📅 ZATERDAG 09 MAART 2024
🕒 15:00 uur
⚽
VV Ede/Victoria 🔁 Oranje – Wit
🏟 Sportpark Hoekelumse Eng

Hoofdsponsor

SPONSORMAP ONTVANGEN?

Sport en sponsoring zijn in onze tijd onlosmakelijk met elkaar verbonden. Waar sport een steeds belangrijker plaats in onze maatschappij heeft verworven, is sponsoring uitgegroeid tot een vorm van ondersteuning waarin het bedrijfsleven zich steeds grootschaliger heeft kunnen profileren.

Effectieve sponsoring is een onmisbaar element in het sportbestaan van zowel clubs als bedrijven. Bij v.v. Ede/Victoria wordt daar professioneel mee omgegaan. Bij het afsluiten van een sponsorcontract bieden wij meer dan voetbal alleen: een goede accommodatie, veelsoortige faciliteiten voor onze sponsors en hun relaties met daarbij deelname aan de specifieke voetbalcultuur van v.v. Ede/Victoria.

Aangezien wij mogelijke sponsors duidelijkheid willen geven over de mogelijkheid op gebied van sponsoring binnen onze vereniging, hebben wij een sponsormap opgesteld. In onze sponsormap kunt u lezen op welke manieren financiële ondersteuning van v.v. Ede/Victoria mogelijk is en gehonoreerd wordt.

Sponsoring van v.v. Ede/Victoria vergroot uw netwerk. V.v. Ede/Victoria is bezig een sponsorclub op te bouwen, waar u deelgenoot van kunt worden. Mocht u interesse hebben om onze vereniging te sponsoren, dan kunt u contact opnemen met onze sponsorcommissie via sponsorcommissie@ede-victoria.nl. U kunt tevens de sponsormap opvragen via onderstaand formulier.

  Naam (verplicht)

  Bedrijfsnaam

  Adres

  Postcode

  Plaatsnaam

  E-mail (verplicht)

  Telefoonnummer

  Eventueel aanvullende informatie

  Accommodatie

  Ede/Victoria

  Sportparkweg 8

  6717 LD Ede

  Tel. 0318-621431

  Mail: info@ede-victoria.nl

  Internet: www.ede-victoria.nl


  Klik hier voor de routebeschrijving

  Correspondentieadres

  vv Ede/Victoria

  Postbus 4186

  6710 ED Ede


  Contact over de site

  info@ede-victoria.nl

  Volg Ede/Victoria


  Nieuws