Oefenwedstrijd

ZATERDAG 15 AUGUSTUS 2020 – 14:30 u.
WAVV 1 VS VV EDE/VICTORIA 1

Hoofdsponsor

SPONSORMAP ONTVANGEN?

Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren.

Effectieve sponsoring is een onmisbaar element in het sportbestaan van zowel clubs als bedrijven. Bij v.v. Ede/Victoria wordt daar professioneel mee omgegaan. Bij het afsluiten van een sponsorcontract bieden wij meer dan voetbal alleen: een goede accommodatie, veelsoortige faciliteiten voor onze sponsors en hun relaties met daarbij deelname aan de specifieke voetbalcultuur van v.v. Ede/Victoria.

Aangezien wij mogelijke sponsors duidelijkheid willen geven over de mogelijkheid op gebied van sponsoring binnen onze vereniging, hebben wij een sponsormap opgesteld. In onze sponsormap kunt u lezen op welke manieren financiële ondersteuning van v.v. Ede/Victoria mogelijk is en gehonoreerd wordt.

Sponsoring van v.v. Ede/Victoria vergroot uw netwerk. V.v. Ede/Victoria is bezig een sponsorclub op te bouwen, waar u deelgenoot van kunt worden. Mocht u interesse hebben om onze vereniging te sponsoren, dan kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie via sponsorcommissie@ede-victoria.nl. U kunt tevens de sponsormap opvragen via onderstaand formulier.

Naam (verplicht)

Bedrijfsnaam

Adres

Postcode

Plaatsnaam

E-mail (verplicht)

Telefoonnummer

Eventueel aanvullende informatie

Accommodatie

Ede/Victoria

Sportparkweg 8

6717 LD Ede

Tel. 0318-621431

Mail: info@ede-victoria.nl

Internet: www.ede-victoria.nl


Klik hier voor de routebeschrijving

Correspondentieadres

vv Ede/Victoria

Postbus 4186

6710 ED Ede


Contact over de site

info@ede-victoria.nl

Volg Ede/Victoria