mogelijk maken!

Camfil levert al meer dan 50 jaar producten en diensten, die zorgen voor schone lucht, aan klanten in de hele wereld.´

De Edese Drankenhandel

De Edese Drankenhandel BV is een moderne drankengroothandel met een breed en diep assortiment. De belangrijkste, gevoerde biermerken zijn van de grootste brouwerij van de wereld AB InBev, Hertog Jan, Dommelsch, Jupiler, Leffe, Hoegaarden en Becks.

De Nationale Trombose Dienst

Trombose gehad? Dat is balen. Bent u het reizen en ellenlange wachten bij de prikpost beu? Bespaar uzelf tijd, geld én frustraties: meet zelf vanuit huis! Redenen genoeg om nú over te stappen naar het alternatief, De Nationale Trombose Dienst! Toch?

Hazeleger

Wij zijn een elektrotechnisch installatiebedrijf dat niet beknibbelt op kwaliteit. Wij zijn er voor klanten die iets meer willen betalen zodat hun installatie altijd goed werkt.

 

We worden daarom vaak ingeschakeld bij utiliteitsbouw, luxe woningbouw en renovatieprojecten.

Hazeleger heeft de mankracht om ieder project goed voor te bereiden. Een planmatige aanpak – met voorgesprekken,

gedetailleerde tekeningen en planning – leidt tot installaties die vlekkeloos geplaatst worden en simpelweg wérken.

IMC Europe

Welkom bij Industrial Motion Control Europe (IMC), een toonaangevende producent en distributeur van hoogwaardige transmissie en remsysteem materialen voor voertuigfabrikanten en vervangingsmarkten.

R.A. Berendsen Administratiekantoor

Administratieve dienstverlening en financieel interim management. Personeelsbeleid en HRM activiteiten.

Rijnders Schilderwerken

Rijnders schilderwerken is al ruim vijf jaar actief in Ede en omgeving. Wij verzorgen schilderwerk voor zowel particulieren als bedrijven.

Roseboom Ede

Roseboom Ede is een familiebedrijf met een historie van ruim 60 jaar. In die periode is een solide bedrijf opgebouwd met een uitstekende reputatie.

Slachterij & Landwinkel Visser

Visser Vlees is in 1984 opgericht door de familie Visser. Wij zijn een modern vleesbedrijf dat aan alle EG-eisen voldoet. Onze specialiteit is het slachten én verwerken van luxe dikbilkoeien en varkens. Hier maken wij uitsluitend onze producten van.

Vanaf de oprichting van onze slachterij verwerken wij al onze producten zelf van A tot Z. Daarom kunnen wij met trots zeggen: ‘Visser Vlees weet wat zijn klant eet!’.

Graag tot ziens in onze Landwinkel!

Stargroup

Stargroup is een financieel adviesbureau dat bemiddelt in hypotheken, financiële planning, verzekeringen en pensioenen.

Toyota Gebr. van Gent

Gebr. van Gent Autobedrijf Ede B.V.
Copernicuslaan 7-9
6716 BM EDE

Tulp Bijl

Tulp-Bijl is een groothandel in hout, plaatmateriaal en bouwstoffen en behoort tot één van de oudste en meest veelzijdige leveranciers van Nederland. Het bedrijf beschikt over 3 vestigingen. Naast Ede, met een speciaal ingericht Afbouwcenter zijn er vestigingen in Arnhem en Amersfoort.

VHC Kreko Groep

De VHC Kreko Groep, welke inmiddels 50 jaar bestaat is een groothandel voor horeca en grootverbruikers. Door middel van autonome groei en bescheiden

Zimex International

LOGO ZIMEX

Zimex International te Ede levert diensten en producten aan diverse hout- kunststof- en metaalverwerkende industrieën.

Nieuws